Nejsem sexuální typ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.11.20 13:28

@Mediula ne nekojím.. první dcerka má 3,5 roku, druha 10 mesicu ale nekojim uz. ale jak to tady tak ctu a vic a vic nad tim premyslim, rikam si ze mozna hledam chybu jen ve me ale mozna bude i chyba na strane druhe.. doma proste strasny stereotyp.. kdyz neni manzel v praci, dela okolo domu cely den..dojdu domu akorat na obed a kolem 6 vecr konci… ale to ja zas jdu s deckama ukazat se k babicce aby manzel v klidu pojedl, pocvicil si a pak si zahraje na pc.. kdyz se vratime dam detem jidlo, okoupat a jdou spat.. manzel sedi u tv a kdyz dam deti spat, zepta se ve smyslu jsetli neco bude, kdyz reknu ne, jde zpet k pc kdyz reknu jo, pomalu se balime do loznice..a kazdy den to same :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
40428
11.11.20 13:34
@Anonymní píše:
@Mediula ne nekojím.. první dcerka má 3,5 roku, druha 10 mesicu ale nekojim uz. ale jak to tady tak ctu a vic a vic nad tim premyslim, rikam si ze mozna hledam chybu jen ve me ale mozna bude i chyba na strane druhe.. doma proste strasny stereotyp.. kdyz neni manzel v praci, dela okolo domu cely den..dojdu domu akorat na obed a kolem 6 vecr konci… ale to ja zas jdu s deckama ukazat se k babicce aby manzel v klidu pojedl, pocvicil si a pak si zahraje na pc.. kdyz se vratime dam detem jidlo, okoupat a jdou spat.. manzel sedi u tv a kdyz dam deti spat, zepta se ve smyslu jsetli neco bude, kdyz reknu ne, jde zpet k pc kdyz reknu jo, pomalu se balime do loznice..a kazdy den to same :zed: :zed: :zed: :zed:

Chtělo by to aby aspoň občas došel s dětma k babičce on, Ty by sis třeba dala vanu, odpočinula si, hned by ses cítila lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 13:36

@free333 to on si jeněkdy vezme nebo když nebyl covid tak si je sam od sebe vzal na hriste aby jsem byla i sama doma ale proste ja si neodpocinu, uklizim, chystam si na druhy oden obed a ten den vecere, dam sprchu a za chvili jsou doma…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.20 13:39
@Anonymní píše:
Je to možné ze je to taky o tom stereotypu.. Někdy si říkám jak mě to nebaví, že už vím co bude další a další den. Ráno vstanu, vzbudím děti, starší nachystam do skolky pak ji odvedu s mladsi dcerkou. Mezitím když manžel není v práci, podělá něco venku kolem domu protože rekonstuujeme tak plno práce, já přijdu zpet ze skolky, navařím oběd, pak jdu s maldsi dcerkou na kafe k rodicum, na obed se vratime, dam malou po obede spat, pak prijde manzel z venku, dá si také obed a ja chvilku po obede potravim u tv. Vetsinou tak hodinu, manzel jde zas pracovat ven, ja jdu zas s mladsi do skolky pro starsi, dojdeme domu, poklidim, dam deckam svacinky, pak zacnu chystat na veceri a je 6. to dojde manzel, pojí, pak vezmu deti jdeme se podivat k babicce, mezitím si manzel pocvici, zahraje na pc online hru s bratrem, ja dojdu s detmi, okoupu, dam jim veceri a nez jdou spat je 20:30 a ve 21:00 se jdu ja osprchovat, podivám se asi 30 minut na internet a jdu do postele. Nez jdu spat tak si manzel sedne vedle me k tv a zeptá se jestli neco bude dnes, kdyz reknu ne, jde k pc kdyz naznacim ze jo, tak se zacneme balit do loznice.. a tak je to kazdy den :zed: :zed: :zed:

No tak to se pak nedivím, že možná nemáš chuť, je taky někdy s dětma on. Já třeba nevařím, i když manželka by si to přála, ale ona to fakt uvaří rychlejš a líp, ale nebyl by to pro mě problém. Ale odpo po práci jsem s dětma já pokud něco nejdu dělat ven, to jsi beru jen syna (3roky),a tam pracujem. Když jsme doma, mám i dcerku a hrajem si. Večeře děláme oba, podle toho kdo se k tomu dostane dřív, uspáván dcerky taky oba, koupání a připravení do postele oba, možná víc já. Prostě se prostridat, aby jsme se oba najedli u večeře v klidu. A dotaz, jestli něco večer bude? No to potěš koště, tak jestli něco chce, tak ať Ti nabídne masáž, a když bude dobrá konstalace hvězd, necháš si udělat i erotickou a jéje, aby se nepovedlo Ti udělat dobře. Když ne, tak Ti věnoval čas, ano přijde mu třeba ztracenej, ale dnes už to vidím jinak, je to nejlíp investovanej čas, páč žena se ti odvděčí. Pro mě už jen tím, že si nenašla milence, když jsem byla fakt k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
2600
11.11.20 13:48

Tak to se ti ale opravdu nedivím. Stereotyp zabíjí vášeň a když si navíc dělá jen to svoje a večer ještě očekává sex :roll:
Zkuste o tom promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Diagnozaotec
11.11.20 13:55
@Anonymní píše:
@Diagnozaotec já si přijdu strašně na toto taková jako uzavřená nebo nevím jak to popsat.. hned se za vše cítím blbě..třeba jako s těma kuličkama… manžel mi to nabídl sám jestli bych se nechtěla po nich podívat, přečíst si o nich a nějaké si vybrat..a já se na něj prostě skoro urazila, že mě do něčeho nutí :zed: včera jsme se o tom bavili a tak jsem mu to řekla a on prostě říká, vždyt je to normalní, jsme manzele a nemas se prede za co stydet… kdyby jsi chtela i vibrator tak ja se na tebe vubec zlobit nebudu, je důležité když jsem v praci aby sis udělala i sama dobře..a ja si v ten moment připadnu jak nějak lehká holka :nevim: nebo třeba za mnou přijde když stojím u nadobí a umývám a chytne mě mezi nohama a decka jsou vedle v pokoji a ja hned uhybam a říkám, at to nedela ze jsou holky doma :,( já taková byt nechci..ale nevím jak tomu jít naproti.. vše mi okolo toho přijde divné ale vím, že je to normalní mam to jen ve své hlavě takto nastavene. manzel je skvely mužský a nerada bych o něj přišla.

Já to prvně pochopil, že vlastně spolu nespite, ale pak jsi to to vysvětlila, že jo, ale že problém je, že ti nepřichází spontánní nadrženost.
To ale prostě je únavou a nic s tím moc neudělaš. Já jako chlap bych asi chtěl slyšet, že o něj stojíš, že tě přitahuje, že chceš s ním spát, akorát to nezvladas v takový intenzitě jako před dětma.

• Citovat
  • Upravit
3265
11.11.20 14:01
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, co se rozhodnou si přečíst můj asi problém :think: :lol: zkrátka s manželem máme dvě děti, čtvrtým rokem jsme svoji. Neustále ale řešíme to, že nemám chuť na sex. Mě samotné to vadí. Chtěla bych zažít jaké to je být každý den nadržená ale prostě to nejde :zed: nadržená jsem akorát tak týden po tom co mi skončí MS. S manželem se kvůli tomu bars kdy i pohádáme protože on má chuť a já ne tak většinou to dopadne tak, že na to vletíme, já vlastně z vlastního donucení aby jsem mu udělala radost, ale já si připadnu jak gumová pana :zed: a manžel z toho taky na konec není nadšený. Teď jsme se bavili o tom, že bysme mohli třeba zkusit Venuščiny kuličky, že mají ženu nabudit na sex. Tak se chci zeptat, používali jste to některá?? Je to fakt tak dobré? Nebo máte zkušenosti s něčím jiným co by mě mohlo trochu povzbuzovat k sexu? Jsem z toho nešťastná a po pravdě se taky trochu bojím, že jednou uteče jinam :(
Děkuji za přečtení a popřípadě nějaké rady.
P. s. omlouvám se za anonym ale svět je malý

Děti dejte na hlídání a udělejte si s chlapem hezký den, snídaně nebo brunch v kavárně, procházka, tantricka masáž - doporučuji - a pak uvidíš, budou se dít věci ;)
Myslím, že jsi přetažená a proto nemáš chuť. Antikoncepce tomu asi taky nepomáhá, když jsem jí brala, taky mě to oblbovalo v chuti na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
11.11.20 14:17
@Anonymní píše:
@Mediula ne nekojím.. první dcerka má 3,5 roku, druha 10 mesicu ale nekojim uz. ale jak to tady tak ctu a vic a vic nad tim premyslim, rikam si ze mozna hledam chybu jen ve me ale mozna bude i chyba na strane druhe.. doma proste strasny stereotyp.. kdyz neni manzel v praci, dela okolo domu cely den..dojdu domu akorat na obed a kolem 6 vecr konci… ale to ja zas jdu s deckama ukazat se k babicce aby manzel v klidu pojedl, pocvicil si a pak si zahraje na pc.. kdyz se vratime dam detem jidlo, okoupat a jdou spat.. manzel sedi u tv a kdyz dam deti spat, zepta se ve smyslu jsetli neco bude, kdyz reknu ne, jde zpet k pc kdyz reknu jo, pomalu se balime do loznice..a kazdy den to same :zed: :zed: :zed: :zed:

Jdeš s dětma pryč aby si manžel v klidu najedl a zacvičil? Hrál si na počítači? Proč proboha? Hoď mu děti na hrb ve dveřích a ty bez cvičit nebo ven nebo cokoliv :mrgreen: a až on večer bude mít umyty nádobí, tak se může opatrně zeptat, jestli náhodou něco nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 14:52

Ja s pohledu chlapa můžu říct, že jsme méně unavení právě kvůli tomu, že se tolik nevěnujeme dětem. Proto máme více energie večer. Co jsou děti vetší a stále něco tvoříme, čteme, tak jsem taky vyřízenej. Určitě zapojovat více chlapa do výchovy dětí. Alespoň má moje žena více energie večer. S dětmi to libido už není takové. Důležitý je i pohyb. Já běhám a trošku posiluju. Žena lítá kolem domácnosti. Stále jenom mluví o tom, že začne běhat taky :-) Je to pak poznat i v posteli, protože po 15min. už " nemůže " a už si to neužívá. Já si to začínám užívat naopak po jejím prvním orgasmu. Toto mi už vyčítá dlouho, že mám moc velkej apetit. Ale nikdy bych si kvůli tomu nehledal jinou. Důležité je si tom promluvit. Ůnava + stres = malá chuť na sex.

• Citovat
  • Upravit
2785
11.11.20 14:55

Já bych řekl že jsi unavená. Chtělo by to možná pobyt u moře na sluníčku a zlepšilo by se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Diagnozaotec
11.11.20 15:01

Jestli se moc nezapojuje, tak je to blbý. Jenže. I kdyby se zapojil, tak buď z něj bude čistit, že to dělá abys nebyla unavená a očekával že něco bude, když teda se zapojuje, anebo se zapojí, ale ty i tak budeš dál unavená, protože je únava z dětí a bytí v domácnosti a ta nezmizí jen tak. Nepomůže den ve velnesu ani to že vezme děti na den k babičce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.20 15:19

Je to tak, matka se na děti víc upne než táta a bohužel už není nálada ani čas myslet na hezké chvilky s manželem a když přijde domu, tak už se jí už nepodlomi kolena a neskoci na něj. Mám to tak stejně doma i když pomáhám. Prostě jiný priority. Nemělo by to ale tak být, děti vyrostou a přestanou chtít péči a pak zbyde jen odcizený manžel, já tak snad nedopadnu, ale ty děti v tom tu svou roli hrají a i když se snažím ta druhá kolej tam je a ne, nevyrovná to skvěla večeře či uklizený dům, ale to už je zase pohled žena-muž na svoje priority. Ps:jsem ten anonym se dvěma dětmi :D třeba ano123

• Citovat
  • Upravit
Diagnozaotec
11.11.20 15:22

Sex v partnerství s dětma podle mě:

• By měl být i přes únavu a nesponntáně, protože čekat na opak může být jak čekat na pověstného Godota.
  • By měl být plánovaná společná aktivita, už jen proto, aby se nezapomnělo. Je to jak cvičit na kytaru…kdo si občas nezahraje ani skákal pes, nemůže čekat, že po měsíci zahraje nothing else matters..
  • Nemusí nutně být častý ale musí být jistý a předvídatelný. Protože, když zítra neznamená zítra ale zítra až kterýkoli z příštích 30 dní (možná), tak se může stát, že na příští zítra už nikdo čekat nebude
  • Citovat
  • Upravit
Pan Dan
11.11.20 18:18
@Anonymní píše:
@pikola No 4 roky manželé ale než jsme se vzali byli jsme spolu 3 roky takže celkem jsme spolu 7 let. No je pravda, že prostě jak jdou děti spát, tak padnu k tv na gauč a nic se mi nechce. Podívám se asi pul hodiny na tv a jdu spat., Představa, že se mám ještě nějak hýbat, no hotovo :zed: takže když na to dojde, šup honem, vyslect, žádné předehry, hlavně honem :zed: což chápu, že je asi ten hlavní problém, jenže jak to uělat aby jsem byla nadržená a kdyz dam deti spat, tak honem do loznice a uzivat si tam manzelskych slasti. :nevim:

Kromě té délky manželství, jako by to psala moje žena. Řešíme to furt a zatím jsme nic nevyřešili.

• Citovat
  • Upravit
5752
11.11.20 18:30

To vypadá opravdu jako kombinace smrtelné únavy, nedostatku prostoru pro uvolnění a takového toho vyčpění nadšení z toho druhého. K tomu ještě antikoncepce. Myslím, že tělo prvotně řesí to, aby nějak přežilo samo (odpočinek, spánek, jídlo) a až pak nějaké to přežití rodu (sex).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí