nejel by někdo na chatu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
13.6.06 07:13

Ahoj,

trošku se vám vtírnu do diskuse :lol: . Bydlím ve Dvorci u Nepomuka (Plzeň-jih). Sousedi mají malý penzion, je nově opravený, zrovna dodělali bazén. Kolem domu je zahrada, v okolí je nádherná příroda, spousta možností na výlety(třeba zámek Zelená Hora je cca 2 km daleko), nedaleko je možnost pěkného koupání, nechá se přímo sem k nám dojet vlakem. Ceny nevím, ale zjistím, pokud budete mít zájem. Zatím mají skoro celé léto neobsazené. Kdyby se vám to zamlouvalo, písněte mi SZ, zjistím vám podrobnosti. Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
13.6.06 07:48

VerkoK, teda kdyby byla nejaka www. stranka, fotka ci informace o cene, asi bych mela zajem.. zjistis prosim?Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.6.06 12:29

Ahoj sutko,

bohužel www stránky sousedi nemají, ale nabízí ten penzion přes nějakou cestovku. Zkusím ti zjistit přes kterou a také ti sem písnu nějaké podrobnější informace. Dneska se u mě sousedky syn zastaví s informačním letákem, tak pak napíšu.

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
13.6.06 17:25

jo jo já bych na to taky mrkla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
13.6.06 18:04

Já taky ještě nebyla v Plzni - takže prosím, hoď sem nějaké info: speciálně pro mě: cena 2lůžkového pokoje pro 1dospělého a 3 dítka 3,5r, 2r, a 1rok.

Díky

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.6.06 19:25

Tak tady to máte :lol:

Opisuji z letáku:

PENZION TETA
Jízda na koních - pro děti na lonži, nekrytý bazén, cyklistika, v zimě jízda na saních, běh na lyžích, bruslení

Nepomuk - rodiště sv. Jana Nepomuckého
vlakové a autobusové nádraží přímo v místě (trasa Plzeň - České Budějovice)

Nově rekonstruovaný penzion
Pro ubytování 12 osob a 2 dětí v posýlkách. Výhodné pro dvě spřátelené rodiny

Přízemí: pro 5 - 6 osob a 1 dítě v postýlce ve dvou pokojích - 2 a 3(4) osoby. Zařízení - moderní kuchyň, sporák, myčka, lednička+mrazák, kabelová televize, 2 koupelny = 1 sprcha, 2 WC, vyna, pračka, sušák

Poschodí: pro 5-6 osob a 1 dítě v postýlce ve 2 pokojích - 2(3) a 3 osoby.
Zařízení - moderní kuchyň, sporák, myčka, lednička+mrazák, kabelová televize, 2 koupelny = 1 sprcha, 2 WC, vyna, pračka, sušák

V místě je restaurace (200 m), obchodní centrum (150m), dobré pečivo z místní pekárny a cukrárny (300 m). Stáj s koňmi je 10 minut od penzionu.

Parkování v oploceném areálu pro 4 auta. Velká oplocená zahrada, venkovní gril, ahradní nábytek, další služby po domluvě. Možnost ubytování se psem po domluvě.

Cena bez stravování :
Dospělí 360,–
děti 6-12 let 180,–
děti do 6 let zdarma

Kontakt : Marie Balíková, 724 880 107

K tomu přidávám, že v sousedství bydlí fakt super rodinka (my)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Tak to je všechno. Třeba se s některou z vás uvidím naživo :wink:

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
13.6.06 19:41

Díky Věruš!vypadá to bezvadně…coříkáte neob:,–(íme to tam??Budu o tom chvilku přemýšlet..... :lol: je to sice pro mě hodně daleko..... ale…no uvidíme co vy na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
13.6.06 19:53

eště mrkněte semdle.....http://www.tetamarta.net/?section=ubytovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
13.6.06 19:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
13.6.06 21:10

No mně by se ten Nepomuk líbil. A vypadá to, že by se tam vešlo i víc než 2 spřátelené rodiny, co vy na to???

makýš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
14.6.06 13:20

mě by se ten Nepomuk taky líbil: Navrhněte někdo termín a počet lidiček.

Věrko: jde to také jednotlivě, nebo musí být obsazený celý penzion?

Věrq

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.6.06 13:22

vypada to uzasne, dopma to predlozim a ozvu se. nepomuk je velmi slibny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
14.6.06 20:24

Ahojky,

myslím, že to jde i jednotlivě, ale určo to nevím. Myslím, že když zavoláš paní Balíkové, určitě se domluvíte. Je to moc fajn paní. Tak se třeba uvidíme :lol: :lol: . Jestli se nějak domluvíte a přijedete, písněte mi SZ, ať se pak můžem naživo pozdravit :wink:

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.6.06 17:01

Tak ač bych moc ráda jela manžel se na osazenstvo maminek netvářil…prý co by tam dělal… :roll: zatím nebudu blokovat místo…možná se rozhodnem později a pojedem…ale zatím je to ve fázi,že to nechce řešit.....tak snad to vyjde aspoň vám…já zkusím pohledat jestli by nejela nějá rodinka aji s tatínkem… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová