Nejde mi přibrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148793
2.6.22 21:54
@VIlona6 píše:
@Anna766 a pomohli? A jaké přímo to byli?:)

Kupovali jsme je v lékárně, různé, zkus se tam zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
2.6.22 22:03
@VIlona6 píše:
@holka_z_hor já nikdy nebyla nějak silnější, ale takhle hubena taky nikdy. 😁 právě se mi to už ani nelíbí uz je to moc. Hlavně mi vadí že mi šíleně padají vlasy a určitě je to tou váhou jinak nevim, uz jsem použila snad vše co na vypadávání jde a nic. Tak potrebuju uz fakt něco dělat jinak budu plesata a vychrtla v 24letech🤣 🤦‍♀️ 🙈
Štítná žláza? Mám sníženou funkci a jakmile mi lítaj hladiny, jako první to od. serou vlasy. V zimě mi padaly brutálně. Jinak si myslím, že někdo je prostě celej život hubenej. A litá mu to jen o pár kil. Zkus si víc hlídat to jídlo a jez víc.
  • Citovat
  • Upravit
Mrs. S
2.6.22 22:13

Řekla by jsme jsme nerozčiluj ty co se nadýchaj vzduchu a máj o 5kilo víc :lol:. Ale chápu tě mám doma takového může, a jediné co mu pomáhalo tak v noci chodit na tučný tvaroh s proteinem, to přibral ale musel marodit a mít minimum pohybu. Jakmile zase začal chodit do práce tak to shodil :)

• Citovat
  • Upravit
53518
2.6.22 22:17

Nauč se už kvůli dítěti jíst v klidu u stolu. Vychutnej si jídlo, sleduj, kolik toho za den sníš. Řekla bych, že málo, když pro tebe vypisovaný jídelníček je moc, abys to vůbec zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.6.22 22:25

Taky jsem po prvni porodu hodne spadla s vahou dolu…normalni vaha u me vzdy byla tak nejak 59 - 62 kg, po porodu najednou 52 kilo na vysku 168 cm…a nepomohlo nic, cele 4 roky, co jsem byla na materske, jsem mohla jist, co jsem chtela a vaha se nehnula :) Pribirat jsem zacala, az kdyz jsem nastoupila do prace..paradox…ale bylo tak :) Mozna ty bagety a energetaky :mrgreen: Ted mam 62 kg a prijdu si celkem stihla, nevim, jak jsem musela tenkrat vypadat, kdyz jsem mela jeste o 10 mene…ale tenkrat mi to neprislo a i se mi to libilo…i kdyz lidi mysleli, ze jsem nemocna, nebo, ze nejim apod…

• Citovat
  • Upravit
2721
2.6.22 22:26
@Fiveone píše:
Kdysi jsem viděla jídelníčky těch, kteří přibírali. Měli třeba v 6 musli a bílý jogurt a banán, v 8 mistička ovoce, v 10 ořechy, ve 12 hrášková polévka, brambory s kuřetem, okurkový salát, kousek štrůdlu. v 15 ovocný tvaroh, v 18 chléb, cottage, rajče, ve 21loupák a sklenice mléka. Jak to bylo co se týče velikosti porce netuším, ale taková to byla jídla a čas byl dodržován.

Ty jo, to je vykrmovací? Mi to přijde jak redukční :oops: :lol:
Leda by to teda byly všechno pořádné porce, ale jinak mi to připadá jako běžné svacinkovani během dne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.22 22:33
@Sedmnactnulajedna píše:
Leda by to teda byly všechno pořádné porce, ale jinak mi to připadá jako běžné svacinkovani během dne :nevim:

Tak ono ta vykrmovací nemá být o hamburgrech apod. Ale o častějším jídle jako je i druhá večeře apod. A mírně zvýšené porci. Měla jsem kamarádku s anorexií a podobné věci jsem měla okolo sebe celou pubertu a já sama jsem si často hlídala jídelníček přes ekalkulačku. V nemocnici to je podobný, jen tam jsou opravdu schopni dát i větrník apod.. Ale tam je těm holkám z toho spíš zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.22 22:56
@Sedmnactnulajedna píše:
Leda by to teda byly všechno pořádné porce, ale jinak mi to připadá jako běžné svacinkovani během dne :nevim:

Snídaně bez problémů 665kcal, svačiny 750 kcal, oběd 800 kcal, svačina 110kcal, večeře 670kcal, druhá večeře 360kcal, 3355kcal za den a celkem zdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
3.6.22 10:49

Já bych se nestresovala, jestli nejsou jiné problémy (i když to se blbě posuzuje, třeba s malým dítětem je unavený každý, i jinak zdravý). :)

Pamatuju na spolužačku, co prakticky 2 měsíce po porodu byla 45 kg (při 170cm) a vydržela tak de facto celé kojení a další těhu (to rodila s 55kg) Nic jí nebylo, jen byla jak kostlivec. No a teď už děti odrostly a ona má zpátky svých předmateřských 60 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková