Nejistota ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.5.14 12:38

@smoulinka71 Já jsem mu to právě i řekla, že mám tenhle pocit, de facto ze mě udělal blázna, že to tak není a že mě miluje… ale chování v posteli to nezměnilo a pak přišla ta pecka s tím anonymem. O tom jsem mu neřekla. S tou hypo by to bylo asi problematické, na druhou stranu si říkám, že jsme to spláceli, aby měli jednou naše děti bydlení…
@Hanka1 Asi to fakt nebudu řešit, ať si tedy spí sám se sebou a svými představami, jen se mnou cloumají hormony a je mi to líto. Opravdu jsme se milovali a teď se cítím jak inkubátor na jeho dítě. Moc dobře ví, že jsem i po prvním porodu zhubla, navíc jsem v minulosti trpěla poruchou příjmu potravy a tohle je pro mě citlivé…a stejně je schopný tohoto. Z toho usuzuji, že už mě opravdu nemiluje, i když mu to jde z úst lehce…

• Citovat
  • Upravit
106943
17.5.14 13:17
@smoulinka71 píše:
No tak to je něco jiného, když nezvládal, tohle už je pak o tom, že ho to samotnýho obtěžovalo. Ale kdybych byla těhotná a manžela přestala přitahovat, tak je po lásce. Nikdy bych si už k němu nenašla cestu zpět. Určitě bych to nechápala.

souhlas… to je o kvalite vztahu, podpore… pokus se mi toho od partnera nedostava ve chvilich, kdy to od nej potrebuju citit, coz je podle mne zrovna obdobi tehotenstvi jako partner naprosto selhal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.5.14 15:15

No tak mně hlavně připadá jako obrovský rozdíl jen tak se během vztahu přežírat, ležet a ztloustnout a nic s tím nedělat, ačkoli se to partnerovi nelíbí…
A ztoustnout v důsledku třeba nemoci nebo těhotenství, kdy bez toho ztpoustnutí to prostě nejde a navíc ona čeká jeho dítě a jaksi jí ho asi udělal on, že???

Otázkou ještě zůstává, zda ten anonym psal pravdu. Přeci normální chlap, i kdyby ho jeho ženská nakrásně v těhotenství kvůli zvýšení váhy nepřitahovala, tak to období nějak překlene a nebude jí takhle hrozně shazovat před společnými známými řečmi o tom, jak je odpudivá. Nedokážu si představit, že by to jakýkoli chlap, kterého znám, před známými říkal… :zed:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
17.5.14 15:20
@Venetia píše:
souhlas… to je o kvalite vztahu, podpore… pokus se mi toho od partnera nedostava ve chvilich, kdy to od nej potrebuju citit, coz je podle mne zrovna obdobi tehotenstvi jako partner naprosto selhal

Přesně tak, co když dostanu rakovinu prsu? To se jako ode mě odstěhuje z ložnice, když přijdu o prso?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 17:09

@káťa Nemám důvod lhát, taky mě zasáhlo, že to řeší s někým třetím, místo, aby to tedy řekl mě a já pořád nepřemýšlela, co se děje… je to pro mě ponižující, předpokládám, že střízlivý by to neřešil, alkohol a chápající protějšek mu rozvázal jazyk. Ale aspoň vím, na čem jsem…

• Citovat
  • Upravit
587
17.5.14 17:19
@Anonymní píše:
@káťa Nemám důvod lhát, taky mě zasáhlo, že to řeší s někým třetím, místo, aby to tedy řekl mě a já pořád nepřemýšlela, co se děje… je to pro mě ponižující, předpokládám, že střízlivý by to neřešil, alkohol a chápající protějšek mu rozvázal jazyk. Ale aspoň vím, na čem jsem…

a řekneš mu to? O tom anonymu? já vůbec nevím jak bych reagovala, asi bych mlčela, ale změnilo by mě to. Už bych mu asi nikdy nevěřila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.5.14 18:05
@Anonymní píše:
@káťa Nemám důvod lhát, taky mě zasáhlo, že to řeší s někým třetím, místo, aby to tedy řekl mě a já pořád nepřemýšlela, co se děje… je to pro mě ponižující, předpokládám, že střízlivý by to neřešil, alkohol a chápající protějšek mu rozvázal jazyk. Ale aspoň vím, na čem jsem…

Já to nemyslela tak, že bys lhala ty. Myslela jsem to tak, že ti ten anonym mohla třeba poslat nějaká jeho zhrzená ctitelka nebo někdo, kdo vám vztah nepřeje…prostě že mohl lhát ten anonymní odesilatel ;)
Protože ani alkohol mi nepřipadá jako adekvátní omluva pro takovouhle křivárnu a ponížení před okolím od vlastního chlapa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 19:50

@káťa Já nevím, v kontextu toho, co se poslední dobou děje bych spíše tomu anonymu věřila. Můj manžel několikrát dlouho něco neřešil přímo a poté to na mě vychrlil pod vlivem alkoholu… možná to třeba neřekl až tak hustě, je to přibarvené, ale podstatě bych věřila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.17 21:42

Už nevím jak dal… s přítelem jsme spolu 10 let, máme 3 letou dceru a náš vztah už prošel nějakou krizi, nevěra z jeho strany, kterou on nikdy nepřizna, dlouho se snažil, abychom se dali znovu dohromady, krizi jsme překonali, jenže já se nemůžu pořad zbavit pocítu, ze mě opustí zase, při neshodach mi vyčítá, jaká jsem a co mu vadí a nedělá mu problém říct, ze končíme, vždy musí mít poslední a to hlavní slovo a ví, čím mi slovně ublížit, pak řekne, ze to tak nemyslel a ještě mi řekne, ze mě chtěl naštvat. Jenže já jsem pořad v jakési nejistotě, někdy mi připadá, ze je se mnou jen kvůli malé, kterou miluje nadevse, nevím ale na čem jsem já. Nemůžu se zbavit pocitu, ze nás budoucnost společná nečeká, což mě děsí, pořad mám potřebu se ujistovat, ze mě má rad. Strasne mě to užira a nevím co s tím, má někdo podobou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
14642
11.7.17 21:47
@Anonymní píše:
Už nevím jak dal… s přítelem jsme spolu 10 let, máme 3 letou dceru a náš vztah už prošel nějakou krizi, nevěra z jeho strany, kterou on nikdy nepřizna, dlouho se snažil, abychom se dali znovu dohromady, krizi jsme překonali, jenže já se nemůžu pořad zbavit pocítu, ze mě opustí zase, při neshodach mi vyčítá, jaká jsem a co mu vadí a nedělá mu problém říct, ze končíme, vždy musí mít poslední a to hlavní slovo a ví, čím mi slovně ublížit, pak řekne, ze to tak nemyslel a ještě mi řekne, ze mě chtěl naštvat. Jenže já jsem pořad v jakési nejistotě, někdy mi připadá, ze je se mnou jen kvůli malé, kterou miluje nadevse, nevím ale na čem jsem já. Nemůžu se zbavit pocitu, ze nás budoucnost společná nečeká, což mě děsí, pořad mám potřebu se ujistovat, ze mě má rad. Strasne mě to užira a nevím co s tím, má někdo podobou zkušenost?

Cítíš to i sama, že on si tě neváží, a nemá vůči tobě ani respekt. Osobně bych s takovým chlapem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.17 21:54

To mu října, ze si mě neváží, protože to tak kolikrát cítím, jenže co s tím? Jinak je skvělý tata, i na mě je hodný, chodíme spolu do kina, na večeře, trávíme spolu čas, jenže bych chtěla asi víc, víc pozornosti od nej a hlavně větší jistotu. Když mu řeknu, ze mám takový a makový pocit, tak mi řekne, ze to je jen pocit, ze kdyby se mnou nechtěl být, tak se se mnou o budoucnosti ani nebaví, ale ze se mnou počítá a řekne, ze mu na mě záleží, jenže při první hádce dokáže být hnusny a ponizit mě, ze si připadám jak nic a nikdo pro nej ????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.17 22:01

Mam doma podobneho chlapa.Pry me miluje bla bla, ale jak je nastvany nebo ma blbou naladu tak je na me hnusnej, ponizuje me, rika ze neumim varit atd. Druhy den mi rekne ze to tak nemyslel.Mame syna a rada bych jeste jedno dite, on tez, ale nevim jak dlouho se v takem vztahu da vydrzet.Na druhou stranu rozchod nechci kvuli synkovi.Jiny anonym.

• Citovat
  • Upravit
14642
11.7.17 22:03
@Anonymní píše:
To mu října, ze si mě neváží, protože to tak kolikrát cítím, jenže co s tím? Jinak je skvělý tata, i na mě je hodný, chodíme spolu do kina, na večeře, trávíme spolu čas, jenže bych chtěla asi víc, víc pozornosti od nej a hlavně větší jistotu. Když mu řeknu, ze mám takový a makový pocit, tak mi řekne, ze to je jen pocit, ze kdyby se mnou nechtěl být, tak se se mnou o budoucnosti ani nebaví, ale ze se mnou počítá a řekne, ze mu na mě záleží, jenže při první hádce dokáže být hnusny a ponizit mě, ze si připadám jak nic a nikdo pro nej ????

Každý si vůči nám dovolí jenom tolik, kolik mu sami dovolíme. Sice v klidu, ale důrazně bych ho upozornila, že se mnou bude mluvit vždy a za všech okolností slušně, jinak s ním končím. Ale to si dobře rozmysli, protože pak to musíš splnit, jinak budeš pro něj jenom hadr na podlahu. Pokud se neumí ovládat, ať to řeší s odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.17 22:06

Je to smutný..,asi jsem naivní, ale to chci tak moc? Co těm chlapům hrabe? Jak pak máme vědět, co je a není pravda, když pokaždé říkají něco jiného? Pak když je tak nespokojenej, tak si najde bokovku hned ????

• Citovat
  • Upravit
18306
11.7.17 22:12

Nechtějte od mužů odpovědi na otázky: miluješ mě?, nechtějte po nich důkazy lásky. Nikdy Vám neodpoví, jen je vyplašíte.

pořad mám potřebu se ujistovat, ze mě má rad.
to je cesta do cíle

Příspěvek upraven 11.07.17 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí