Nelezení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6069
16.6.09 20:16

ahojda holky a dítka,

dnes mě hrozně bolej záda a ani nevím z čeho - doufám že to nebude nějaká začínající chřipajzna :(

Vichad … tak to ty záchvaty vzteku nezávidím … u nás je to mírnější - ale co není může být :wink:
Botičky - tak sandálky jsem kupovala ve zdravotních potřebách a pak jedny celoroční uzavřený na www.eshop.fare.cz

Mějte se krásně a žádný nemoci, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
25.6.09 09:56

tak včera jsme udělaly první krok :D

Pa všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.6.09 12:20

Ahojky,
Fish - moooooooc velká gratulace

My se teprve stavíme, ale i to je u nás obrovský úspěch :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
27.6.09 22:11

Vichad - děkujeme - je to teď teda hlídání … sice ještě úplně nechodí - jsou to takové opatrné krůčky ale chce na všechno lozit - takže dnes se zavěsila za stůl a myslela si že tam vyleze :) - sranda - vypadala jak pes co se zakousne a nepustí :lol: :lol:

A jak se všechny máte a co ten náš výlet ?

Pa , L&A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
29.6.09 12:17

Ahoj Všichni,

my se máme celkem dobře, jen je Áňa znova nějaká nastydlá. Je fakt, že jsme ji minulou středu nechávali očkovat Prevenarem (teda už po třetí), dva dny vysoká horečka, pak den nic, a pak tohle. Volala jsem doktorce, jestli to spolu může souviset a řekla že jo, ale stejně tak jsme mohly jen tak nastydnout. No nic, snad se to nerozjede.

Jinak výlet mám taky neustále na mysli. Opravdu se koncem týdne chystáme tak na týden do toho Náchoda, takže kdy?

U nás už asi dva měsíce více méně v kuse prší nebo mrholí, tak už mě to přestává bavit. A i když neprší, tak se vlhkost šplhá téměř ke 100 %, takže je stejně furt vlhko.

Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.09 14:58

ahoj všichni,

Vichad - tak ať jste brzy fit … my taky očkovaly prevenarem (po 4 a už naposledy) a Anďa měla průjem a jen zvýšenou teplotu ale taky to mohlo být od zubů - rostou nám stoličky nahoře.

Ta vlhkost počasí je koukám všude stejná … nic se pořádně nedá - jak by bylo fajn když by jsme mohly ven a nechat Anďu lozit po zahradě ale takhle by byla mokrá jak myš - no tak doufejme že se to zlepší .

Tak ten výlet … co třeba v úterý 7. nebo ve středu 8. ? Jak se to hodí vám ?

Mějte se krásně a zatím papa

Nepřihlášená FISH

• Citovat
  • Upravit
6069
29.6.09 15:18

nějak to blbne že mě to nepřihlásilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
1.7.09 07:38

Ahoj holky!

Přiznám se, že jsem do této diskuze nakukovala skoro od začátku (jenom ze zvědavosti)a říkala jsem si, že to je fajn, jak se ty vaše nádherné a šikovné ratolesti rozlezli, případně rozchodili :wink:

A teď řeším se svou beruškou stejný problém … zítra bude mít 10 měsíců a nejenom že neleze, ale ona se ještě ani neplazí … obracet se začala teprve minulý měsíc …a zítra máme jít na 10ti měsíční prohlídku a já se bojím, co mi řekne Mudra … podotýkám, že dosud ji všechno připadalo úplně normální - ale teď už nás dva měsíce neviděla …

Snažím se to zatím nehrotit, ale nějak mám teď stažené půlky strachem - a ani nevím proč :oops: …

Miška si od minulého týdne dokáže sama sednout (teda jenom ji musím podržet nohy jako protiváhu) z lehu … používá prostě břišní svaly a když má dobrou náladu, tak i malinko ruce … stoupat si taky ještě nechce - ale já ji ani nenutím, když ještě nelozí …

Myslíte, že tady mezi vámi najdu pochopení a povzbuzení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
1.7.09 09:30

ahoj Nonino,

máš krásnou holčičku a neboj ona se rozleze i rozchodí - některým dětem to prostě trvá dýl :wink:
Já teď ráda vzpomínám když s „vyplazeným“ jazykem stíhám tu naši dračici na to jak jen seděla a koukala nebo si hrála s hračkama. Teď všude vleze (nejradši by do vejšek) a nikdy nevím co ji napadne :)

Paní doktorky se určitě neboj - opravdu máte ještě čas - hlavní je že je veselá a zajímá se o svět kolem sebe - ono to přijde a bude si jednoho dne chtít pro ty věci i dolézt sama.

Dej pak vědět jak jste dopadly na kontrole, krásný den, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
1.7.09 11:26

Fish … moc děkuju za povzbuzení … a jo, jo …dám vědět hned jak se zítra vrátíme domů …

Já vím, že ještě budu vzpomínat na chvilky, kdy jsem malou našla tam, kde jsem ji položila nebo po:,–(ila :wink: … si to teďka užívám, ale vím, že prostě musí každé dítko jít ve vývoji dál a tak trochu panikařím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
2.7.09 15:47

Ahoj, tak plním co jsem slíbila a píšu, jak jsme dopadli :wink:

Mudra neshledala žádný problém, akorát říkala,že máme zkoušet Mišce podkládat nožičky na lezení a NEPOSAZOVAT a ani ji nepodporovat v tom jejím způsobu sedání (jde z lehu za pomocí břišních svalů a někdy i rukou) … tak to neím, jestli zvládnu, protože pokud má někde chvíli ležet, tak je po chvíli na bříšku a po další chvíli je šílený řev 8O … no jsem se vás chtěla zeptat, zabralo u někoho tohle? … prostě ndovolit sednout dokud se nerozleze a sama nesedne správným způsobem? … a ještě, za jak dlouho? …

Pampaláááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
3.7.09 09:28

ahoj Noni,

tak to je dobře že jste OK - super.
S tím sedáním … asi jako skoro každá mamina jsem Anička posazovala ale když už jsem věděla že sedět může - to je že jsem ji nijak nepodkládala polštářema a tak - ale prostě jsem ji po:,–(ila mezi hračky a ona byla spokojená. Možná se to nemá když si ještě sama nesedne ale zkus ji udržet v lehu :wink: - prostě nemožné :)

Teď má Anďa nějaký „žravý“ období - koukám co toho sní - asi poroste :) Taky chvilku neposedí - nejraději by někde pořád chodila - ale ještě si není jistá tak vyžaduje moji ruklu - včera se přehrabovala na zahradě v kamínkách - no vydrželo ji to snad hodinu 8O

Mějte se krásně a jak ty Častolovice - někdo jste se rozhodl že pojede - má být krásně tak já pojedu tak jako tak :) Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.7.09 19:48

Ahoj Všichni,
tak se hlásím z Náchoda.

Noni - nic si z toho nedělej, naše Anežka teprve teď objevila, že má nožičky a začíná se stavět. Taky jsem měla hroznej strach, že nepoleze, nebude se stavět, a teď vím, že má prostě na všechno dost času. Taky jsem ráda, že Vám dopadla dobře návštěva u doktorky.

Fish - vidím, že se nějak holky nehlásí, a tak navrhuju, abychom se sešli třeba v tom Náchodě. Myslím, že jsi psala, že jsi z Pekla (nebo se pletu?). Budeme tady do čtvrtka a přichází nám v úvahu jen zítřek odpoledne a středa dopoledne. Vím, že třeba hotel Bonato je fajn i pro dětičky :-).

Mějte se moc krásně. Nepřihlášená vichad.

• Citovat
  • Upravit
6069
7.7.09 09:28

ahoj Vichad,

vítej v Náchodě :) Tak co třeba dnes odpoledne v tom Bonatu - je to pro děti asi nejlepší - mají tam hřišťátko a můžeme být venku když počasí dovolí.
Tak mi případně napiš v kolik by ti to vyhovovalo - moje číslo máš v SZ

Pa L&A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.7.09 09:57

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem nereagovala, ale přestala mi chodit upozornění k tomuto tématu, tak jsem myslela, že je tady mrtvo. A ejhle - není!! Jupí!!! Zkoušela jsem volat té kamošce do Litomyšle, ale je v Chorvatsku :( Měli se včera vrace a slíbila, že se mi ozve. Byla by to dost hurá akce narychlo, ale pořád ještě není nic ztraceno a třeba bych se s vámi někde sešla. Uvidíme. Cinknu jí.
Zatímse mějte.
Pusu. H+M :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí