Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Aha já myslela že jsi třeba proti tady tem pořadům,,říkáš až třeba ke konci to zkusíš jo?
To vis, ze jo
a budu nejvetsi fanynka jak se znam ![]()
Vypada to, ze maminka Lucinka si sla taky lehnout, co
zmizela jak para nad hrncem a pry ze se nudi ![]()
No to jo a kdoví jestli není pokračování to bych spíše možná tipovala
![]()
A co říkáš třeba na tu Partičku? to mě vůbec nechytlo, sice Genzera a Suchánka můžu ale tohle me nebere no.
Mne docela bavila Particka ze zacatku, ted bude tady u nas v Benesove „Particka na vzduchu“ a chteji za to silene penize, ja budu tak jako tak pryc, jen mi vadi jak ji hrozne zkomerčnili
ted uz na ni taky nekoukam ![]()
Nakonec az tuto nedeli.mely jsme puvodne ve stredu, ale tim, ze je prababi spatna a tchanovci se vrati z dovolene ve ctvrtek se to vsechno muselo soupnout. Nekto ji musi hlidat ![]()
Aha a tak aspon je šance že budete mít dobrý počasí ted se vyprší a pak to bude ok třeba
a na jak dlouho budete pryč?
@rezetovad píše:
@cukratko33 Ja ti nevim, ale asi bych se nikomu do vztahu nepletla. Kolikrat jsem se takhle dovedela to o co jsem nestala, ale nikdy jsem nemela tendenci posilat tyto informace da.Kdyz to ma prasknout, praskne to
Souhlasím, taky bych to nedělala ![]()
@Antosek já vím jen jsem to myslela v dobrým ale ted je už pozdě ![]()
@cukratko33 asi 4 tydny, takze uz pomalu balim, ptz budeme potrebovat uuuuuuuuuuplne vsechno ![]()
@Antosek vitam te!
@rezetovad píše:
Nakonec az tuto nedeli.mely jsme puvodne ve stredu, ale tim, ze je prababi spatna a tchanovci se vrati z dovolene ve ctvrtek se to vsechno muselo soupnout. Nekto ji musi hlidat
Hlavně ať Vám výjde počasí ![]()
@cukratko33 po některých zkušenostech, bych se nepletla do života druhých, žiju si svůj život a to mi stačí ![]()
@rezetovad tak to je dlouhá doba,,to aby sis zbalila celej barák či byt ![]()
@cukratko33 píše:
@rezetovad tak to je dlouhá doba,,to aby sis zbalila celej barák či byt
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat