Nějaké hry místo Minecraft

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
4.7.18 22:46
@paola white píše:
@tasa na hlavní obrazovce je výběr mezi hrou pro jednoho hráče a pro víc hráčů. Pokud bude hrát pro jednoho hráče tak se hra pouští offline a nejde připojit nikomu jinému.

Jenze on si klidne najede na tlacitko pro vic hracu,to bych ho musela furt hlidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.7.18 22:54
@Meo píše:
Jestli hraje na Ipodu, tak hlavně nehraje ten klasický Minecraft, o kterém tu většina lidí mluví. Verze pro mobilní zařízení mívají svá omezení - v ovládání, v obsahu i přizpůsobitelnosti.

Klasický Minecraft je poměrně složitá hra. Základní myšlenka není o tom si postavit domeček a do něj si nastavět vybavení (které ti tam chybí). Minecraft je o tom přežít ve světe plném zombie a dalších potvor, aniž by člověk na začátku vůbec něco měl. Hráč si musí postupně vyrobit nějaké nástroje, postavit si „dům“, vytěžit nějaké suroviny z nich si vyrobit lepší nástroje a dům, aby mohl vytěžit lepší suroviny pro další lepší nástroje, vybavení… Zkrátka od nuly hráč postupuje technologickým stromem až nakonec třeba postaví nukleární reaktor, který dodává energii jeho obří základně s plně automatizovanou těžbou, výrobou jídla a podobně. Na tuhle úroveň se samožrejmě sedmiletý kluk asi nedostane, protože postavit něco automatizovaného je dost složité. Navíc Minecraft se dá hodně přizpůsobit použitím modifikací, takže si tam můžeš i přidat to chybějící vybavení pro domeček.

Z tvých příspěvků je vidět, že s hrami nemáš moc zkušeností a takovým lidem se dost špatně radí/pomáhá. Nemyslím to nijak špatně, ale je to asi jako kdybys měla někoho naučit řídit auto, aniž by ho někdy v životě viděl. Ideální by bylo, najít ve svém okolí nějakého puberťáka (třeba v rodině nebo u známích), aby ti poradil osobně nebo třeba přímo nějaké hry nainstaloval, nastavil, ukázal.

Edit: Pro tablet můžu doporučit farming simulator (https://play.google.com/…ps/developer?…), synovce to hodně baví. Verze pro počítač je taky super, ale tam už jde o investici několika stovek.

Dekuju za obsahlou odpoved.mas pravdu, o pc hry jsem se nikdy nezajimala. zkusim to na stolnim pc, fakt se to z ipodu blbe ovlada.na tabletu jsem mu stahla wordcraft, coz mi prijde jako maincraft na ipodu. v cem je slozity postavit neco automatizovanyho, nejak si to nedokazu predstavit, tu tizi myslim

Nedala bys mi tip na neco jako uvod do minecraft, pubose hraciho hry nezname. dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.7.18 22:59
@Ijen píše:
@tasa ma od Mojangu zakladni prirucku a dalsi dve a pak Minecraft Blokopedii. Ale vybral si je sam. Ja te hre nerozumim ani se o to nesnazim, sama bych mu je nevybirala. Idealni je, jak tady uz padlo, aby mu ze zacatku poradil nejaky pubos z rodiny. U nas tu roli sehral bratranec. Dalsi skvely tip je Farming simulator. To je skvela hra, kluci maji i PC verzi. Ale znovu opakuju, nepisu o 7mi letych detech. V tomhle veku hral starsi obcas na pocitaci Harryho Pottera a mladsi mel par her s autama u taty v telefonu. Vic se o to zacal zajimat az tak v deviti.

Dekuju,kouknu na to.premuzu se,vubec se mi do pc her nechce,ale rada bych vedela,co hraje a kdyz uz,tak aby to bylo neco smysluplnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.7.18 23:00

Diky vsem prispevatelum,klidne piste dal,postupne se vasima tipama budu prokousavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.10.18 23:33

CO třeba nějakou závodní hru? Většina z nich má doporučený věk 3+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adam0742
22.2.20 03:20

@Ijen Hry na Robloxu jsou dobrý, Ty Tycoony který jsou o stavění ale je to vše anglicky.

• Citovat
  • Upravit
14
14.8.20 09:22

Od kompu pryč

Mrkněte na PIXIE CREW, mají různé školní potřeby a módní doplňky, které na sobě mají desku a k ní pixely a děti si tak mohou hrát alespoň trošku podobně jako v Minecraftu, ale mimo PC/tablet/mobil a navíc tím rozvíjí kreativitu, fantazii, jemnou motoriku a dalších X věcí. Přitom mají-li v oblibě Minecraft, pak se od něj nemusí ani tak vzdálit - princip podobný a designová řada zelené kostky je prakticky také Minecraft :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.11.25 20:22

Minecraft lampička

Ahoj
Nemáte někdo lampičky Minecraft? Zajímalo by mě jak to v reálu svítí. :nevim:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.11.25 20:24

@ArumLily0 myslíš takové ty jak se rozsvítí zmáčknutím? My máme tu červenou krychli TNT. Svítí hezky, jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.11.25 20:37

@Tichošlápek můžu poprosit foto? Já jsem se dívala na lišku nebo vlka ale nikdo z eshopu mi nebyl schopný říct jak to svítí a v kamenné prodejně zas nebyl nikdo ochotný to předvést :roll: ochota fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.11.25 20:40

@ArumLily0 ehm pokus o foto níže - snad to na tom bude vidět :) škrábance jsou od nás, máme ji uz dlouho a mladší syn ji hojně stěhuje po domě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.11.25 20:56

Zlatá. Děkuji :srdce: Kdyby měl někdo doma lišku nebo vlka, budu moc ráda za foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí