Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hele kdyz budu uprimna, ja mam syna s plochyma nohama a nedela to ze me odbornika na to. Sorry ![]()
@Regina Hero píše:
to je těžký… chceš rozhovor, že se máme ptát a ty budeš jako v rozhovoru odpovídat, ale když padne základní otázka, tak je po odpovědích… tak nejlepší bude, když chceš rozhovor, že si ho povedeš oboustranně sama… a budeš pak odpovídat jen na to, na co chceš, aby se tě někdo ptal… nebo jsi měla napsat otázky, které mají padnout, my bychom si je rozebrali a postupně ti je dávali…
@jumila píše:
@Ondrášovka.N Já neříkám že jsem odborník.
za to jsi neuvěřitelně protivná. To by mě odradilo, i kdybych s Tebou hru na rozhovor hrát chtěla ![]()
@jumila píše:
@Ondrášovka.N Já neříkám že jsem odborník.
Ale asi chces byt nejak dulezita vid? Pokud chci o problematice neco vedet tak si vygooglim vse, protoze ani neumis odpovedet ani na zakladni otazku jako „ci je to autismus“ rovnou to zabal
@jumila píše:
Dobrý den,
byla bych ráda, kdyby někdo chtěl u dělat s mou maličkostirozhovor o autismu, aspergeru, mutismu, apod.
Byla bych vám moc vděčná kdyby jste se mě na něco zeptali, já vám odpovím jako v rozhovoru.
Děkuji
A tvůj důvod pro to?
Když jsi smetla pod stůl základní dotaz?
@jumila píše:
@Black Cat když nemáte zájem tak sem nechodte
To miluju, poučování starých mazáků od nováčka s 12 příspěvky. ![]()
@jumila píše:
@Ondrášovka.N ani nevíš čí je to otázka…
A to je dulezite?
me by to taky zajimalo
@jumila píše:
@Burj Chalifa Promin ale nevíš kolik tu mám učtu
@jumila píše:
to bych nevykřikovala ![]()
@jumila píše:
V tom případě ale postrádám odlišnost od toho anonyma…také nevíme, s kým máme tu čest. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak se projevuje autistické dítě?
Co to je Aspergerův syndrom?
Jak je to se školní docházkou (do jaké školy děti dochází + obecně shrnout jak to se školou a autistou je)???
Existuje nějaká „léčba“ autismu?
Jaký máte názor na diagnostiku dítěte do 24 měsíců veku???
Co je to mutismus?
Jak se projevuje?
Co tyto děti prožívají?