Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@VIlona6 píše:
@Anna766 a pomohli? A jaké přímo to byli?:)
Kupovali jsme je v lékárně, různé, zkus se tam zeptat.
@VIlona6 píše:Štítná žláza? Mám sníženou funkci a jakmile mi lítaj hladiny, jako první to od. serou vlasy. V zimě mi padaly brutálně. Jinak si myslím, že někdo je prostě celej život hubenej. A litá mu to jen o pár kil. Zkus si víc hlídat to jídlo a jez víc.
@holka_z_hor já nikdy nebyla nějak silnější, ale takhle hubena taky nikdy. 😁 právě se mi to už ani nelíbí uz je to moc. Hlavně mi vadí že mi šíleně padají vlasy a určitě je to tou váhou jinak nevim, uz jsem použila snad vše co na vypadávání jde a nic. Tak potrebuju uz fakt něco dělat jinak budu plesata a vychrtla v 24letech🤣 🤦♀️ 🙈
Řekla by jsme jsme nerozčiluj ty co se nadýchaj vzduchu a máj o 5kilo víc
. Ale chápu tě mám doma takového může, a jediné co mu pomáhalo tak v noci chodit na tučný tvaroh s proteinem, to přibral ale musel marodit a mít minimum pohybu. Jakmile zase začal chodit do práce tak to shodil ![]()
Nauč se už kvůli dítěti jíst v klidu u stolu. Vychutnej si jídlo, sleduj, kolik toho za den sníš. Řekla bych, že málo, když pro tebe vypisovaný jídelníček je moc, abys to vůbec zvládla.
Taky jsem po prvni porodu hodne spadla s vahou dolu…normalni vaha u me vzdy byla tak nejak 59 - 62 kg, po porodu najednou 52 kilo na vysku 168 cm…a nepomohlo nic, cele 4 roky, co jsem byla na materske, jsem mohla jist, co jsem chtela a vaha se nehnula
Pribirat jsem zacala, az kdyz jsem nastoupila do prace..paradox…ale bylo tak
Mozna ty bagety a energetaky
Ted mam 62 kg a prijdu si celkem stihla, nevim, jak jsem musela tenkrat vypadat, kdyz jsem mela jeste o 10 mene…ale tenkrat mi to neprislo a i se mi to libilo…i kdyz lidi mysleli, ze jsem nemocna, nebo, ze nejim apod…
@Fiveone píše:
Kdysi jsem viděla jídelníčky těch, kteří přibírali. Měli třeba v 6 musli a bílý jogurt a banán, v 8 mistička ovoce, v 10 ořechy, ve 12 hrášková polévka, brambory s kuřetem, okurkový salát, kousek štrůdlu. v 15 ovocný tvaroh, v 18 chléb, cottage, rajče, ve 21loupák a sklenice mléka. Jak to bylo co se týče velikosti porce netuším, ale taková to byla jídla a čas byl dodržován.
Ty jo, to je vykrmovací? Mi to přijde jak redukční
![]()
Leda by to teda byly všechno pořádné porce, ale jinak mi to připadá jako běžné svacinkovani během dne ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Ty jo, to je vykrmovací? Mi to přijde jak redukční![]()
Leda by to teda byly všechno pořádné porce, ale jinak mi to připadá jako běžné svacinkovani během dne
Tak ono ta vykrmovací nemá být o hamburgrech apod. Ale o častějším jídle jako je i druhá večeře apod. A mírně zvýšené porci. Měla jsem kamarádku s anorexií a podobné věci jsem měla okolo sebe celou pubertu a já sama jsem si často hlídala jídelníček přes ekalkulačku. V nemocnici to je podobný, jen tam jsou opravdu schopni dát i větrník apod.. Ale tam je těm holkám z toho spíš zle.
@Sedmnactnulajedna píše:
Ty jo, to je vykrmovací? Mi to přijde jak redukční![]()
Leda by to teda byly všechno pořádné porce, ale jinak mi to připadá jako běžné svacinkovani během dne
Snídaně bez problémů 665kcal, svačiny 750 kcal, oběd 800 kcal, svačina 110kcal, večeře 670kcal, druhá večeře 360kcal, 3355kcal za den a celkem zdravě.
Já bych se nestresovala, jestli nejsou jiné problémy (i když to se blbě posuzuje, třeba s malým dítětem je unavený každý, i jinak zdravý). ![]()
Pamatuju na spolužačku, co prakticky 2 měsíce po porodu byla 45 kg (při 170cm) a vydržela tak de facto celé kojení a další těhu (to rodila s 55kg) Nic jí nebylo, jen byla jak kostlivec. No a teď už děti odrostly a ona má zpátky svých předmateřských 60 kg.