Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ropucha 02 píše:
Napřed bych vyléčila tu anorexii…
Dekuji za odpověď, ale anorexií netrpim. Zhubla jsme takto během měsíce z důvodu obrovského stresu.
Jestli jsi to zhubla nárazovým stresem, tak to lehce znovu nebereš bez jakéhokoli násilí, jen se musíš dostat do klidu. Cvičení (v rozumné míře, něco na posílení, zlepšení kondice) ti v tom může pomoct. Spíš to ale chce se vrátit k normálu a mělo by se spravit samo, nebude to hned, ale zlepšení budeš pozorovat brzo. ![]()
Jist a jist a posilovat (ne kardio, ale cinky a zavazi), plus zvysit prisun proteinu a tuku (smetana do kavy misto mleka…). A hlavne se nestresovat. ![]()
@Silverine247 píše:
Jist a jist a posilovat (ne kardio, ale cinky a zavazi), plus zvysit prisun proteinu a tuku (smetana do kavy misto mleka…). A hlavne se nestresovat.
Takže všechno zároveň?
děkuji
@Anonymní píše:
Takže všechno zároveň?děkuji
JO! Ale ne ze zacnes behat nebo podobne psi kusy. Nabrat svaly, nabrat tuk. Hele nechces ten muj? Zaplatim! ![]()
Jez pořádně, hodně bílkovin, hodně tuku, hodně vlákniny, normálně sacharidů a hýbej se. Jednak tím snáze zvládneš stres, druhak bude snazší jíst.
@Anonymní píše:
Ahoj, hodně jsem vlivem stresu zhubla. Teď mám 42/159. Dříve jsem měla 48kg. Je lepší nejdřív přibrat, a pak zpevnit, nebo přibírat a zároveň cvičit?
Já jsem vlivem stresu zhubla kdysi tak podobně. Měla jsem 45 kg. Pak ale zmizela příčina stresu (příliš závislý partner) a šlo to tak nějak samo, dokonce jsem se mírně zakulatila, tak jsem to pak musela trochu shodit. Pokud Tě stres provází stále, zkus mu dát trochu na zadek, třeba procházka v přírodě, jít si zaplavat (mám pocit, že voda uklidňuje a tak nějak očišťuje psychicky), projet se na kole ( ale nikam se nehnat, pěkně pomalu), dát si bublinkovou koupel nebo jen s pěnou a solí do vody, pustit si nějakou příjemnou hudbu…příjít si pro obětí od nějaké ti milé osoby.
Ahoj, hodně jsem vlivem stresu zhubla. Teď mám 42/159. Dříve jsem měla 48kg. Je lepší nejdřív přibrat, a pak zpevnit, nebo přibírat a zároveň cvičit?