Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@slavuska1 píše:
Jinak mě z obchodů přijde nejhorší tesco, tam už takřka nechodím, mraky lidí, hnusná kvalita, strašně předražené, albert mi až taková hrůza nepřijde, třeba jejich špekáčky chuťově nejsou špatný, ale jinak tam moc uzeniny nekupuju no. ovoce a zelenina, to tam mají jak kdy no, někdy hezký, někdy hnusný.
My v Tescu občas nakoupíme, ale většinou balené potraviny a drogerii v akci ![]()
@MUFICE píše:
My v Tescu občas nakoupíme, ale většinou balené potraviny a drogerii v akci
Já mám Tesco u baráku a tak jsem tam denně, chodím tam hlavně na zeleninu a ovoce ve slevách, dnes jsem kupříkladu koupila koktejlová rajčátka 0,5kg za 1,90kč a vůbec nic jim není, jen jich prostě mají moc. A takhle tam a něco natrefím každý den
. Jinak uzeniny ani maso v Tescu taky nekupuji, kvalita fakt špatná. Nejlepší je asi Globus, ale ten máme bohužel trochu z ruky.
@MUFICE píše:
Já kupuju drogerku v Nemecku, a kdyz neco potrebuji hned, tak Makro…
@BAZÁREK ANGIE píše:
Já mám Tesco u baráku a tak jsem tam denně, chodím tam hlavně na zeleninu a ovoce ve slevách, dnes jsem kupříkladu koupila koktejlová rajčátka 0,5kg za 1,90kč a vůbec nic jim není, jen jich prostě mají moc. A takhle tam a něco natrefím každý den. Jinak uzeniny ani maso v Tescu taky nekupuji, kvalita fakt špatná. Nejlepší je asi Globus, ale ten máme bohužel trochu z ruky.
1,90? Překlep? Kde žiješ? Já chci taky! ![]()
@MUFICE píše:
Jo, tohle už jsem párkrát slyšela, hnus![]()
To není žádná novinka, to už se dělalo v obchodě před 30 lety
.
@Litta Žádný překlep, koupila jsem si hned 3 balení, rajčátka ty my můžeme.
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Litta Žádný překlep, koupila jsem si hned 3 balení, rajčátka ty my můžeme.
Já bych jich koupila snad 100.
Moje tělo je vystavěno převážně z rajčat.
A jsou dobrá? Teď už celkem jdou, viď? Naposledy jsem koupila nějaká myslím „koktejlová“ a mají tu plnou chuť, necítím tu ošizenost jak celý rok.
@BAZÁREK ANGIE tak to jsi v tom za 6 Kč…někdo holt umí nakupovat, no ![]()
Já už v čechách nemužu kupovat maso ani na něho šahat, protože pak bych to nepozřela. Jsem zvyklá na jiný standart z německeho kauflandu
@annaei píše:
Já už v čechách nemužu kupovat maso ani na něho šahat, protože pak bych to nepozřela. Jsem zvyklá na jiný standart z německeho kauflandu
@MUFICE píše:
mě to tam přijde drahý i v akci, jen jednou jsme tam byla asi před měsícem pro jogobelly.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Já mám Tesco u baráku a tak jsem tam denně, chodím tam hlavně na zeleninu a ovoce ve slevách, dnes jsem kupříkladu koupila koktejlová rajčátka 0,5kg za 1,90kč a vůbec nic jim není, jen jich prostě mají moc. A takhle tam a něco natrefím každý den. Jinak uzeniny ani maso v Tescu taky nekupuji, kvalita fakt špatná. Nejlepší je asi Globus, ale ten máme bohužel trochu z ruky.
no fakt, že jsem tam za hubičku nakoupila den před štědrým dnem, minulé vánoce. pomella za 3,9, úplně nádherná(já to tedy moc nemusím, ale máti se může utlouct, tak měla radost) brambory, nádherný, 2 kila za 10kč(tehdy byla normální cena 16kč za kilo), a ještě hromadu věcí, už nevím co, ale rvala jsem domů 5 natřískaných tašek
to byl takový menší supermarket 10 min. busem od nás. šla jsem tam, protože jsem něco sháněla, už ani nevím co, jo, kafe v akci, pro máti do dárkovýho balíčku, instantní velvetku, co má ráda. ale normálně tam nechodím, ještě výjimečně na Zličín, ale na andělu jsem v tesku už nebyla skoro 2 roky, tam to nesnáším.
@Litta píše:
Já bych jich koupila snad 100.Moje tělo je vystavěno převážně z rajčat.
A jsou dobrá? Teď už celkem jdou, viď? Naposledy jsem koupila nějaká myslím „koktejlová“ a mají tu plnou chuť, necítím tu ošizenost jak celý rok.
Já kupuji už celoročně jen ty maličké, ty mají aspoň i v zimě nějakou chuť, což se o těch velkých říct nedá, ty jsou jako kedlubny
.Tyhle jsou vynikající, dřív jsem si rajčata pěstovala, teď už to bohužel nejde, ale bereme i domácí od babiček, tomu se samo nic nevyrovná. A letos mě překvapily i melouny, všechny co jsem koupila byly krásně slaďoučké, ani jeden nebyl planý jako třeba minulý rok.
@slavuska1 Anděl tesco to si myslim, že je pojem nekvality. Pamatuji si, že před asi 2 lety jsem tam večer v 11šla nakoupit večeři. A tam to vypadalo jako v strašidelnym hradu. U zeleniny jenom prázdné regali občas mušky lítající ze shnileho ovoce. Nakonec jsem z ničim neodešla a obešla se bez večeře.
@Krasavicaa Nejhorší je ta cena. V Německu koupim 0,5kg mletého masa za 14 korun a to je opravdu maso
@Krasavicaa Nejhorší je ta cena. V Německu koupim 0,5kg mletého masa za 14 korun a to je opravdu maso
cože
já tam byla teda asi 3 krát, a maso mi tam přijde dost drahý, když je o 40 procent zlevněný, tak za 100 za kilo, na naše, kde to kupuješ, za 28kč kilo ![]()