Nemám ji hezkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.10.20 19:36

Jako co mi přišlo zvláštní je jak moc chtěl fotky pipiny. A obecně chtěl dost fotek ale bylo to celkem zábavný…jinak měl 2 delší vztahy a poslední 2 roky nic. Holky na sex ano. Je to hezkej chlap. No ale je samozřejmě možný ze je něco špatně u nej, ale nepřišlo mi to.

• Citovat
  • Upravit
23436
@Anonymní píše:
Tak nakonec není špatně nic na frndě ale v tom že jsem mu ho nevykourila. Nevím co je horší :lol:

Ještě to může být koronavirem. Měli ste při tom na sobě roušky? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
@Anonymní píše:
No jestli nevonela nevím když to pak rano opakoval :lol: Ale možný je vše.

Ne k sexu nedošlo, já mu tehdy řekla ze na mě musí pomalu, tak mi řekl ze u mě přespí ale spát spolu nebudeme, že je ještě čas. Což drží. Já i chtěla, ale on že mám počkat, že není kam spěchat.

No tak uvidíme, možná má jen moc práce anebo ho nastvalo ze jsem třeba neudělala nic já, ale mne tyhle věci proste trvají. Jinak bylo vše ok, neměla jsem pocit ze je něco špatně.

No ja teda nevím, ale nikdy, opravdu nikdy, jsem dopředu s nikým neprobírala, jak na to má nebo nemá jít. Vždycky to vyplynulo samo ze situace, někdy nebylo nic, někdy všechno, někdy jsem ho vojela já první. Prostě pocitově spontánní.
Tohle na mě působí dost upjatě a ani bych se nedivila, kdyby mu to vadilo.
A mmch. Orální sex fakt neni o tom „musíš na mě pomalu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 19:37
@Kfětoslava píše:
Hele, myslím, že je víc než jasné, že nemá zájem. Hoď to za hlavu a nešpekuluj

Ty jo až tak jasný to je když se den neozve? Ok no. Tak asi je.

• Citovat
  • Upravit
15005
15.10.20 19:38
@Anonymní píše:
Ty jo až tak jasný to je když se den neozve? Ok no. Tak asi je.

Má zkušenost praví, že pokud je zájem, tak v době mobilů není nikdy tak moc práce, aby se neozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 19:39
@Kockazvysocan píše:
No ja teda nevím, ale nikdy, opravdu nikdy, jsem dopředu s nikým neprobírala, jak na to má nebo nemá jít. Vždycky to vyplynulo samo ze situace, někdy nebylo nic, někdy všechno, někdy jsem ho vojela já první. Prostě pocitově spontánní.
Tohle na mě působí dost upjatě a ani bych se nedivila, kdyby mu to vadilo.
A mmch. Orální sex fakt neni o tom „musíš na mě pomalu“

Ale já nemyslela v sexu. Já mu to napsala když mi po prvním rande až moc psal a já chtěla aby zbrzdil. A pak to fungovalo a rikal mi ze mu je se mnou hezky a ze je se mnou sranda atd. Nevím já bych do dnešního poledne neřekla ze je cokoliv špatně :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 19:40
@Kfětoslava píše:
Má zkušenost praví, že pokud je zájem, tak v době mobilů není nikdy tak moc práce, aby se neozval

Ok, mne je to i fuk, nejsem zatím zamilovaná, ale zajímalo by mě co se stalo teda :lol: každopádně dělat závěry po jednom dni mi taky přijde trochu brzy

• Citovat
  • Upravit
22566
15.10.20 19:41
@ontarova.stara píše:
No nevim, ale za nasich starych dobrych casu ti kurevnici nebyli zase takovi gentlemani, ze by damu dvakrat voblizli a sami sli spat s tvrdym :mrgreen:.
Leda by to byla nejaka inovovana verze kurevnika-introverta s moralnimi zabranami.

No tak, když mohl čekat, ale nedočkal se ničeho, tak co mu asi zbývalo než odejít s tvrdým

Příspěvek upraven 15.10.20 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.10.20 19:42
@hipo píše:
Kurevník co jen líže a nestrčí ho tam? Nějakej zastydlej kurevník 8o

Uznávám, že jsem reagovala na úvodní příspěvek, dočetla až pozde. Nicméně milovník a partner snů to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.10.20 19:44
@Anonymní píše:
Asi tak :lol:

Asi ho přešla chuť, když si mu předem oznámila, že na to musí pomalu a vzápětí, že teda už asi můžeš. Jako sorry, o tomhle se přece nemluví, to je tak strašně asexuální, že musí přejít chuť každého.

Příspěvek upraven 15.10.20 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
15.10.20 19:46
@Anonymní píše:
Tak nakonec není špatně nic na frndě ale v tom že jsem mu ho nevykourila. Nevím co je horší :lol:

To ti napsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 19:47

Možná nejde o tvůj vzhled, ale prostě dostal co chtěl a o víc nestojí. Byla bych taky zklamaná. Za svoje tělo se nestyď, já jsem na tom stejně jak a tuhle svoji zvláštnost na sobě miluju, vzrušuje mě to a žádnému chlapovi to nikdy nevadilo. Buď v sexu víc sebevědomá :palec:

• Citovat
  • Upravit
22566
15.10.20 19:49
@Anonymní píše:
Ty jo až tak jasný to je když se den neozve? Ok no. Tak asi je.

Tak sama píšeš, že. Jste byli v částem dennodennim kontaktu. Prostě si ho něčím odradila, upjatostí, nevoněla si mu, cokoliv. Mě by se taky nelíbilo, kdyby si to muž ode mě nechal udělat a oak mě odstrčil, že. Je ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 19:50

@Kockazvysocan omg nenapsal, reaguju s humorem na tuto diskuzi. A sorry ale nevím co je asexuálni na tom napsat klukovi co mi příliš psal po prvním rande aby trochu zpomalil? 8o A žádný “už muzu” jsem mu taky neřekla, jen jsem se zeptala včera proč už na to jako nevlitnem a vše bylo a humorem, cely večer jsme se něčemu smáli. Asexualni to teda necítím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 19:50
@Anonymní píše:
Možná nejde o tvůj vzhled, ale prostě dostal co chtěl a o víc nestojí. Byla bych taky zklamaná. Za svoje tělo se nestyď, já jsem na tom stejně jak a tuhle svoji zvláštnost na sobě miluju, vzrušuje mě to a žádnému chlapovi to nikdy nevadilo. Buď v sexu víc sebevědomá :palec:

Dekuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová