Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Antosek píše:
@maminka lucinka u nás prší stále, tak snad se to vyčasí…
to já doufám taky
Dobré ráno
u nás neprší ![]()
@Antosek to se teda někdo měl, celkem závidím něco takového mi už i docela dost chybí jen musím vydržet ![]()
@cukratko33 píše:
Dobré ránou nás neprší
@Antosek to se teda někdo měl, celkem závidím něco takového mi už i docela dost chybí jen musím vydržet
to mě už to taky chybí snad dneska se to podaří teda pokud se vrátí ze služebky
@maminka lucinka alespon šance je to u mě ne, s přítelem se vidíme málo ale doufám že snad co nejdřív se zase uvidíme ikdyž vím že to tak nebude
@cukratko33 píše:
@maminka lucinka alespon šance je to u mě ne, s přítelem se vidíme málo ale doufám že snad co nejdřív se zase uvidíme ikdyž vím že to tak nebude
to my se taky nevidíme je pořád v práci, a hlavně taky na služebkách a to jezdí i mimi republiku.On totiž pracuje v praze a já v děčíně bydlím
@maminka lucinka aha ale najednu stranu si aspon nelezete na nervy a pak jste si vzácnější nebo tak je to alespon teda u mě nebo u nás což je asi jediný pozitivum.
@cukratko33 píše:
@maminka lucinka aha ale najednu stranu si aspon nelezete na nervy a pak jste si vzácnější nebo tak je to alespon teda u mě nebo u nás což je asi jediný pozitivum.
ale malej ho zas nevidí ![]()
@maminka lucinka ale tak max jednou týdně ho vidí ne? nebo je to i za delší dobu?
@cukratko33 píše:
@maminka lucinka ale tak max jednou týdně ho vidí ne? nebo je to i za delší dobu?
vidího tak dvakrák někdy se podaří i třikrák do měsíce ![]()
@cukratko33 píše:
To je celkem málo a kolik je malýmu?
2,5 roku, tak jako mi zaním někdy taky jedeme do prahy ale nejde jezdit každej den
@maminka lucinka tak to je už celkem velkej klučina. Je to málo ale zase bud najednu stranu že má práci, to by pak bylo daleko horší si myslím ![]()
Ahoj holky ![]()
U nás teda prší.. dneska strašim od půl čtvrtý.. Čekám až prcek usne ..pak se snad půjdu natáhnout taky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat