Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem na tom podobně, jen jsem byla zvyklá chodit spát v 1 - 2 a vstávat s malým v 9, ale jak máme ještě menšího, tak ten vstává v 6, starší se začal budit o půl 8, takže se vystřídaj a trochu mi ten spánek chybí… ![]()
Mě spí děti špičkově pokud nejsou nemocní,ale opravdu si nemůžu stěžovat v noci ani nejdou na záchod
No a malej chodí po obědě spát kolem 1 a spí až do 4 ![]()
Jinak já čím dřív jdu spát tím je hrozný vstávání dokázala bych tak prospat skoro celej den kdybych mohla,ale pokud jdu spát hooodně pozdě,tak vstanu úplně v pohodě. Ještě,že tak protože jinak nevím co bych dělala musela bych se ládovat tabletkama na spaní abych mohla normálně brzo jít spát,ale to by byla veliká škoda ![]()
marguaret píše:
Mě spí děti špičkově pokud nejsou nemocní,ale opravdu si nemůžu stěžovat v noci ani nejdou na záchodNo a malej chodí po obědě spát kolem 1 a spí až do 4
Jinak já čím dřív jdu spát tím je hrozný vstávání dokázala bych tak prospat skoro celej den kdybych mohla,ale pokud jdu spát hooodně pozdě,tak vstanu úplně v pohodě. Ještě,že tak protože jinak nevím co bych dělala musela bych se ládovat tabletkama na spaní abych mohla normálně brzo jít spát,ale to by byla veliká škoda
to by byla, taky si neumim představit, že uložim dítě, vykoupu se, vyčostim zuby a du taky spát, to by sem si vubec neodpočla, jen spánek k zrelaxování nepomuže, chce to delat veci který máte rádi a to s detičkama jen tak nejde:-))) já si taky nestěžuju na malýho že špatně spí,ale já proste neumim vztávat, potřebovala bych ideálně 8 hodin spánku, nu to si nedam skoro nikdy
ale stačí pulhodka na rozkoukaní a už sem potom redy. Koblížek se teda občas vzbudí,ale jen třeba na dudlíček a hned spinká, za to třeba tedko zrovna si sed a řika mamaaaa
jak kdyby mi řikal, matko, co blbneš proč nespíš
![]()
No já už to tady dneska vzdávám.Jdu do vany a pak poklidit na na tv až někdy usnu
Tak zatím
Dobrý zbytek noci nebo krásné dobré rano před spaním ![]()
marguaret píše:No já už to tady dneska vzdávám.Jdu do vany a pak poklidit na na tv až někdy usnu
Tak zatím
Dobrý zbytek noci nebo krásné dobré rano před spaním
oukej, já taky razim
dobrou holky ![]()
Zdravím, taky se k vám ráda přidám.
Chodím spát často pozdě, ale ať jdu spát v kolik chci, ráno vstávám brzo. V noci mám spoustu času na všechno, někdy celou noc pročtu a jindy jenom uklízím. ![]()
Super téma, také patřím mezi noční sovy, ranní ptáče jsem nebyla nikdy,ani jako bezdětná. Můj chlap to nechápe, že i když jsem večer unavená, že si radši nejdu lehnout místo toho čumení do pc či tv a jiných činností, na které se vrhnu. Tak jsem ráda, že nejsem sama „ekzot“. Před jednou v noci spát nechodím.Jednou jsem se splašila a v půl druhé ráno se dala do generálního úklidu a vyklízení špajzu, manžel si myslel, že jsem se zbláznila,ale já v tu chvíli byla tak nabytá energií a hlavně jakákoliv manuální práce je pro mě relax v momentě, když se mě dítě při ní nedrží za nohu nebo se nesnaží „nepomáhat“. Jinak miluju to ticho, když spí nejen dítě, ale i mužskej a já mám svůj klid, bohužel máme malý byt, takže i když usne dítě (zabere tím pádem ložnici) tak zbývá obývák, a když mám náladu mít svůj klid na svůj relax, většinou to jde těžko, když jsme tam ve dvou…Koukám, že dnes před druhou spát nebudu, to bude zase krušné ranní vstávání ![]()
Jejda to ja bych nedala ![]()
Vetsinou padnu za vlast s miminem v 8, a kdyz se najde sila, co me od nej zvedne a muzu zkouknout neco v tv, tak v 9 stejne odpadam ![]()
přidávám se do klubu. Když má můj
noční, tak chodím spát kolem 03:00. A vůbec mi to nevadí, i když v šest už zase vstáváme.
Když jsme doma všichni, tak do postele jdu taky po půlnoci.
Je to prostě moje doba, kdy v klidu vyžehlím, sednu k časáku, koukám na film. A nebo vytáhnu nějaké šmodrchání, které s holkama dělat nemůžu ![]()
ahoj holky (-: no já dneska háčkovala jak vzteklá, takže postel byla až od půl třetí a v půl osmý budíček ((-: klasika ((-:
Zakladatelko
Mám to naprosto stejně, jen já se snažím zalehnout nejpozději ve 2
, a v těch 6.30 vstávám také a zcela v pohodě. Spousta lidí to nechápe, tohle prostě chápou jen matky svišťů, kteří nám nedají celý den vydechnout
Takže večery jsou zkrátka moje!!
vitecek píše:
ZakladatelkoMám to naprosto stejně, jen já se snažím zalehnout nejpozději ve 2
, a v těch 6.30 vstávám také a zcela v pohodě. Spousta lidí to nechápe, tohle prostě chápou jen matky svišťů, kteří nám nedají celý den vydechnout
vitecek píše:
marguaret píše:
No a to teda svišti jsou!!! Ale opravdu jak to někdu napsal je to psychycká únava,protože když tady děti nemám jsou třeba u babičky,tak jsem schopná jít spát i kolem desátý
vitecek píše:
máme to tu všichni stejný
![]()