Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Antosek
Dneska je to nějaký blánivý.. Chvíli zataženo, pak vyleze slunko.. do toho docela nepříjemně fučí ![]()
Holky neměli jste někdy chvíli kdy jste to chtěli všechno ukončit?
@Antosek ale to ne ale jestli jste i sami nadtím přemýšleli? Je to celkem dlouho co mi chybí taková chut k životu. Jediný možná co mě tu drží je přítel ale nic víc.
myslela jsem, že se něco stalo. Každému se občas stane, že nemá chuť k životu, ale to je jenom období co Tě brzo přejde uvidíš ![]()
@Antosek ono právě tady to období trvá už dlouho tak jen čekám čekám ale stále se to nelepší
nesmíš na to tak myslet, musíš si říkat, že bude líp
. Najdu si zálibu ať se odreaguješ ![]()
Tak holky ja sem pokazde jenom nakouknu a pak zase padim.Jako dnes jsem malou po obede uspavala a normalne jsem s ni spala asi 3 hodky
to se mi nestalo uz ani nevim kdy
jinak @Nastys dodatecne gratuluji, to jsi jeste vlastne cerstva novomanzelka! Ja se vdavala pred 3 - mi lety a sice po hodne dlouhem vztahu s manzelem, ale ta posvatebni euforie mi drzela docela dlouho
@cukratko33 ukoncit vsechno mam chut nekolikrat dene, ale nemuzu si to dovolit
neboj, bude lip…cely zivot je to nahoru a dolu..kdybys byla porad nahore, nebylo by to to prave orechove…Zduver se nam co te trapi? Zlobi pritel?
@rezetovad 3hodky odpo? no jo když lítáš celej den to celkem chápu ikdyž to neznám. Díky no přítel ani ne jen ono když jsem pořád doma a nemám s kým někam jít to pak člověka poznamená a to hlavně psychicky.Bez práce, bez kamarádek a tohle netrvá chvíli. Jsem ráda že mám přítele že i přesto jak se málo vidíme tak aspon vypadnu nachvíli pryč to jo. S ním je mi fajn ale bohužel se málo vidíme a i moc si tahle nepíšeme ale když jsme spolu tak je to super to s ztěžovat nemůžu.
@rezetovad
To je krásný, takhle si dáchnout 3 hodinky. To já stihla jen necelou půl hoďku
A děkuju za dodatečnou gratulaci
Je fakt, že se ta svatba plánuje takovou dobu a pak bum a je po všem.. Ale jsou to krásné vzpomínky ![]()
@cukratko33
Je mi líto, že zažíváš takové období. Uvidíš, že se to zlepší. Co si najít nějakého koníčka nebo třeba tu kamarádku? ![]()
@Nastys koníčka to nevím kterýho právě, trávím to ted na pc když samozřejmě není potřeba něco taky udělat doma.Jsem takovej napůl samotář, raděj zalezu do pokoje ale ta potřeba si s někým popovídat a nebo i jít ta je jen když nikdo není. Proto zkouším hledat ale stejně nic takovýho ale díky.
@cukratko33 skoda ze bydlis z ruky. Takhle to tezko muzu nabidnout pomoc
Ja jsem taky cucela na budik kdyz jsme vstaly
myslela jsem, ze spime nanejvys hodku. jinak odpolko jsme se byly podivat na konicky a nakrmit kozy na statek a tak…dnes docela relax a pohodicka, prave jsem doklidila, dam si vinko a pockam az mi dorazi muz ![]()
@cukratko33 a co jsi delala predtim? Jaky obor?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat