Někdo na pokec

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22585
11.7.12 14:32
@Antosek píše:
@Nastysvšak jo :). Já jsem si řekla, že se budu vdávat jenom jednou. A když jednou tak pořádně :lol:

Moje řeč :lol:

• načítám...
Antosek
11.7.12 14:42

@Nastys

Tak tak. Taky je u Vás tak zataženo?

• Upravit
22585
11.7.12 14:49

@Antosek
Dneska je to nějaký blánivý.. Chvíli zataženo, pak vyleze slunko.. do toho docela nepříjemně fučí :?

• načítám...
Antosek
11.7.12 15:25

@Nastys

Tady taky, a konečně prší :dance:, aspoň se tady pročistí vzduch.

• Upravit
9734
11.7.12 17:35

Holky neměli jste někdy chvíli kdy jste to chtěli všechno ukončit?

• načítám...
Antosek
11.7.12 17:51

@cukratko33

co tím mylíš? Něco se Ti stalo?

• Upravit
9734
11.7.12 17:57

@Antosek ale to ne ale jestli jste i sami nadtím přemýšleli? Je to celkem dlouho co mi chybí taková chut k životu. Jediný možná co mě tu drží je přítel ale nic víc.

• načítám...
Antosek
11.7.12 18:02

@cukratko33

myslela jsem, že se něco stalo. Každému se občas stane, že nemá chuť k životu, ale to je jenom období co Tě brzo přejde uvidíš :hug:

• Upravit
9734
11.7.12 18:14

@Antosek ono právě tady to období trvá už dlouho tak jen čekám čekám ale stále se to nelepší

• načítám...
Antosek
11.7.12 18:32

@cukratko33

nesmíš na to tak myslet, musíš si říkat, že bude líp ;). Najdu si zálibu ať se odreaguješ :pankac:

• Upravit
11.7.12 19:47

Tak holky ja sem pokazde jenom nakouknu a pak zase padim.Jako dnes jsem malou po obede uspavala a normalne jsem s ni spala asi 3 hodky 8o to se mi nestalo uz ani nevim kdy :P jinak @Nastys dodatecne gratuluji, to jsi jeste vlastne cerstva novomanzelka! Ja se vdavala pred 3 - mi lety a sice po hodne dlouhem vztahu s manzelem, ale ta posvatebni euforie mi drzela docela dlouho :) @cukratko33 ukoncit vsechno mam chut nekolikrat dene, ale nemuzu si to dovolit :( neboj, bude lip…cely zivot je to nahoru a dolu..kdybys byla porad nahore, nebylo by to to prave orechove…Zduver se nam co te trapi? Zlobi pritel?

• načítám...
9734
11.7.12 20:03

@rezetovad 3hodky odpo? no jo když lítáš celej den to celkem chápu ikdyž to neznám. Díky no přítel ani ne jen ono když jsem pořád doma a nemám s kým někam jít to pak člověka poznamená a to hlavně psychicky.Bez práce, bez kamarádek a tohle netrvá chvíli. Jsem ráda že mám přítele že i přesto jak se málo vidíme tak aspon vypadnu nachvíli pryč to jo. S ním je mi fajn ale bohužel se málo vidíme a i moc si tahle nepíšeme ale když jsme spolu tak je to super to s ztěžovat nemůžu.

• načítám...
22585
11.7.12 20:50

@rezetovad
To je krásný, takhle si dáchnout 3 hodinky. To já stihla jen necelou půl hoďku :lol: A děkuju za dodatečnou gratulaci :kytka: Je fakt, že se ta svatba plánuje takovou dobu a pak bum a je po všem.. Ale jsou to krásné vzpomínky :D

@cukratko33
Je mi líto, že zažíváš takové období. Uvidíš, že se to zlepší. Co si najít nějakého koníčka nebo třeba tu kamarádku? :think:

• načítám...
9734
11.7.12 20:57

@Nastys koníčka to nevím kterýho právě, trávím to ted na pc když samozřejmě není potřeba něco taky udělat doma.Jsem takovej napůl samotář, raděj zalezu do pokoje ale ta potřeba si s někým popovídat a nebo i jít ta je jen když nikdo není. Proto zkouším hledat ale stejně nic takovýho ale díky.

• načítám...
11.7.12 21:05

@cukratko33 skoda ze bydlis z ruky. Takhle to tezko muzu nabidnout pomoc :( Ja jsem taky cucela na budik kdyz jsme vstaly 8o myslela jsem, ze spime nanejvys hodku. jinak odpolko jsme se byly podivat na konicky a nakrmit kozy na statek a tak…dnes docela relax a pohodicka, prave jsem doklidila, dam si vinko a pockam az mi dorazi muz :)
@cukratko33 a co jsi delala predtim? Jaky obor?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová