Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebereš hormonální antikoncepci? Já po ní absolutně přestala mit chuť
@Aduš8 píše:
Nebereš hormonální antikoncepci? Já po ní absolutně přestala mit chuť
Já ji brát nemohu, mám trombofílii.
Cca po roce vztahu vyprchávají hormony zamilovanosti, které se pojí s větší sex. touhou. Plus teda tohle období zrovna nenahrává optimistické náladě, je sezóna podzimních depresí, při depresi také často chuť na sex vyprchává.
Po roce je to dost brzy. Anebo se vám tohle stalo i u předchozích vztahů? Možná prostě máte jen minimální potřebu sexu… Anebo sice všechno vypadá, že je to ideální, ale pravda je jinde. Protože ideální by to bylo jen v případě, že byste o sex s přítelem stála. Jinak něco nefunguje, jak by mělo, aby se dal vztah dlouhodobě úspěšně udržet. A to je fuk, jestli nefunguje komunikace, společné plány do budoucna, anebo třeba sexuální chemie… Problém to pro další fungování vztahu dost pravděpodobně bude…
Ono záleží, proč tě to nebere.. já třeba vím, že jsem úplně frigidní
Kdyby nešlo občas na plození dětí, tak sex nepotřebuji a nejde o to, že bych nepoznala nic „krásného“.. Pro mě je znak lásky už jen pusa na čelo, nebo na líčko, nebo že mi partner se vším pomáhá apod..
Sex jako takový se mi i líbí, ale prostě ho nepotřebuji.. Partner/manžel to má samozřejmě jinak, takže jde spíše o to ho uspokojit a splnit manželské povinnosti ![]()
Mám to stejně, ze začátku jak byl takový ten zápal a ta vášeň tak to bylo super. Poprvé byl pro mě sex fakt úžasný. Ale taky nějak po roce to odeznělo a někdy je sex taky dobrý ale už se tak neuvolnim jak na začátku, protože mi tam chybí ti motýli v břiše. Ale třeba s jiným chlapem mě to láká protože je to žhavé a nové ale myslím si že to tak bohužel budu mít u každého. Hold když ta zamilovanost odpadne…
@Anonymní píše:
Ono záleží, proč tě to nebere.. já třeba vím, že jsem úplně frigidníKdyby nešlo občas na plození dětí, tak sex nepotřebuji a nejde o to, že bych nepoznala nic „krásného“.. Pro mě je znak lásky už jen pusa na čelo, nebo na líčko, nebo že mi partner se vším pomáhá apod..
Sex jako takový se mi i líbí, ale prostě ho nepotřebuji.. Partner/manžel to má samozřejmě jinak, takže jde spíše o to ho uspokojit a splnit manželské povinnosti
Chudák muž tohle zjistit tak ty kufry nestihne ani zabalit ![]()
Ahoj holky mám problém, manžel semnou chce spát, každý den už víc jak tři roky, a když se mi jeden den nechce podezírá mně z nevěry..
Přijde domů z práce a osahává mně, a zjišťuje jestli jsem neměla sex..
sex každý den mi dělá problémy trpim kvůli tomu infekcemi močového měchýře, a podobně mivam bolesti i kvůli délce manželova penisu, já už nevím jak mu mám vysvětlit že každý den sex není nutný díky.. Adela
Ahoj holky mám problém, manžel semnou chce spát, každý den už víc jak tři roky, a když se mi jeden den nechce podezírá mně z nevěry..
Přijde domů z práce a osahává mně, a zjišťuje jestli jsem neměla sex..
sex každý den mi dělá problémy trpim kvůli tomu infekcemi močového měchýře, a podobně mivam bolesti i kvůli délce manželova penisu, já už nevím jak mu mám vysvětlit že každý den sex není nutný díky.. Adela
Ahoj, mám přítele. Jsme spolu teprve rok. Už spolu bydlíme. Vše je skvělé, přítel je hodný. Jen mi chybí taková ta touha… je to normální?