Nemám s kým trávit čas

Anonymní
17.9.23 15:31

Nemám s kým trávit čas

… a už z toho začínám milt depky.
Chlapa teď nemám, ale ani po něm moc netoužím, spíš mi chybí kamarádi.
Nějaké kamarádky mám, ale většina má rodiny, věčně nemají čas, podnikneme něco jednou-dvakrát do měsíce.
Jde mi o to, že například dneska sedím doma, šla bycj někam na kafe, zacvičit si… a není s kým (a nejsem ten typ, co by někam šel sám, je mi to trapné :oops: ).
Kde narazit ve vyšším věku 25-30 na nové kamarády?

Jo, mám dítě, ale nějak jsem se přes něj moc s maminkami neseznámila doposud :lol: ani mě nijak nelimituje, víkendy většinou podniká něco s prarodiči a já se doma nudím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aleriga
17.9.23 15:32

Půjc si od někoho psa a jdi venčit. Uvidíš, s kolika lidmi se seznámíš. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3459
17.9.23 15:58

Tak jed na kolo, jdi plavat a klidně cvičit. Copak se musí chodit cvičit s někým? Kdybych pořád na někoho čekala, tak se nikdy nedostanu nikam. Jít sama jsem se bála tak někdy kolem čerstvých 20 let. Postupem času jsem stále raději chodila sama. A když půjdeš sama, máš větší šanci, že třeba nějakého chlapa potkáš.
Jinak když tedy nemůžeš jít sama, zkus se poptat v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.23 15:58
@Aleriga píše:
Půjc si od někoho psa a jdi venčit. Uvidíš, s kolika lidmi se seznámíš. :hug:

Vím, že se tohle často radí, ale psa mám, a potkám maximálně ty samé babičky stále dokola…

• Citovat
  • Upravit
34322
17.9.23 16:09

Tak kdyz nic „nejde“, tak je to tezky.

Budes muset vystoupit z komfortni zony, zjistit si aktivity v okoli, co by te bavily, a proste vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16292
17.9.23 16:13

[citace
@Lucie_Sx píše:
Tak kdyz nic „nejde“, tak je to tezky.

Budes muset vystoupit z komfortni zony, zjistit si aktivity v okoli, co by te bavily, a proste vyrazit.

Moje řeč. Co najít třeba nějakou chatovací, nebo FB skupinu od vás, tam se taky seznámit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
17.9.23 16:16

Moje teta takhle promarnila 20 let zivota :nevim: Na tvem miste zvednu zadek, vykopnu se z komfortni zonu a vymyslim si zabavu sama. Ja i na to kafe zajdu sama, vezmu si ho s sebou, z domu knizku a jdu se placnout do parku. Nebo jed se psem na vylet. To jsme taky delavala. Ze je neco trapne, mas akorat ty v hlave a limituje te to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.9.23 16:20
@Anonymní píše: … a už z toho začínám milt depky.
Nějaké kamarádky mám, ale většina má rodiny, věčně nemají čas, podnikneme něco jednou-dvakrát do měsíce.
Jde mi o to, že například dneska sedím doma, šla bycj někam na kafe, zacvičit si… a není s kým (a nejsem ten typ, co by někam šel sám, je mi to trapné :oops: ).
Kde narazit ve vyšším věku 25-30 na nové kamarády?Jo, mám dítě, ale nějak jsem se přes něj moc s maminkami neseznámila doposud :lol: ani mě nijak nelimituje, víkendy většinou podniká něco s prarodiči a já se doma nudím…

A proč netrávíte čas se svým dítětem o víkendu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
17.9.23 16:34
@Anonymní píše: … a už z toho začínám milt depky.
Kde narazit ve vyšším věku 25-30 na nové kamarády?Jo, mám dítě, ale nějak jsem se přes něj moc s maminkami neseznámila doposud :lol: ani mě nijak nelimituje, víkendy většinou podniká něco s prarodiči a já se doma nudím…

Neni trapne jit se projit sam, jit sama na bazen, na kafe, na jakekoliv cviceni. Chodila jsem a chodim takto bezne, je to normalni.
Nemas nejake konicky, neco, co te bavi - jazyky, vylety, cestovani? Prihlasit se na nejaky kurs, najit si komunitu lidi se stejnymi zajmy na facebooku apod.

• Citovat
  • Upravit
3730
17.9.23 20:31

Proč by mělo být trapné jit sama? Ty máš navíc dítě tak sama nejsi. Jdi s ním. Já jeden čas jela i sama na dovolenou a jak to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
17.9.23 20:41
@Anonymní píše:
Vím, že se tohle často radí, ale psa mám, a potkám maximálně ty samé babičky stále dokola…

co jsi to za matku, ze vikendy travi s prarodicema? proc ne s tebou? radsi si doma valis sunky, nez aby jsi neco podnikla s ditetem? kolik je diteti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
17.9.23 20:42

Zrovna na cvičení, pokud chodíš pravidelně na určité lekce, se dřív nebo později dá seznámit snadno. Jsem hodně zamlklá a introvert, ale tam jsem společnou řeč našla vždy. Nebo nějaké specifické kurzy, třeba malování. Prostě chodit tam, kde tě to baví. Nebo dělat co tě baví. Podobné typy lidí se tam budou vyskytovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
17.9.23 21:05
@Anonymní píše:

Proboha, tak se furt neprochazkuj jen kolem komina :roll:

A vezmi ditko a podnikni s nim pekne sama vylet, zajdete spolu na nejakou akci, do tech veljych heren s prulezjami a trampolinama, atp.

Nikdo te fakt ve tvem veku nebude vodit za rucicku ani ti delat program! Aktivita musi vyjit predevsim od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.9.23 21:19

Jsem sama, dlouhodobě. Sama jezdím na celodenní výlety, na kolo, na víkend na chatu, dokonce si na výletě zajdu sama na jídlo, do kavárny, sama chodím cvičit. Kamarádky mám buď čerstvě dětné(já děti nemám), daleko nebo s jinou pracovní dobou a vzhledem k tomu, že moje dovolenková kamarádka si našla přítele a bez něj neudělá krok, tak mě čeká příští rok i sólo zahraniční dovolená.
Divně si nepřipadám, ono i ve vztahu jsem dost z toho, díky tomu, že dělám směny, podnikala sama ve všední dny, kdy byl partner v práci a já nechtěla trávit den čekáním až se v šest večer vrátí z práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.9.23 21:23
@roba18 píše:
Tak jed na kolo, jdi plavat a klidně cvičit. Copak se musí chodit cvičit s někým? Kdybych pořád na někoho čekala, tak se nikdy nedostanu nikam. Jít sama jsem se bála tak někdy kolem čerstvých 20 let. Postupem času jsem stále raději chodila sama. A když půjdeš sama, máš větší šanci, že třeba nějakého chlapa potkáš.
Jinak když tedy nemůžeš jít sama, zkus se poptat v práci.

Moje rec, dnes me na bazenu oslovili hned dva chlapi a bylo videt, ze by si chteli vykladat. Stava se mi to tam docela bezne. A to mam na sobe plaveckou cepici, ne zrovna slusive plavecke bryle a vetsinu casu mam strcenou hlavu pod vodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová