Nedorazila mi mateřská za září

662
10.10.11 14:29

nedorazila mi materska za zari

Ahojte maminky na materske…taky vam nedorazila materska za zari.od rana volam po uradech a dostala jsem cislo kamsi kde to nikdo nebere.jen mi bylo oznameno,ze se davkky jaksi pozastavily a neco se resi a nejsem pry jdina kdo dnes volal.nemate nejaka blizsi info??diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
10.10.11 14:33

To si dělají srandu ne…ty vado no to musí být mazec pro lidi jako já, kteří čekají na rodičák jak na smilování. :cert:
Neporadím ti, páč už jsem na rodičovský a ta dorazila v pohodě, má ji na starost jinej úřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
10.10.11 14:35

Mmiško, mně teda dorazila normálně, chodí mi vždy kolem 8., 9. následujícího měsíce, to byl teď víkend, takže dneska jsem jí měla na účtě přesně na čas. Volala jsi na správu sociálního zabezpečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
10.10.11 14:35

na MMB to dnes taky ženské řeší. Někomu došla, jinému ne. Záleží kde bydlíte. Prý někde přecházeli na jiný systém a rodičák se bude vyplácet k datu, ke kterému se o něj zažádalo - pokud 6. tak 6. pokud 28. tak 28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.10.11 14:41

No je to desny!!!!prave patrim asi k tem co to jaksi predelavaji ci co???myslite tedy jako k datu kdy jsem si o no zedala?jj ja tam prave volala dostala jsem cisla 3 na nekoho kdo to ma na starost a tam to nikdo nebere ani jedno z cisel!to je des??!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.11 14:42

takže jde o rodičák jo…no to je pěkný teda. Mě teda přišel na čas, spíš bych řekla dřív. Normálně chodí 7. a došel už 6. Jsem z Hradce Králové.

Příspěvek upraven 10.10.11 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.10.11 14:42

jo bydlim na praze 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
10.10.11 14:43

jj, myslím k datu, kdy jste o rodičák žádala. Ale projeďte na mimibazaru diskuzi chápete to chování… a tam to právě řeší aktuálně - budete mít informace z první ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
10.10.11 14:48

Ahoj.

Chtěla bych se jen zeptat, když jsem nastupovala na MD 19.9., kdy můžu čekat peníze za září?
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.10.11 15:33

Tak ja teda nevim, mluvila jsem s pribuznou, co dela na socialce a o tom, ze by se melo vyplacet od data, kdy bylo o rodicak zazadano nic nerikala.
Jen ted jak prechazi na novy system, nez to vse zadaji, tak ze vyplata RP zpozdi.
Konkretne u nas by, pokud to pujde dobre, meli zacit zitra vyplacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
10.10.11 15:42

A bavíme se o mateřský nebo rodičovský? Každé vyplácí jiný úřad. Já jsem na mateřský, jsem z Prahy, peníze za minulý měsíc chodí kolem osmého následující měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.10.11 15:56

Já mateřskou za září dostala v pátek, tedy 7.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.10.11 19:47

Ahojky,dnes jsem úplně běsná řešila to samé,jsem na těch jejich dávkách finančně docela závislá :-(( Volala jsem na SPP P6 Jugosl.partyzánů,paní byla celkem ochotná,nicméně prý vůbec netuší,kdy peníze dorazí.Tak jsem si zavolala na Úřad práce,generální ředitelství,tam mi řekli,že o problému vědí ode dneška a mám mít trpělivost…Je to jeden velký bordel,až zítra nebudu mít z čeho zaplatit pravidelné poplatky,nikoho nebude zajímat,že státní úřady zas něco nezvládly :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.10.11 13:34

zorka taky spadam pod P6 a ani dnes mi nic nedorazilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.10.11 21:48

Tak hurá :dance: ,dnes odpo konečně dorazila mateřská :potlesk: Asi bychom měly všechny poděkovat MPSV,včera se totiž jejich mluvčí nechala slyšet,že nedělají nic protizákonného,mají prý čas do konce měsíce :zed: :zed: :zed: Nechápu,a raději už ani nekomentuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí