Nejdřív přibrat a pak cvičit?

Anonymní
7.3.22 16:34

Nejdřív přibrat, a pak cvičit?

Ahoj, hodně jsem vlivem stresu zhubla. Teď mám 42/159. Dříve jsem měla 48kg. Je lepší nejdřív přibrat, a pak zpevnit, nebo přibírat a zároveň cvičit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3796
7.3.22 16:46

Napřed bych vyléčila tu anorexii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.22 16:48
@ropucha 02 píše:
Napřed bych vyléčila tu anorexii…

Dekuji za odpověď, ale anorexií netrpim. Zhubla jsme takto během měsíce z důvodu obrovského stresu.

• Citovat
  • Upravit
1702
7.3.22 16:53

Jestli jsi to zhubla nárazovým stresem, tak to lehce znovu nebereš bez jakéhokoli násilí, jen se musíš dostat do klidu. Cvičení (v rozumné míře, něco na posílení, zlepšení kondice) ti v tom může pomoct. Spíš to ale chce se vrátit k normálu a mělo by se spravit samo, nebude to hned, ale zlepšení budeš pozorovat brzo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
7.3.22 17:46

Jist a jist a posilovat (ne kardio, ale cinky a zavazi), plus zvysit prisun proteinu a tuku (smetana do kavy misto mleka…). A hlavne se nestresovat. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.22 17:55
@Silverine247 píše:
Jist a jist a posilovat (ne kardio, ale cinky a zavazi), plus zvysit prisun proteinu a tuku (smetana do kavy misto mleka…). A hlavne se nestresovat. :kytka:

Takže všechno zároveň? :oops: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
7.3.22 18:00
@Anonymní píše:
Takže všechno zároveň? :oops: děkuji

JO! Ale ne ze zacnes behat nebo podobne psi kusy. Nabrat svaly, nabrat tuk. Hele nechces ten muj? Zaplatim! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
7.3.22 18:03

Jez pořádně, hodně bílkovin, hodně tuku, hodně vlákniny, normálně sacharidů a hýbej se. Jednak tím snáze zvládneš stres, druhak bude snazší jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
8.3.22 08:09
@Anonymní píše:
Ahoj, hodně jsem vlivem stresu zhubla. Teď mám 42/159. Dříve jsem měla 48kg. Je lepší nejdřív přibrat, a pak zpevnit, nebo přibírat a zároveň cvičit?

Já jsem vlivem stresu zhubla kdysi tak podobně. Měla jsem 45 kg. Pak ale zmizela příčina stresu (příliš závislý partner) a šlo to tak nějak samo, dokonce jsem se mírně zakulatila, tak jsem to pak musela trochu shodit. Pokud Tě stres provází stále, zkus mu dát trochu na zadek, třeba procházka v přírodě, jít si zaplavat (mám pocit, že voda uklidňuje a tak nějak očišťuje psychicky), projet se na kole ( ale nikam se nehnat, pěkně pomalu), dát si bublinkovou koupel nebo jen s pěnou a solí do vody, pustit si nějakou příjemnou hudbu…příjít si pro obětí od nějaké ti milé osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková