Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,miluju tu chvíli kdy děti večer usnou. Po celém dnu jsem unavená a vyčerpaná,ale jakmile spí já ožívám novou energii a nedokážu jít spát.Mám klid sama pro sebe můžu všechno v klidu na pc nejlépe nebo kouknout na fil,relax ve vaně cokoliv mě napadne,ale spát nechci je mi to až líto jít spát,když můžu využít ten klid a pocit bez starosti. Chodím spát kolem 3-4ráno a vstávám v 6:30,ale unavená nejsem,protože v noci jsem se zrelaxovala.Tak jsem snad blázen nebo je nás víc ![]()
Příspěvek upraven 26.09.11 v 23:18
já to mám taky,chodím spát tak ve dvě ráno a spát se mi nechce,vstávám ale až v děvět,tak se prospím ![]()
Určitě je nás víc
a můj manžel to nechápe a přemlouvá mně ať jdu brzy spát
Vůbec neví jaký mám pocit když je konečně uložím, mám je tady, ale nemusím se jim věnovat.
Ne nadarmo se říká, že nejvíce milujeme svoje děti když spinkají. ![]()
já taky miluju tu chvíli, kdy odcházím z ložnice a malá je uložena ke spánku. Pak si pustím notebook, nebo háčkuji čepičky(nosím je jedné paní do obchodu na prodej), nebo nějak jinak relaxuji. Ale zalehnu o půlnoci a vstávám po osmé hod.
výborné téma, já chodím teda jak kdy, většinou mezi půlnocí a jednou hodinou, někdy později, 3, 4 ráno, to už je brutál
Ale děti se v noci budí, Vincent min. jednou na čurání a Nela 3-5× za noc, nevím proč, možná zimou, takže se nevyspím a vstávám v 7 h. A zrovna kdosi řve ![]()
No to já bych taky spala déle,ale musím vstávat së starším do školy
,ale už jsem si zvykla
Nejlepší jsou víkendy to spím o 30min déle
protože děti jsou v klidu,ale mám aktivního chlapa,kterej vstává v 7 a už sním musím popíjet kafe…aspoň,že mi ho uvaří ![]()
Příspěvek upraven 26.09.11 v 22:49
Taky to tak mám, potřebuju aspoň tři čtyři hodiny abych se psychicky zrelaxovala
Spát chodím o půlnoci a vstáváme kolem sedmé.
mam to samy tesim se az malej s manzele usnou :-ú ja si v klidku sedim u PC, nekdy jsem ve vane, nekdy uklizim abych mela druhy den pohodu a chodim spat tak v 1…ale posledni dobou se snazim chodit driv ale nedari se mi ![]()
ale je to fakt ze vecer kdyz spi celej barak je takova pohoda…
Taky tak
![]()
přes den jsem někdy tak neskutečně unavená až bych brečela, vždycky si říkám, že večer půjdu brzo spát a když obě holky usnou, tak mám najednou energie, že bych mohla jít třeba vytírat chodbu, nebo mejt okna
![]()
Zjistila jsem, že je to prostě psychická únava......taky chodím spát až někdy po půlnoci ![]()
Taky to tak mám
Chodím spát po 1 hod, vstávám v 7
K tomu 2-3× vstávám ke Kačce ![]()
Až budu v důchodu, tak to dospím
![]()
Mam to uplne stejne, jakmile kolem 9. usne proste relaxuju. Az tak do jedny. ![]()
Hm…když tak nadtím uvažuju a myslíte,že kdyby nebyl internet,ža by jsme taky tak pozdě chodili spát? Já totiž většinu té noci prosedím na pc ![]()
Taky, taky. Bývám vzhůru do 2h ráno a vstávám mezi 6-7h. Ale jednou za čas mě musí nechat o víkendu dospat. Akorát je to opravdu jednou za hoooodě dlouhý čas. ![]()
Mám to taky tak.Ten pocit svobody,že si můžu užívat volna,koukat na film,dát si poker,vypít si v klidu čajíček atd
.Mě se i občas trochu spát chce,ale přijde mi to líto a hrozná ztráta času
.Chodím spát kolem 2.hodiny ráno a vstávám v 7.Jsem dopoledne mrtvá,nevyspalá,probírám se kolem 13.hodiny odpo
.Vždycky si říkám,že večer zalehnu brzo,ale stejně vím,že to neudělám.Jsem noční tvor,vůbec by mi noční směny nevadili.Já se i přes den vyspím líp než v noci.
No až tak pozdě nechodím, ale jinak to mám stejně…Miluju ty chvilky,co mám jen sama pro sebe ![]()