Nejoblíbenější DVD pohádky Vašich děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
5.12.11 17:14

My máme doma hromadu DVD večerníčků, ale když chce malá dlouhou pohádku (teď byla hodně nemocná) tak ujíždí na pinceznách. Teď vede Růženka (Jak se budí princezny) a Princezna se zlatou hvězdou. Ráda bych pořídila Tři oříšky pro Popelku, myslím, že to by se jí taky líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.12.11 17:33

Teď jsem si vzpoměla na moji.Tip Tap a strýček Fido :-D

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
5.12.11 17:43
christy píše:
Ahojky,jen tak ze zvědavosti… :D

Jaké jsou ty nej ..dvd pohádky vašich dětí??Mojí malý budou tři roky a těžce ujíždí na dvd Rumcajse a Madagaskar,kdyby to šlo pojedou od rána do večera pořád dokolečka na jiný nechce koukat,už to znám nazpamět a mám ztoho pomalu kopřivku když zaslechnu znělku,sice se dívá jen když potřebuju chvíli klidu-moc ho nemám :lol: ale stejně… :roll:

Takže jaký mají vaše ty nej…??? :D

tak já mám dvě dcerky a starší, 4 letá se zbláznila do Lociky.. tak ta u nás hraje kdykoli je venku ošklivo… Dcerka se všem představuje jako „princezna Locika“ a chce mít vlasy až na zem.. a díky ní už má všechno oblečení fialové a její nejoblíbenější barva je fialová, páč Locika má fialové šatičky :lol: :lol: :lol: předtím frčeli Cars a Za plotem…

• Citovat
  • Upravit
65458
5.12.11 17:52

Tak u nás Pat a Mat–ty jsou nej..
A pak Autobusy,Mickeyho klubík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.12.11 18:57
levmah28 píše:
Teď jsem si vzpoměla na moji.Tip Tap a strýček Fido :-D

Jo na tu jsem se taky ráda koukala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
5.12.11 18:59
eMaminka píše:
christy píše:
Ahojky,jen tak ze zvědavosti… :D

Jaké jsou ty nej ..dvd pohádky vašich dětí??Mojí malý budou tři roky a těžce ujíždí na dvd Rumcajse a Madagaskar,kdyby to šlo pojedou od rána do večera pořád dokolečka na jiný nechce koukat,už to znám nazpamět a mám ztoho pomalu kopřivku když zaslechnu znělku,sice se dívá jen když potřebuju chvíli klidu-moc ho nemám :lol: ale stejně… :roll:

Takže jaký mají vaše ty nej…??? :D
tak já mám dvě dcerky a starší, 4 letá se zbláznila do Lociky.. tak ta u nás hraje kdykoli je venku ošklivo… Dcerka se všem představuje jako „princezna Locika“ a chce mít vlasy až na zem.. a díky ní už má všechno oblečení fialové a její nejoblíbenější barva je fialová, páč Locika má fialové šatičky :lol: :lol: :lol: předtím frčeli Cars a Za plotem…

Jo Za plotem jsem jí zkoušela pouštět včera,ale néééé Rumcajs je prostě srdcovka :lol: :zed:
A to vypráví aj lidem třeba na zastávce,že pojede do Jičína… 8o :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
5.12.11 19:25

prasátko Pepina - od 1,5 do 2,5 roku a stále drží
je to mimochodem jedna z mála kreslených pohádek, na kterou koukáme rádi i my rodiče

jinak Mickeyho klubík, Maxipes fík a Toopy a Bino

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
4.2.13 17:00

Prasátko Peppa, Ktrtek, O pejskovi a kočičce, Chuggington(veselé vláčky),Auta 1,2 a Ať žijí duchové(malého osobní název Kuky staší-používal asi před rokem :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová