Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@meduzza píše:
Není to příliš vyčerpávající? Přece jen některé ty školy jsou velmi dobré a vhodným způsobem přístupu k dítěti mohou velmi pomoct. A také si rodič od neustálého dohledu odpočine.
mne osobne to prijde skoro sebevrazedny, muj nazor
@Anonymní píše:
Co je to Autismus???
Nevím co je tak těžkýho ne tom použít net
@jumila píše:
@g.sandova Ale ono jde o dítě. O to jak se chová apod. Nám to tak vyhovuje.
Neumím si představit být s kýmkoliv 24 hodin denně 365 dní v roce a tak rok za rokem. Je to určitě i o povaze matky. Mě by z toho kleplo. Otázka je jestli je to dobré pro to dítě? Přecejen matka s ním nebude celý život. V té speciální škole tak přijde tak do kontaktu i s jinými lidmi.
@jumila píše:
Dobrý den,
byla bych ráda, kdyby někdo chtěl u dělat s mou maličkostirozhovor o autismu, aspergeru, mutismu, apod.
Byla bych vám moc vděčná kdyby jste se mě na něco zeptali, já vám odpovím jako v rozhovoru.
Děkuji
@Anonymní píše:
Co je to Autismus???
@jumila píše:
To je teda odpověď v rámci rozhovoru
.
@jumila píše:
používají autisté net?
Jenom nevím,
proč bych měla na otázku odpovídat někomu, kdo ani neví o čem mluvím.
@jumila píše:
Jenom nevím,
Tak si chtěla rozhovor ne? Já vím co to je autismu chjo. tak ti tady píšu ty otázky ne taky něco napište
@jumila píše:
Jenom nevím,
to je těžký… chceš rozhovor, že se máme ptát a ty budeš jako v rozhovoru odpovídat, ale když padne základní otázka, tak je po odpovědích… tak nejlepší bude, když chceš rozhovor, že si ho povedeš oboustranně sama… a budeš pak odpovídat jen na to, na co chceš, aby se tě někdo ptal… nebo jsi měla napsat otázky, které mají padnout, my bychom si je rozebrali a postupně ti je dávali… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat