Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem si koupila ten nosifol - tablety. Rovnou dvě balení. Budu tím krmit i manžela. Chtěla jsem mu koupit kotvicnik. Ale dočetla jsem se, že je ten nosifol i pro muže. Tak snad to pomůže 🙏🏿
Štve mi akorát, že tento měsíc to určitě neklapne, ovulaci mám mít, když je manžel na služebce 🙄.
Možná stihnem akorát první den plodnych dní.
@Anonymní píše:
Tak jsem si koupila ten nosifol - tablety. Rovnou dvě balení. Budu tím krmit i manžela. Chtěla jsem mu koupit kotvicnik. Ale dočetla jsem se, že je ten nosifol i pro muže. Tak snad to pomůže 🙏🏿Štve mi akorát, že tento měsíc to určitě neklapne, ovulaci mám mít, když je manžel na služebce 🙄.
Možná stihnem akorát první den plodnych dní.
Spermie vydrží i 3 dny čekat na vajíčko ![]()
@LaVida píše:
Spermie vydrží i 3 dny čekat na vajíčko
Jo to já vím, jen že vždycky to vyšlo že se povedlo více plodných dní a nebo dokonce přímo ovulace a stejně nic. Tak tomu šanci teď teda nedávám.
@Anonymní píše:
Jo to já vím, jen že vždycky to vyšlo že se povedlo více plodných dní a nebo dokonce přímo ovulace a stejně nic. Tak tomu šanci teď teda nedávám.
Neviděla bych to tak skepticky. Třeba to teď bude to pravé vajíčko s tou správnou spermií.
Já byla loni poprvé na folikumetrii, ještě jsem kojila, ale zajímalo mě, zda ovuluji a jestli můžeme začít pracovat na sourozenci. Byla jsem tam 11DC a vypadalo to, že se nic neděje. Doktorka mi řekla, že díky kojení neovuluji, no a já 3 neděle na to měla pozitivní těhotenský test. Sice to nakonec nevyšlo, ale nikdy nevíš… Přeji hodně štěstí ![]()
@LaVida píše:
Neviděla bych to tak skepticky. Třeba to teď bude to pravé vajíčko s tou správnou spermií.
Já byla loni poprvé na folikumetrii, ještě jsem kojila, ale zajímalo mě, zda ovuluji a jestli můžeme začít pracovat na sourozenci. Byla jsem tam 11DC a vypadalo to, že se nic neděje. Doktorka mi řekla, že díky kojení neovuluji, no a já 3 neděle na to měla pozitivní těhotenský test. Sice to nakonec nevyšlo, ale nikdy nevíš… Přeji hodně štěstí
Jojo nikdy neříkej nikdy
to je fakt.
@Anonymní píše:
Nech si udělat AMH. Je Vám už hodně, my začali v podobném věku s bývalým partnerem a je mi 39 a dítě stále nemám.
Teď to řeším s dalším, chyba je u mě, prostě jsme začali moc pozdě. Je to prostě moje chyba a trošku i dnešní doby, kdy je dítě před 30 zvlášť u muže skoro nemyslitelná věc.
Ten můj prostě dřív nechtěl, všude do nás cpou, že vlastně otěhotnět daleko po 30 je normální.
Já už vím, že není. Ale co nadělám. Na nic bych nečekala.
Nevycitej si to
. Kdybys zacala dřív, tak nevis, jeslti bys na tom byla lip. Mam ve svem okoli strašně moc lidi, co mají problémy s plodnosti nehlede na vek (zacali se třeba snazit kolem 26 ti). Na druhou stranu je zas spousta lidí co si strihli prvi dite v 35 napoprvy. Ono prostredi dela strasne moc, jsme generace, co vyrudta v totalnich chemickejch sra**ach. Zkus k sobe být vic laskava ![]()
@leopanda píše:
@LaVida Někde zase píší i 5 dnů. Tak si pak vyber.
Tak doufám že počkají, ovulaci bych měla mít v úterý 🙏🏿
Zítra mám v plánu si jít koupit ovulační testy. I když podle bolestí jsem to vždy poznala. Ale chci si to potvrdit.
A pak už jen doufat, že tentokrát to vyšlo. Bohužel manžel už odjel a vrátí se až ve středu večer, kdy už bude po. Tak držte palce ![]()
Nejsem teda doktor ale mam něco načtené a myslím, že to je tak, že když jeden chybí, automaticky pak tu úlohu přebírá ten druhý. Asi to je i logické, je to řízeno hormonálně a asi je jedno, ze kterého se uvolní, proste tam, kde je největší folikul