Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
snažíme se s přítelem o miminko, dnes mám 15tý den MS spoždění ( vždy mám DMC 28-30 dní ), nikdy se mi ještě nestalo, že by mi MS vynechala. Dělala jsem si 2hý den očekáváné MS test, byl negativní, další jsem si dělala předevčírem ( tj. 13tý den spoždění ) a také negativní, oba dva testy jsem si dělala ráno.
Pročítala jsem zde už pár diskuzí, ale zajímá mě také - je možné, že si MS oddaluji sama tím, že na těhotenství hodně myslím?
MS jsem měla vždy pravidelnou, i přes jakýkoliv stres, nikdy jsem neměla cysty, nebo jiné gynekologické problémy. Nechce se mi moc věřit tomu, že bych svými myšlenkami MS oddálila..Ale také si myslím, že 2 týdny po vynechání by mi test ukázal už //. Jsem z toho nervózní a nevím pořádně, co dělat
Děkuji za každý názor ![]()
Ahoj test by ti už ukázal po tak dlouhé době //, takže těhotná bohužel nebudeš. Objednala bych se na gynekologii a uvidíš co je za problém.. ![]()
@NovakovaMa píše:
Ahoj![]()
snažíme se s přítelem o miminko, dnes mám 15tý den MS spoždění ( vždy mám DMC 28-30 dní ), nikdy se mi ještě nestalo, že by mi MS vynechala. Dělala jsem si 2hý den očekáváné MS test, byl negativní, další jsem si dělala předevčírem ( tj. 13tý den spoždění ) a také negativní, oba dva testy jsem si dělala ráno.
Pročítala jsem zde už pár diskuzí, ale zajímá mě také - je možné, že si MS oddaluji sama tím, že na těhotenství hodně myslím?
MS jsem měla vždy pravidelnou, i přes jakýkoliv stres, nikdy jsem neměla cysty, nebo jiné gynekologické problémy. Nechce se mi moc věřit tomu, že bych svými myšlenkami MS oddálila..Ale také si myslím, že 2 týdny po vynechání by mi test ukázal už //. Jsem z toho nervózní a nevím pořádně, co dělatDěkuji za každý názor
Odpověď ti dá jen tvůj gynekolog.
Hele já jsem kdysi měla takovy strach s těhotenství, ze bylo zpoždění týden - jinak MS pravidelná
dva týdny už jsou fakt hodně, zajdi na tu gyndu ![]()
Já měla zpoždění snad tři týdny a byla jsem tehdy i na krvi abych už věděla jak na tom jsem a těhotná jsem nebyla, hodně jsme tenkrát miminko chtěli a měla jsem zpoždění snad každý měsíc 14 dní a to jsem pila i čaj na srovnání. Test už by ti to dávno ukázal.
Ahoj holky
@Semtex dnes mi můj dr napsal, že volný termín má až 25.04., což mě celkem zneklidnilo, čekat další 2 týdny, no co nadělám
že bych byla těhu nevěřím ( ikdyž by to bylo hezké překvápko
), spíš mám strach, co se děje ![]()
@Aresis s těhu teď nepočítám, zkoušela jsem testy různých značek a všechny negativní. A na krev si byla přímo v laborce, nebo stačí zajít k praktickému?
@NovakovaMa píše:
Ahoj holky@Aresis s těhu teď nepočítám, zkoušela jsem testy různých značek a všechny negativní. A na krev si byla přímo v laborce, nebo stačí zajít k praktickému?
na krev si zajdi jako samoplátce třeba do aeskulabu nebo jiné odběrové laboratoře, tam budeš mít výsledek podle mého dřív než od praktika, který ti nabere krev, ale pak jí stejně musí posílat do laborky…