Někdo na pokec

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9734
11.7.12 21:23

@rezetovad já vím je to škoda protože když by se někdo našel tak je dycky daleko. víš já v podsattě co jse vyšla tak jsem ani nepracovala protože to jsem šla na pracák tak jsem taky nějakou dobu byla a pak sem šla dělat sem knám veřejný práce na půl roku a pak zase zpět na pracák a tam jsem doted.

• načítám...
11.7.12 21:28

@cukratko33 no jo, neni to lehke…ja treba ted materskou beru jako novy zacatek sve profesni drahy. Mozna to chce se takhle nad sebou zamyslet. nevim, jestli te bavi delat to, co jsi vystudovala, mozna na pracaku maji nejaky rekvalifokacni kurz? Ja si ted chci delat rekvalifikaci na osobni trenerku…manzel zuri, ze je za to hodne penez, ale zase bych delala to co mne naplnuje..

• načítám...
9734
11.7.12 21:34

@rezetovad no kdyby jsme s přítelem bydleli a šlo by to po finanční stránce tak bych snad uvažovala i o dítěti jen když to nejde.To mi nabízeli ale to nechcu, ono je to o penězích a stejně nevím do čeho bych šla. Tak zase nic no.

• načítám...
Antosek
12.7.12 08:42

Dobré ráno holky :mavam:

@cukratko33 už je Ti lépe?

• Upravit
9734
12.7.12 09:11

Dobré ráno :mavam:
@Antosek no lépe, včera jsem se večer ještě stihla chytnout s přítelem a docela mě celkem naštval, tohle přejde ale má ode mě pěkný mínus :cert:
Taková kosa venku že? ale zase se dá dýchat :)

• načítám...
22585
12.7.12 09:16

Dobré ráno :mavam:
No teplo vypadá jinak, to je fakt :mrgreen: ale nemuselo by tak fučet, za chvíli razíme ven : -)

• načítám...
12.7.12 09:24

@cukratko33 chjo :( nemas to taky lehke…Holky mala mela v noci 40-tky, takze jsme obe uplne mimo provoz :( Tohle me ubiji :( A to musime zase dnes zkontrolovat prababi jak valci s ortezou :(
Jinak krasne rano vsem

• načítám...
9734
12.7.12 09:46

@rezetovad dycky musí něco být :) Snad bude malá brzo zdravá :hug: a pak brzo i bábička aby jsi to pak měla jednodušší.

• načítám...
12.7.12 10:03

@cukratko33 je to uz docela na palici nekdy…u male to budou asi zuby..prorezavaji se ji vrchni dva najednou :( Chudinka mala.Snad to do dovolene vyleze a bude chvilku klid. Jinak u nas krasne sviti slunicko, fouka studeny vitr.

• načítám...
22585
12.7.12 13:34

@rezetovad
Zuby dokážou pěkně pozlobit :( ať je malé bry lépe a zuby jí moc netrápí :kytka:

U nás se teda pěkně zatáhlo.. jako kdyby mělo lejt. Jsme chtěli vyrazit na kolo, ale takhle to nemá smysl, když do toho ještě fouká :?

• načítám...
Antosek
13.7.12 08:54

@cukratko33

Ahojki, včera bylo venku příjemně, lepší než to otravné slunko :lol:

• Upravit
Antosek
13.7.12 08:55

@rezetovad

Ahojki co malá?

• Upravit
Antosek
13.7.12 08:55

Jinak dobré ráno všem :kytka:, dneska to venku stím počasím nevypadá moc dobře :?

• Upravit
22585
13.7.12 09:00

Dobré ráno :mavam: To u nás zatím taky nic moc.. pouhých 13 stupňů a leje :mrgreen: Jsem zvědavá co dnes budeme dělat : -)
@Antosek Jaké jsou na dnešek plány? :D

• načítám...
13.7.12 09:05

Ahoj holky!! @Antosek děkuji,jsem zase po noční, sice neměla horečky, ale budila se s šíleným pláčem :( chudinka moje malá :(
@Nastys taky netuším co budeme dělat, ale asi nic moc akčního, u nás je taky zima

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová