Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Burj Chalifa píše:
To miluju, poučování starých mazáků od nováčka s 12 příspěvky.
A tady se to deli podle nejake hierarchie nebo co?
@jumila píše:
@Burj Chalifa Promin ale nevíš kolik tu mám učtu
a kolik? Víc než dva?
![]()
@Ondrášovka.N No mě by tohle fakt zajímalo. Jak se k tomu staví odborná veřejnost, jestli doporučuje či říká, že je to zbytečné…případně vlastní zkušenost…Jo a uteklo mi píásmenko. Je to GFCF.
@malinika píše:
@Ondrášovka.N No mě by tohle fakt zajímalo. Jak se k tomu staví odborná veřejnost, jestli doporučuje či říká, že je to zbytečné…případně vlastní zkušenost…Jo a uteklo mi píásmenko. Je to GFCF.
A ve finale stejne vime velky H
@Ondrášovka.N píše:
A ve finale stejne vime velky H
asi tak jako zakladatelka? ![]()
Mohl by mi nekdo obecne neco rict o autismu napr jak se projevuje a poznato lajk? a pak jak se da stakovim ditkem pracovat a je si je neco jako napr( lokopedie?) a jak dalece se da autismus (zmirnit?) napr jako dislexie atd nevim je ai to pisu spravne.
Me by taky zajimala ta diagnostika do 24 mesicu veku, ale asi se toho od nasi mile zakladatelky moc nedozvime ![]()
@sma píše:
Mohl by mi nekdo obecne neco rict o autismu napr jak se projevuje a poznato lajk? a pak jak se da stakovim ditkem pracovat a je si je neco jako napr( lokopedie?) a jak dalece se da autismus (zmirnit?) napr jako dislexie atd nevim je ai to pisu spravne.
Vše jsou otázky na odborníka, který udělá přesnou diagnostiku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat