Rozhovor o autismu, Aspergeru, mutismu apod.

jumila
2.2.15 15:57

Nemá někdo zájem o rozhovor?

Dobrý den,
byla bych ráda, kdyby někdo chtěl u dělat s mou maličkosti :D rozhovor o autismu, aspergeru, mutismu, apod.
:P Byla bych vám moc vděčná kdyby jste se mě na něco zeptali, já vám odpovím jako v rozhovoru. :kytka:
 Děkuji

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
6525
2.2.15 15:58

Jako nemá tě doma kdo vyzkoušet nebo co? ;)

• načítám...
4984
2.2.15 15:59
@Black Cat píše:
Jako nemá tě doma kdo vyzkoušet nebo co? ;)
:lol:
  • načítám...
sma
796
2.2.15 16:00

Dobry den chtela bych se zeptat sestrenka ma kluka autistu nevim jak vazne ale v 6letech nemluvi a neumi si hrat s hrackama bude nekdy mluvit? momentalne jen vydava zvuky

• načítám...
jumila
2.2.15 16:00

@Black Cat když nemáte zájem tak sem nechodte

• Upravit
9578
2.2.15 16:03

@Black Cat třeba bude někde přednášet a zkouší, jestli by mohl „něco“ někdo vytáhnout, na co by neuměla odpovědět :nevim: tímto se to může doučit a být připravená..

• načítám...
jumila
2.2.15 16:03

@sma Dobrý den,
to je hodně individuální. Nevím přesně, jak se chová atd. takže nemám podle čeho soudit. Jestli někdy bude mluvit.

• Upravit
6525
2.2.15 16:05

@jumila No zajímalo by mě tedy, jaký jsi odborník v oblasti výše uvedeného… Na to mi snad můžeš odpovědět. Jsi odborník, máš vlastní zkušenost nebo budeš psát to, co ses naučila někde v učebnici?

• načítám...
6842
2.2.15 16:07

Je autismus nebo asperger dědičný?

• načítám...
sma
796
2.2.15 16:07

Jumila: dekuji za odpoved je mi jasne ze se to neda strilet od boku a jeste by me zajimalo jak to je ze skolou popripade kdyz nemluvi je naka specialni?

• načítám...
jumila
2.2.15 16:08

@Black Cat Vlastních zkušeností mám poměrně hodně (dva sourozenci s PAS, kamarádčin syn…a 2 děti) a už delší dobu na tohle téma píšu články, ale odborník jako odborník nejsem, jen mám zkušenosti.

• Upravit
jumila
2.2.15 16:15

@sma Škola. Pokud dotyčné dítě nemluví (samozřejmě ani doma, pokud ano, pak je to něco jiného) bylo by velmi riskantní ho integrovat do klasických základních škol. Speciální školy jsou, to jisté víte. Také je možné tyto děti vzdělávat doma (moje zkušenost je dobrá, ale nevím jak by to brali ostatní) nebo jsou speciální školy, speciálně pro autisty, nebo děti s různým postižením. :-O

• Upravit
10141
2.2.15 16:23
@jumila píše:
@sma Škola. Pokud dotyčné dítě nemluví (samozřejmě ani doma, pokud ano, pak je to něco jiného) bylo by velmi riskantní ho integrovat do klasických základních škol. Speciální školy jsou, to jisté víte.Také je možné tyto děti vzdělávat doma (moje zkušenost je dobrá, ale nevím jak by to brali ostatní) nebo jsou speciální školy, speciálně pro autisty, nebo děti s různým postižením. :-O

Není to příliš vyčerpávající? Přece jen některé ty školy jsou velmi dobré a vhodným způsobem přístupu k dítěti mohou velmi pomoct. A také si rodič od neustálého dohledu odpočine.

• načítám...
19388
2.2.15 16:26

@sma volila bych spec. skoku, pokud mozno s tridou autistu

• načítám...
jumila
2.2.15 16:27

Moje dcera (zapomněla jsem říct) má lehkou mentální retardaci :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m