Nejsem "stavěná" na mateřství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
6.8.15 22:24
@kacz píše:
Zakladatelko, zaprvé, dítě nemá mít vždycky ve všem přednost. Nevím, kdes to vzala. Většinou je možné udělat nějaký kompromis mezi tím, co potřebuješ ty a dítě, aby tě ty aktivity aspoň trochu bavily. Notabene, když máš dítě jenom jedno. Teď v létě se dá jít na koupák, do lesa na borůvky, s tříletým můžeš jet pod stany, můžeš si zajít na pivko někam na zahrádku, kde je i hřiště… možností je plno. A asi ti už taky leze na mozek ta mateřská, komu by nelezla, vždyť tři roky být doma, to je vražda osobnosti. Bude to dobré, uvidíš.

souhlasim s tim c o pises, az na tu vrazdu osobnosti…ja doma jen kvetu.Jsem kreativni stale mam co delat, naopak nestiham :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3441
6.8.15 22:24

Taky si myslím, že sis dítě pořídila moc brzy. Některá máma je na dítě dost zralá už ve 20 a pro některou je brzo ještě ve 30. Já sama jsem porodila první dítě ve 23 a teď, ve 25, čekám druhé. Miluju je obě nade vše. S malou trávím většinu času já, a ráda, manžel je hodně pryč a já už bez ní ani být neumím. Už teď se děsím toho, až budu v porodnici, jak to bez ní vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 22:26
@kacz píše:
Zakladatelko, zaprvé, dítě nemá mít vždycky ve všem přednost. Nevím, kdes to vzala. Většinou je možné udělat nějaký kompromis mezi tím, co potřebuješ ty a dítě, aby tě ty aktivity aspoň trochu bavily. Notabene, když máš dítě jenom jedno. Teď v létě se dá jít na koupák, do lesa na borůvky, s tříletým můžeš jet pod stany, můžeš si zajít na pivko někam na zahrádku, kde je i hřiště… možností je plno. A asi ti už taky leze na mozek ta mateřská, komu by nelezla, vždyť tři roky být doma, to je vražda osobnosti. Bude to dobré, uvidíš.

Nemůžu :mrgreen:
Na koupáku je přetlak, dítě chytí nějakou plíseň, nebo se spálí, nebo ho někdo zašlápne :roll: v lese chytí klíšťata, pod stanem se nevyspí, když jdu na pivo na zahrádku, tak zas slyším, že tahám dítě do hospody :mrgreen: Ta moje kvočna doma mě moc nenechá si to dělat po mém. :lol:
Začínám chápat, kde je problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.15 22:29
@prcekniky píše:
Taky si myslím, že sis dítě pořídila moc brzy. Některá máma je na dítě dost zralá už ve 20 a pro některou je brzo ještě ve 30. Já sama jsem porodila první dítě ve 23 a teď, ve 25, čekám druhé. Miluju je obě nade vše. S malou trávím většinu času já, a ráda, manžel je hodně pryč a já už bez ní ani být neumím. Už teď se děsím toho, až budu v porodnici, jak to bez ní vydržím :mrgreen:

Těžko říci, nevím, zda bych třeba po třicítce řekla, že bez dítěte nevydržím ani den… Zatím to nedokážu posoudit. No a vlastně to nikdy ani neposoudím, protože ty svobodné roky už nikdy nepoznám. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13141
6.8.15 22:30
@Anonymní píše:
Nemůžu :mrgreen:
Na koupáku je přetlak, dítě chytí nějakou plíseň, nebo se spálí, nebo ho někdo zašlápne :roll: v lese chytí klíšťata, pod stanem se nevyspí, když jdu na pivo na zahrádku, tak zas slyším, že tahám dítě do hospody :mrgreen: Ta moje kvočna doma mě moc nenechá si to dělat po mém. :lol:
Začínám chápat, kde je problém.
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.15 22:31

Dítě v těchto vedrech nesmí na koupák? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
@Anonymní píše:
Těžko říci, nevím, zda bych třeba po třicítce řekla, že bez dítěte nevydržím ani den… Zatím to nedokážu posoudit. No a vlastně to nikdy ani neposoudím, protože ty svobodné roky už nikdy nepoznám. :nevim:

a to se musí, být s ním furt? V tom případě jsem taky děsná matka. V jeho 20m jsem odjela na Trnkobraní. Bez něj. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097

Asi sis dítě pořídíla ještě nevyzrálá a tenhle stav už ti zůstal, pochopím nějaký poporodní pocity, ale tři roky :o no nevím, asi bys vážně měla zajít se někam vypovídat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 22:33

No a navíc… Jsem si skoro jistá, že kdybych požadovala počkat ještě několik let, tak asi udělám muže nešťastného. Dítě si už opravdu přál. Asi to nebylo 100% z mého přesvědčení, to je pravda. Možná jsem šla spíše jeho cestou. :think: Ale přesto ráda. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.15 22:35
@Kelsey píše:
Dítě v těchto vedrech nesmí na koupák? :zed:

Jako ne doslova nesmí, ale najde si „rozumné“ důvody, proč tam raději nepojedem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3441
@Anonymní píše:
Těžko říci, nevím, zda bych třeba po třicítce řekla, že bez dítěte nevydržím ani den… Zatím to nedokážu posoudit. No a vlastně to nikdy ani neposoudím, protože ty svobodné roky už nikdy nepoznám. :nevim:

To je právě ten rozdíl. Mně ty svobodné roky vůbec nechybí. I když jsem měla dítě relativně brzo. Svobody jsem si užila a pak už jsem prostě věděla, že dítě chci, chtěl ho i manžel, odpracováno jsem měla…nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
@veronika67 píše:
Asi sis dítě pořídíla ještě nevyzrálá a tenhle stav už ti zůstal, pochopím nějaký poporodní pocity, ale tři roky :o no nevím, asi bys vážně měla zajít se někam vypovídat :pankac:

mě to spíš začíná případat, že ji debtá manžel.

Mám chlapa taky o 8 let staršího, dítě měl v 35. Když jsem v práci, dělá po odpolednech a večer i večeře, dělá mu zábavu, co je potřeba, udělá. Ale na věcech se domlouváme. Neříká mi, co všechno s děckem nesmím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.8.15 22:36
@Anonymní píše:
Jako ne doslova nesmí, ale najde si „rozumné“ důvody, proč tam raději nepojedem. :mrgreen:

sami tam jíte nemůžete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.15 22:36
@veronika67 píše:
Asi sis dítě pořídíla ještě nevyzrálá a tenhle stav už ti zůstal, pochopím nějaký poporodní pocity, ale tři roky :o no nevím, asi bys vážně měla zajít se někam vypovídat :pankac:

Však to právě dělám. :kytka:
Jestli myslíš psychologa nebo psychiatra, tak tam nevím, jak by mi pomohl… Těžko vrátí čas. A to vlastně ani není přesně to, co bych chtěla. Nechci o své dítě přijít, to nikdy!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.15 22:38
@prcekniky píše:
To je právě ten rozdíl. Mně ty svobodné roky vůbec nechybí. I když jsem měla dítě relativně brzo. Svobody jsem si užila a pak už jsem prostě věděla, že dítě chci, chtěl ho i manžel, odpracováno jsem měla…nebyl problém.

Já si to myslela taky… :nevim: Všechno vypadalo ideálně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex