V noci nespím užívám si klidu :-)

4328
26.9.11 22:38

V noci nespím užívám si klidu :-)

Ahojky,miluju tu chvíli kdy děti večer usnou. Po celém dnu jsem unavená a vyčerpaná,ale jakmile spí já ožívám novou energii a nedokážu jít spát.Mám klid sama pro sebe můžu všechno v klidu na pc nejlépe nebo kouknout na fil,relax ve vaně cokoliv mě napadne,ale spát nechci je mi to až líto jít spát,když můžu využít ten klid a pocit bez starosti. Chodím spát kolem 3-4ráno a vstávám v 6:30,ale unavená nejsem,protože v noci jsem se zrelaxovala.Tak jsem snad blázen nebo je nás víc :-)

Příspěvek upraven 26.09.11 v 23:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1027
26.9.11 22:42

já to mám taky,chodím spát tak ve dvě ráno a spát se mi nechce,vstávám ale až v děvět,tak se prospím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.9.11 22:43

Určitě je nás víc :lol: a můj manžel to nechápe a přemlouvá mně ať jdu brzy spát :roll: Vůbec neví jaký mám pocit když je konečně uložím, mám je tady, ale nemusím se jim věnovat. :lol: Ne nadarmo se říká, že nejvíce milujeme svoje děti když spinkají. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
26.9.11 22:45

já taky miluju tu chvíli, kdy odcházím z ložnice a malá je uložena ke spánku. Pak si pustím notebook, nebo háčkuji čepičky(nosím je jedné paní do obchodu na prodej), nebo nějak jinak relaxuji. Ale zalehnu o půlnoci a vstávám po osmé hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.9.11 22:46

:mrgreen: výborné téma, já chodím teda jak kdy, většinou mezi půlnocí a jednou hodinou, někdy později, 3, 4 ráno, to už je brutál :lol: Ale děti se v noci budí, Vincent min. jednou na čurání a Nela 3-5× za noc, nevím proč, možná zimou, takže se nevyspím a vstávám v 7 h. A zrovna kdosi řve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
26.9.11 22:46

No to já bych taky spala déle,ale musím vstávat së starším do školy :( ,ale už jsem si zvykla :-) Nejlepší jsou víkendy to spím o 30min déle :lol: protože děti jsou v klidu,ale mám aktivního chlapa,kterej vstává v 7 a už sním musím popíjet kafe…aspoň,že mi ho uvaří :-)

Příspěvek upraven 26.09.11 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
26.9.11 22:47

Taky to tak mám, potřebuju aspoň tři čtyři hodiny abych se psychicky zrelaxovala :wink: Spát chodím o půlnoci a vstáváme kolem sedmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.9.11 22:49

mam to samy tesim se az malej s manzele usnou :-ú ja si v klidku sedim u PC, nekdy jsem ve vane, nekdy uklizim abych mela druhy den pohodu a chodim spat tak v 1…ale posledni dobou se snazim chodit driv ale nedari se mi :-)
ale je to fakt ze vecer kdyz spi celej barak je takova pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
26.9.11 22:51

Taky tak :palec: :potlesk:
přes den jsem někdy tak neskutečně unavená až bych brečela, vždycky si říkám, že večer půjdu brzo spát a když obě holky usnou, tak mám najednou energie, že bych mohla jít třeba vytírat chodbu, nebo mejt okna :dance: :-P
Zjistila jsem, že je to prostě psychická únava......taky chodím spát až někdy po půlnoci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.9.11 22:52

Taky to tak mám :wink: Chodím spát po 1 hod, vstávám v 7 :wink: K tomu 2-3× vstávám ke Kačce :wink:
Až budu v důchodu, tak to dospím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
26.9.11 22:52

Mam to uplne stejne, jakmile kolem 9. usne proste relaxuju. Az tak do jedny. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
26.9.11 22:57

Hm…když tak nadtím uvažuju a myslíte,že kdyby nebyl internet,ža by jsme taky tak pozdě chodili spát? Já totiž většinu té noci prosedím na pc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.9.11 22:58

Taky, taky. Bývám vzhůru do 2h ráno a vstávám mezi 6-7h. Ale jednou za čas mě musí nechat o víkendu dospat. Akorát je to opravdu jednou za hoooodě dlouhý čas. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.9.11 22:58

Mám to taky tak.Ten pocit svobody,že si můžu užívat volna,koukat na film,dát si poker,vypít si v klidu čajíček atd :dance: .Mě se i občas trochu spát chce,ale přijde mi to líto a hrozná ztráta času :roll: .Chodím spát kolem 2.hodiny ráno a vstávám v 7.Jsem dopoledne mrtvá,nevyspalá,probírám se kolem 13.hodiny odpo :oops: .Vždycky si říkám,že večer zalehnu brzo,ale stejně vím,že to neudělám.Jsem noční tvor,vůbec by mi noční směny nevadili.Já se i přes den vyspím líp než v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
26.9.11 22:59

No až tak pozdě nechodím, ale jinak to mám stejně…Miluju ty chvilky,co mám jen sama pro sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí