Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Julča001 ano brala… tchýně si je brává ráda ale málokdy to vyjde kvůli času nebo starší nechce
Mně se libido ztratilo při braní HA postupně během let. Fakt jsem absolutně neměla pomyšlení. Neměla jsem sex rok a bylo mi to jedno.
Podobný účinek má kojení a únava je určitě také důležitý faktor.
@Diagnozaotec
Ono se s dětma u stolu těžko zajíždí partnerovi nohou do poklopce. Ale představa jak by reagovali děti je úsměvná. To je námět na komedii. ![]()
Myslím, že jsi unavená, když jste spolu čtyři roky a máte dvě malé děti…
Divím se, že to chlapovi nedochází, někdy jsou opravdu jak když přiletí z Jupiteru, ta pasáž, že když je on v práci a Ty hlídáš ta dvě mrňata, že si to máš udělat vibrátorem, pobavila…
Možná by pomohlo, kdyby šel na mateřskou a Ty bys byla v práci a pak po návratu vyžadovala sex, ale né nějakou pětiminutovku, at kouká vydržet hodinku v akci, to by, jak se říká, čuměl jak puk… ![]()
@Diagnozaotec píše:
Stane se, je to úplně normální, má to tak spousta bab a dost chlapů. Je to kombinace únavy, stresu a vztahovych problémů. Řešení moc není, chlap se asi ohlížet jinde bude.
Jo, tak blbeček si udělá dvě děcka za čtyři roky a když není sex, tak se má ohlížet jinde?
To nemyslíš vážně… ![]()
Já to tak mám taky, chlap nakonec odešel jinam. Ale prý to nebylo jen tím, že jsme spolu nespali.
Já mám v podstatě chuť na sex po ránu, ale tím že vstávám už v půl 6 na to nebyl čas.
@Diagnozaotec píše:
Možná je řešení cíleně stavět partnerské eroticno. Myslet na to, představovat si co a jak a těšit se na to a realizovat. Mit z toho takové tajné spiknutí proti dětem. Vlézt za chlapem do sprchy, u večeře mu nohou zajet do rozkroku…to si pak i rád počká na to až nebudes unavená. Taky, nemusí se sexovat jen v noci v loznici po umytí…
Když se chce a záleží člověku na tom, tak to jde. Ale jednodušší je být unavená.
Zkus si započítat, jsou spolu čtyři roky a dvě děti, když počítáme seznámení třeba půl roku, těhotenství, tak to máme děti přibližně dva a půl roku a půlroční, vážně myslíš, že se dá jentak skákat za chlapem do sprchy a u večeře mu zajíždět do rozkroku? ![]()
Za mě je velký úspěch, pokud je vůbec večeře a děti vykoupané… ![]()
Chlap by se měl víc zapojit, aby si zakl. odpočinula a měla na nějaký sex náladu…
A to jsi na rodičovské a kojíš? Tak to je jasný, že nemáš chuť to je napuosto noumáuní.
Kojis? Kolik je dětem? Máte domácí práce rozdělené nebo děláš vše sama?
Já se ti nedivím, že jsi unavená, dřív jsem mohla klidně dvakrát denně, ale co je mimino, tak jsem taky někdy ráda, že jdu spát. Partner to respektuje, ale taky by chtěl sex každý den. Tak se doma trochu víc zapojil, abych si mohla někdy odpočinout a jde to. A teda, už nekojim. To bylo ještě horší.
Píšu jako chlap, co měl stejný problém. Prostě bez chuti, zničenej, nic mě nebavilo. S manželkou kvůli tomu hádky. Ale nic se mnou nehlo, manželka měla pevný nervy teda, takovou dobu, asi díky jiným mým vlastnostem. No a co se nestalo, úplně se to otočilo, manželka z dětí unavená a je ráda, že má večer klid, a já bych mohl třikrát denně i s jen 5hodinovým spánkem denně, takže má ode mně docela teror
. Rada je těžká, sám nevím co mi pomohlo. Ale vím, že dneska už bych věděl, že s tím musím něco dělat, předtím jsem se nechal stresem a stereotypem zničit. Snažím se manželku navnadit, masáže, překvapení. Ano mění se, pomalu se zpět dostává do toho jaká byla a já musím vytrvat, dlužím jí to. I když už po týdnu mám absťák a jsem nervní, zatnu zuby a snažím se aby se cítila příjemně, protože když na to dojde, stojí to sakra za to a kvůli tomu jsem s ní od začátku byl, není lepší, fakt ne. Holt se bude muset posnažit manžel, dráždivý smsky, masáže, prostě věci někdy jen pro Tebe, a snad tomu přijdeš na chuť, hlavně se nehádat a nevyčítat, nikomu to nepomůže. Mě se třeba teď taky nechce někdy cvičit, ale i po odpoledni praci a hlídání dětí k tomu večer sednu, přeci chci aby manželka měla pěknýho chlapa co o sebe dbá.
@free333 pardon špatně jsem to napsala..jsme spolu 7 let a z toho 4 roky manželé. 3 roky jsme spolu chodili pak me pozadal o ruku..
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, co se rozhodnou si přečíst můj asi problém![]()
zkrátka s manželem máme dvě děti, čtvrtým rokem jsme svoji. Neustále ale řešíme to, že nemám chuť na sex. Mě samotné to vadí. Chtěla bych zažít jaké to je být každý den nadržená ale prostě to nejde
nadržená jsem akorát tak týden po tom co mi skončí MS. S manželem se kvůli tomu bars kdy i pohádáme protože on má chuť a já ne tak většinou to dopadne tak, že na to vletíme, já vlastně z vlastního donucení aby jsem mu udělala radost, ale já si připadnu jak gumová pana
a manžel z toho taky na konec není nadšený. Teď jsme se bavili o tom, že bysme mohli třeba zkusit Venuščiny kuličky, že mají ženu nabudit na sex. Tak se chci zeptat, používali jste to některá?? Je to fakt tak dobré? Nebo máte zkušenosti s něčím jiným co by mě mohlo trochu povzbuzovat k sexu? Jsem z toho nešťastná a po pravdě se taky trochu bojím, že jednou uteče jinam
Děkuji za přečtení a popřípadě nějaké rady.
P. s. omlouvám se za anonym ale svět je malý
Moje aktuální téma. Celej život to max do půl roka vychladne. Prostě to vzrušení z novho masa, dobytí chlapa.. Taky nevím, co s tím. Chuť by i byla, ale ne doma ![]()
Jo, a jak píšeš výše, že ti to přijde divné. Asi jsi tak nastavena. Zvážila bych ještě návštěvu sexuologa
@Anonymní píše:
Píšu jako chlap, co měl stejný problém. Prostě bez chuti, zničenej, nic mě nebavilo. S manželkou kvůli tomu hádky. Ale nic se mnou nehlo, manželka měla pevný nervy teda, takovou dobu, asi díky jiným mým vlastnostem. No a co se nestalo, úplně se to otočilo, manželka z dětí unavená a je ráda, že má večer klid, a já bych mohl třikrát denně i s jen 5hodinovým spánkem denně, takže má ode mně docela teror. Rada je těžká, sám nevím co mi pomohlo. Ale vím, že dneska už bych věděl, že s tím musím něco dělat, předtím jsem se nechal stresem a stereotypem zničit. Snažím se manželku navnadit, masáže, překvapení. Ano mění se, pomalu se zpět dostává do toho jaká byla a já musím vytrvat, dlužím jí to. I když už po týdnu mám absťák a jsem nervní, zatnu zuby a snažím se aby se cítila příjemně, protože když na to dojde, stojí to sakra za to a kvůli tomu jsem s ní od začátku byl, není lepší, fakt ne. Holt se bude muset posnažit manžel, dráždivý smsky, masáže, prostě věci někdy jen pro Tebe, a snad tomu přijdeš na chuť, hlavně se nehádat a nevyčítat, nikomu to nepomůže. Mě se třeba teď taky nechce někdy cvičit, ale i po odpoledni praci a hlídání dětí k tomu večer sednu, přeci chci aby manželka měla pěknýho chlapa co o sebe dbá.
Je to možné ze je to taky o tom stereotypu.. Někdy si říkám jak mě to nebaví, že už vím co bude další a další den. Ráno vstanu, vzbudím děti, starší nachystam do skolky pak ji odvedu s mladsi dcerkou. Mezitím když manžel není v práci, podělá něco venku kolem domu protože rekonstuujeme tak plno práce, já přijdu zpet ze skolky, navařím oběd, pak jdu s maldsi dcerkou na kafe k rodicum, na obed se vratime, dam malou po obede spat, pak prijde manzel z venku, dá si také obed a ja chvilku po obede potravim u tv. Vetsinou tak hodinu, manzel jde zas pracovat ven, ja jdu zas s mladsi do skolky pro starsi, dojdeme domu, poklidim, dam deckam svacinky, pak zacnu chystat na veceri a je 6. to dojde manzel, pojí, pak vezmu deti jdeme se podivat k babicce, mezitím si manzel pocvici, zahraje na pc online hru s bratrem, ja dojdu s detmi, okoupu, dam jim veceri a nez jdou spat je 20:30 a ve 21:00 se jdu ja osprchovat, podivám se asi 30 minut na internet a jdu do postele. Nez jdu spat tak si manzel sedne vedle me k tv a zeptá se jestli neco bude dnes, kdyz reknu ne, jde k pc kdyz naznacim ze jo, tak se zacneme balit do loznice.. a tak je to kazdy den
![]()
@free333 píše:
Jo, tak blbeček si udělá dvě děcka za čtyři roky a když není sex, tak se má ohlížet jinde?
To nemyslíš vážně…
Takže zakladatelka a její muž si udělají 2 děcka za 4 roky, a ty z toho vyvodis, že její muž je blbeček.
To nemyslíš vážně
@Diagnozaotec já si přijdu strašně na toto taková jako uzavřená nebo nevím jak to popsat.. hned se za vše cítím blbě..třeba jako s těma kuličkama… manžel mi to nabídl sám jestli bych se nechtěla po nich podívat, přečíst si o nich a nějaké si vybrat..a já se na něj prostě skoro urazila, že mě do něčeho nutí
včera jsme se o tom bavili a tak jsem mu to řekla a on prostě říká, vždyt je to normalní, jsme manzele a nemas se prede za co stydet… kdyby jsi chtela i vibrator tak ja se na tebe vubec zlobit nebudu, je důležité když jsem v praci aby sis udělala i sama dobře..a ja si v ten moment připadnu jak nějak lehká holka
nebo třeba za mnou přijde když stojím u nadobí a umývám a chytne mě mezi nohama a decka jsou vedle v pokoji a ja hned uhybam a říkám, at to nedela ze jsou holky doma
já taková byt nechci..ale nevím jak tomu jít naproti.. vše mi okolo toho přijde divné ale vím, že je to normalní mam to jen ve své hlavě takto nastavene. manzel je skvely mužský a nerada bych o něj přišla.