Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
trošku se vám vtírnu do diskuse
. Bydlím ve Dvorci u Nepomuka (Plzeň-jih). Sousedi mají malý penzion, je nově opravený, zrovna dodělali bazén. Kolem domu je zahrada, v okolí je nádherná příroda, spousta možností na výlety(třeba zámek Zelená Hora je cca 2 km daleko), nedaleko je možnost pěkného koupání, nechá se přímo sem k nám dojet vlakem. Ceny nevím, ale zjistím, pokud budete mít zájem. Zatím mají skoro celé léto neobsazené. Kdyby se vám to zamlouvalo, písněte mi SZ, zjistím vám podrobnosti. Věrka
VerkoK, teda kdyby byla nejaka www. stranka, fotka ci informace o cene, asi bych mela zajem.. zjistis prosim?Dekuji
Ahoj sutko,
bohužel www stránky sousedi nemají, ale nabízí ten penzion přes nějakou cestovku. Zkusím ti zjistit přes kterou a také ti sem písnu nějaké podrobnější informace. Dneska se u mě sousedky syn zastaví s informačním letákem, tak pak napíšu.
Věrka
Já taky ještě nebyla v Plzni - takže prosím, hoď sem nějaké info: speciálně pro mě: cena 2lůžkového pokoje pro 1dospělého a 3 dítka 3,5r, 2r, a 1rok.
Díky
Věra
Tak tady to máte ![]()
Opisuji z letáku:
PENZION TETA
Jízda na koních - pro děti na lonži, nekrytý bazén, cyklistika, v zimě jízda na saních, běh na lyžích, bruslení
Nepomuk - rodiště sv. Jana Nepomuckého
vlakové a autobusové nádraží přímo v místě (trasa Plzeň - České Budějovice)
Nově rekonstruovaný penzion
Pro ubytování 12 osob a 2 dětí v posýlkách. Výhodné pro dvě spřátelené rodiny
Přízemí: pro 5 - 6 osob a 1 dítě v postýlce ve dvou pokojích - 2 a 3(4) osoby. Zařízení - moderní kuchyň, sporák, myčka, lednička+mrazák, kabelová televize, 2 koupelny = 1 sprcha, 2 WC, vyna, pračka, sušák
Poschodí: pro 5-6 osob a 1 dítě v postýlce ve 2 pokojích - 2(3) a 3 osoby.
Zařízení - moderní kuchyň, sporák, myčka, lednička+mrazák, kabelová televize, 2 koupelny = 1 sprcha, 2 WC, vyna, pračka, sušák
V místě je restaurace (200 m), obchodní centrum (150m), dobré pečivo z místní pekárny a cukrárny (300 m). Stáj s koňmi je 10 minut od penzionu.
Parkování v oploceném areálu pro 4 auta. Velká oplocená zahrada, venkovní gril, ahradní nábytek, další služby po domluvě. Možnost ubytování se psem po domluvě.
Cena bez stravování :
Dospělí 360,–
děti 6-12 let 180,–
děti do 6 let zdarma
Kontakt : Marie Balíková, 724 880 107
K tomu přidávám, že v sousedství bydlí fakt super rodinka (my)
.
Tak to je všechno. Třeba se s některou z vás uvidím naživo ![]()
Věrka
Díky Věruš!vypadá to bezvadně…coříkáte neob:,–(íme to tam??Budu o tom chvilku přemýšlet.....
je to sice pro mě hodně daleko..... ale…no uvidíme co vy na to…
eště mrkněte semdle.....http://www.tetamarta.net/?section=ubytovani
No mně by se ten Nepomuk líbil. A vypadá to, že by se tam vešlo i víc než 2 spřátelené rodiny, co vy na to???
makýš
mě by se ten Nepomuk taky líbil: Navrhněte někdo termín a počet lidiček.
Věrko: jde to také jednotlivě, nebo musí být obsazený celý penzion?
Věrq
vypada to uzasne, dopma to predlozim a ozvu se. nepomuk je velmi slibny
Ahojky,
myslím, že to jde i jednotlivě, ale určo to nevím. Myslím, že když zavoláš paní Balíkové, určitě se domluvíte. Je to moc fajn paní. Tak se třeba uvidíme
. Jestli se nějak domluvíte a přijedete, písněte mi SZ, ať se pak můžem naživo pozdravit ![]()
Věrka
Tak ač bych moc ráda jela manžel se na osazenstvo maminek netvářil…prý co by tam dělal…
zatím nebudu blokovat místo…možná se rozhodnem později a pojedem…ale zatím je to ve fázi,že to nechce řešit.....tak snad to vyjde aspoň vám…já zkusím pohledat jestli by nejela nějá rodinka aji s tatínkem… ![]()