Nejsilnější příběhy z eMimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7735
3.8.20 19:37

Já si pamatuji na nedávnou diskusi jedné paní, co ležela v nemocnici a založila diskusi na ukrácení chvíle. Nebyla na tom vůbec dobře a pak se odmlčela… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.8.20 19:38

Přesně. První příběh, ten mě dostal zatím nejvíc.  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14650

Docela jsem jeden čas sledovala diskuse od Zelničky. Pak kauza (ne)zemřelé Denisy a jejího partnera (?) Ontaria. Tam ani nevím, jestli se to nějak objasnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
@AndreaNova píše:
@Kfětoslava Já četla jen začátek té diskuze myslím…on se fakt zabil? Nedohledáš ji náhodou prosím? Jestli je to ta co myslím? :think: :(

Tenkrát tam dávaly i odkazy na články na serverech, matně vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12623

Mno a pak příběh maminky, které dcera zemřela při požáru, nick se asi nehodí psát… To jsem sledovala opravdu intenzivně :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.8.20 19:40

Za mne - diskuze O nesmrtelnosti chrousta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199

Ještě si vzpomínám na příběh maminky čtyř dětí, která měla rakovinu, nechtela se léčit, pouze alternativně, zemřela :,(

A dal maminka dvou holčiček, které náhle praskla tepna v mozku. Měla tu profil a prispivala, potom napsal manžel, co se stalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818

Abych nevypichovala dalsi smutne pribehy, ktere zasahnou vice, nezapomenu na diskuzi jednoho muze, stezujiciho si na svou tchyni - nazyval ji tam „tecko“. Hlavne diky stylu, jakym psal, velice humorne, smala jsem se nahlas (i kdyz samozrejme chapu, ze jemu do smichu nebylo; podani bylo jedinecne a je mi lito, ze nemuzu cist napriklad jeho blog).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.8.20 19:41
@eviku-miluna píše:
Já si pamatuji na nedávnou diskusi jedné paní, co ležela v nemocnici a založila diskusi na ukrácení chvíle. Nebyla na tom vůbec dobře a pak se odmlčela… :,(

Ano, to je ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
3.8.20 19:43
@Ms.Ragdoll píše:
Ten druhý příběh co zmiňuješ si také pamatuji. Vím, který myslíš. Ten první ne.

Je to šílené dlouhá diskuze, někdo tam psal snad před vánoci, jak se má. Tak psala jaké dělá vnučka pokroky, tím jsem se k tomu dostala a nevěřícně četla, co se může stát.

• Citovat
  • Upravit
14650
3.8.20 19:44

@Capretta Jooo, „téčko“, ten byl výbornej :D Ono s humorem jde asi všechno líp, jednoduchý to tam fakt neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
3.8.20 19:46

Diskuze Adoptovat neteře. Zajímalo mě jak se mají, ale zakladatelka už bohužel na emimino nechodí

• Citovat
  • Upravit
44199
3.8.20 19:46

A potom @mrav tu má silný příběh, po smrti ženy zůstal sám dcerce nebyly tenkrát ani dva roky. Je to statečný chlap :kytka:
Snad nevadí, že to píšu :kytka: Sám svůj příběh napsal a i důvod, proč píše na Emimino. Dětí, které přijdou o rodiče, je mi vždy moc líto :,( Pokud přijde tak malé dítě o maminku, je to ještě horší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12623
3.8.20 19:53
@Ms.Ragdoll píše:
Ten druhý se jmenoval Můj příběh o partnerství nebo tak nějak, ten příběh byl šílenej, to se nedá zapomenout.U toho třetího si název už nevybavuju.

Už jsem si to našla, je to síla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.8.20 19:55

Vybavuji si diskuzi sympatické paní, která měla v péči nemohoucí maminku (ležáka), dvě malé děti a manžel ji bez dalšího oznámil, že se svými sourozenci rozhodl, že se k nim domů stěhuje i jeho maminka, aby se o ni taky měl kdo starat. Když se zakladatelka ohradila, že toho na ni bude moc a tchýni ráda pomůže, ale doma ji nechce, manžel se sebral a odešel. Nakonec vyšlo najevo, že měl milenku. Co mi na zakladatelce přišlo úžasné, že se i přes to o tchýni starala, byť ne u sebe doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová