Nějaké hry místo Minecraft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
3.7.18 09:38
@Paralenka červená píše:
Farma je nuda pro holky.Hraje na PC nebo tabletu?

na Ipodu, ale i tablet nebo PC by se našel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.7.18 09:40
@Ijen píše:
Ja jsem naopak za Minecraft vdecna, nesnasim strilecky, kluci nastesti taky ne, ale jedine do ceho mladsimu mluvim je doba, kterou hranim stravi.

tak je fakt,že nemám srovnání s ostatníma hrama, viděla jsem jednou jen Farmu,takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.7.18 09:42
@Jahru píše:
Zrovna Minecraft mi přijde jako dobrá volba, dají se i zakázat zombici a ostatní mrchy a pak je to hlavně o stavění. Lepší než různe střílečky. Pěkný je i TransportTycoon, ZooTycoon a další - stavíš vláčkoviště, zoo, zábavní park. Z náročnějších Bridge Builder nebo SimCity

jeje diky, kouknu na to, zní to moc dobře.
a k minecraftu-stavění-tolik toho přece z kostek nepostaví, mě chybí základní věci, ať už hotový nebo polotovary,anebo jde o to, v kterým levelu se pohybuje? dej mi prosím tip.dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
3.7.18 09:47

Zjevně o hrách nic nevíš, nech kluka hrát, co ho baví. Minecraft je super, baví mě i manžela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
3.7.18 09:51

Syn na to stavění má několik knih s návody, kde co vytěžit a co z čeho vyrobit. Nedávno postavil Titanic i vnitřním vybavením, s trochou fantazie, samozřejmě. Má to na počítači i tabletu, platila jsem jednou ty 200,– na začátku, od té doby do toho jiné peníze nepadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.7.18 10:03

@tasa tak zrovna Minecraft je hra pro dítě celkem vhodná. Nejstarší syn jí hraje. Pouze na singlu, do komunity ho zatím pouštět nebudu.
Dokáže formovat představivost, kreativitu a prostorové myšlení. Sama ho hraju ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.7.18 10:04

@tasa tak třeba já stavím kopie reálných staveb a věř, že z kostiček se toho dá postavit hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
3.7.18 14:10

@tasa Fornite? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.7.18 18:51
@paola white píše:
@tasa tak třeba já stavím kopie reálných staveb a věř, že z kostiček se toho dá postavit hodne

Najdu nekde nejaky navody,jak se do toho rychle vpravit?nerada bych u toho byla dele nez je nutne,rada bych nad nim mela kontrolu.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.7.18 18:51
@paola white píše:
@tasa tak zrovna Minecraft je hra pro dítě celkem vhodná. Nejstarší syn jí hraje. Pouze na singlu, do komunity ho zatím pouštět nebudu.
Dokáže formovat představivost, kreativitu a prostorové myšlení. Sama ho hraju ráda

A da se zamknout komunita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.7.18 18:52
@Ijen píše:
Syn na to stavění má několik knih s návody, kde co vytěžit a co z čeho vyrobit. Nedávno postavil Titanic i vnitřním vybavením, s trochou fantazie, samozřejmě. Má to na počítači i tabletu, platila jsem jednou ty 200,– na začátku, od té doby do toho jiné peníze nepadly.

Doporuc mi prosim ty knihy nebo nejakej vhodnej odkaz typu uvod do.dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meo
26
3.7.18 19:33

Jestli hraje na Ipodu, tak hlavně nehraje ten klasický Minecraft, o kterém tu většina lidí mluví. Verze pro mobilní zařízení mívají svá omezení - v ovládání, v obsahu i přizpůsobitelnosti.

Klasický Minecraft je poměrně složitá hra. Základní myšlenka není o tom si postavit domeček a do něj si nastavět vybavení (které ti tam chybí). Minecraft je o tom přežít ve světe plném zombie a dalších potvor, aniž by člověk na začátku vůbec něco měl. Hráč si musí postupně vyrobit nějaké nástroje, postavit si „dům“, vytěžit nějaké suroviny z nich si vyrobit lepší nástroje a dům, aby mohl vytěžit lepší suroviny pro další lepší nástroje, vybavení… Zkrátka od nuly hráč postupuje technologickým stromem až nakonec třeba postaví nukleární reaktor, který dodává energii jeho obří základně s plně automatizovanou těžbou, výrobou jídla a podobně. Na tuhle úroveň se samožrejmě sedmiletý kluk asi nedostane, protože postavit něco automatizovaného je dost složité. Navíc Minecraft se dá hodně přizpůsobit použitím modifikací, takže si tam můžeš i přidat to chybějící vybavení pro domeček.

Z tvých příspěvků je vidět, že s hrami nemáš moc zkušeností a takovým lidem se dost špatně radí/pomáhá. Nemyslím to nijak špatně, ale je to asi jako kdybys měla někoho naučit řídit auto, aniž by ho někdy v životě viděl. Ideální by bylo, najít ve svém okolí nějakého puberťáka (třeba v rodině nebo u známích), aby ti poradil osobně nebo třeba přímo nějaké hry nainstaloval, nastavil, ukázal.

Edit: Pro tablet můžu doporučit farming simulator (https://play.google.com/…ps/developer?…), synovce to hodně baví. Verze pro počítač je taky super, ale tam už jde o investici několika stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.7.18 07:42

@tasa na hlavní obrazovce je výběr mezi hrou pro jednoho hráče a pro víc hráčů. Pokud bude hrát pro jednoho hráče tak se hra pouští offline a nejde připojit nikomu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
4.7.18 07:46

Mne prijde idealni Rollercoaster tycoon 3. Stavi si zabavni park se vsim vsudy. Muze si tam bud jen tak blbnout a stavit, nebo to dat ekonomicky s penezma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.7.18 08:01

@tasa ma od Mojangu zakladni prirucku a dalsi dve a pak Minecraft Blokopedii. Ale vybral si je sam. Ja te hre nerozumim ani se o to nesnazim, sama bych mu je nevybirala. Idealni je, jak tady uz padlo, aby mu ze zacatku poradil nejaky pubos z rodiny. U nas tu roli sehral bratranec. Dalsi skvely tip je Farming simulator. To je skvela hra, kluci maji i PC verzi. Ale znovu opakuju, nepisu o 7mi letych detech. V tomhle veku hral starsi obcas na pocitaci Harryho Pottera a mladsi mel par her s autama u taty v telefonu. Vic se o to zacal zajimat az tak v deviti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí