V noci nespím užívám si klidu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
27.9.11 00:29

Jsem na tom podobně, jen jsem byla zvyklá chodit spát v 1 - 2 a vstávat s malým v 9, ale jak máme ještě menšího, tak ten vstává v 6, starší se začal budit o půl 8, takže se vystřídaj a trochu mi ten spánek chybí… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
27.9.11 00:34

Mě spí děti špičkově pokud nejsou nemocní,ale opravdu si nemůžu stěžovat v noci ani nejdou na záchod :-) No a malej chodí po obědě spát kolem 1 a spí až do 4 :-)
Jinak já čím dřív jdu spát tím je hrozný vstávání dokázala bych tak prospat skoro celej den kdybych mohla,ale pokud jdu spát hooodně pozdě,tak vstanu úplně v pohodě. Ještě,že tak protože jinak nevím co bych dělala musela bych se ládovat tabletkama na spaní abych mohla normálně brzo jít spát,ale to by byla veliká škoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
27.9.11 00:39
marguaret píše:
Mě spí děti špičkově pokud nejsou nemocní,ale opravdu si nemůžu stěžovat v noci ani nejdou na záchod :-) No a malej chodí po obědě spát kolem 1 a spí až do 4 :-)
Jinak já čím dřív jdu spát tím je hrozný vstávání dokázala bych tak prospat skoro celej den kdybych mohla,ale pokud jdu spát hooodně pozdě,tak vstanu úplně v pohodě. Ještě,že tak protože jinak nevím co bych dělala musela bych se ládovat tabletkama na spaní abych mohla normálně brzo jít spát,ale to by byla veliká škoda :-)

to by byla, taky si neumim představit, že uložim dítě, vykoupu se, vyčostim zuby a du taky spát, to by sem si vubec neodpočla, jen spánek k zrelaxování nepomuže, chce to delat veci který máte rádi a to s detičkama jen tak nejde:-))) já si taky nestěžuju na malýho že špatně spí,ale já proste neumim vztávat, potřebovala bych ideálně 8 hodin spánku, nu to si nedam skoro nikdy :mrgreen: ale stačí pulhodka na rozkoukaní a už sem potom redy. Koblížek se teda občas vzbudí,ale jen třeba na dudlíček a hned spinká, za to třeba tedko zrovna si sed a řika mamaaaa :mrgreen: jak kdyby mi řikal, matko, co blbneš proč nespíš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
27.9.11 00:52

:D No já už to tady dneska vzdávám.Jdu do vany a pak poklidit na na tv až někdy usnu :-) Tak zatím :mavam: Dobrý zbytek noci nebo krásné dobré rano před spaním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
27.9.11 00:58
marguaret píše: :D No já už to tady dneska vzdávám.Jdu do vany a pak poklidit na na tv až někdy usnu :-) Tak zatím :mavam: Dobrý zbytek noci nebo krásné dobré rano před spaním :-)

oukej, já taky razim :mrgreen: dobrou holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
27.9.11 01:20

Zdravím, taky se k vám ráda přidám. :) Chodím spát často pozdě, ale ať jdu spát v kolik chci, ráno vstávám brzo. V noci mám spoustu času na všechno, někdy celou noc pročtu a jindy jenom uklízím. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.9.11 01:43

Super téma, také patřím mezi noční sovy, ranní ptáče jsem nebyla nikdy,ani jako bezdětná. Můj chlap to nechápe, že i když jsem večer unavená, že si radši nejdu lehnout místo toho čumení do pc či tv a jiných činností, na které se vrhnu. Tak jsem ráda, že nejsem sama „ekzot“. Před jednou v noci spát nechodím.Jednou jsem se splašila a v půl druhé ráno se dala do generálního úklidu a vyklízení špajzu, manžel si myslel, že jsem se zbláznila,ale já v tu chvíli byla tak nabytá energií a hlavně jakákoliv manuální práce je pro mě relax v momentě, když se mě dítě při ní nedrží za nohu nebo se nesnaží „nepomáhat“. Jinak miluju to ticho, když spí nejen dítě, ale i mužskej a já mám svůj klid, bohužel máme malý byt, takže i když usne dítě (zabere tím pádem ložnici) tak zbývá obývák, a když mám náladu mít svůj klid na svůj relax, většinou to jde těžko, když jsme tam ve dvou…Koukám, že dnes před druhou spát nebudu, to bude zase krušné ranní vstávání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
27.9.11 08:25

Jejda to ja bych nedala :-DDD

Vetsinou padnu za vlast s miminem v 8, a kdyz se najde sila, co me od nej zvedne a muzu zkouknout neco v tv, tak v 9 stejne odpadam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.9.11 08:38

:mavam: přidávám se do klubu. Když má můj :srdce: noční, tak chodím spát kolem 03:00. A vůbec mi to nevadí, i když v šest už zase vstáváme.
Když jsme doma všichni, tak do postele jdu taky po půlnoci.
Je to prostě moje doba, kdy v klidu vyžehlím, sednu k časáku, koukám na film. A nebo vytáhnu nějaké šmodrchání, které s holkama dělat nemůžu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.9.11 08:45

ahoj holky (-: no já dneska háčkovala jak vzteklá, takže postel byla až od půl třetí a v půl osmý budíček ((-: klasika ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
27.9.11 08:48

Zakladatelko :palec: Mám to naprosto stejně, jen já se snažím zalehnout nejpozději ve 2 :wink:, a v těch 6.30 vstávám také a zcela v pohodě. Spousta lidí to nechápe, tohle prostě chápou jen matky svišťů, kteří nám nedají celý den vydechnout :lol: Takže večery jsou zkrátka moje!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.9.11 08:49
vitecek píše:
Zakladatelko :palec: Mám to naprosto stejně, jen já se snažím zalehnout nejpozději ve 2 :wink:, a v těch 6.30 vstávám také a zcela v pohodě. Spousta lidí to nechápe, tohle prostě chápou jen matky svišťů, kteří nám nedají celý den vydechnout :lol: Takže večery jsou zkrátka moje!!
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
27.9.11 09:20
No a to teda svišti jsou!!! Ale opravdu jak to někdu napsal je to psychycká únava,protože když tady děti nemám jsou třeba u babičky,tak jsem schopná jít spát i kolem desátý :D
vitecek píše:
Zakladatelko :palec: Mám to naprosto stejně, jen já se snažím zalehnout nejpozději ve 2 :wink:, a v těch 6.30 vstávám také a zcela v pohodě. Spousta lidí to nechápe, tohle prostě chápou jen matky svišťů, kteří nám nedají celý den vydechnout :lol: Takže večery jsou zkrátka moje!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
27.9.11 13:32
marguaret píše:
No a to teda svišti jsou!!! Ale opravdu jak to někdu napsal je to psychycká únava,protože když tady děti nemám jsou třeba u babičky,tak jsem schopná jít spát i kolem desátý :D
vitecek píše:

máme to tu všichni stejný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
27.9.11 13:34

Ted si taky užívám klídek, když mi kluk spí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí