Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hmm se mate Prazandy to vam pujde raz dva ![]()
Tak at se pekne najdete a skamaradite ![]()
@Kačinka píše:
Proč by jsme se měli bít? Ježiš,tak snad neva když nás bude víc ne??
Jasně,že jo já jsem si dělala srandu ![]()
@Emilie Přesně vím co myslíš to je jak jsem psala známejch je plno,ale přítelkyně jedna…taky nestojím o pisokovišťové kamarádství a tlachy
Ale to jsem psala na první stránce.
@Anonymní píše:
@Kačinka Miškovice
Tak to ti můžu zamávat z okna
![]()
@Anonymní píše:
@Emilie Přesně vím co myslíš to je jak jsem psala známejch je plno,ale přítelkyně jedna…taky nestojím o pisokovišťové kamarádství a tlachyAle to jsem psala na první stránce.
A jak často by sis to představovala?
![]()
Jakože když má někdo rodinu tak se snaží věnovat jí a pak někdy jednou za čas třeba jednou za 14 dní někam vyrazit s kámoškou? ![]()
@Kačinka Už jsem to tady psala
A nejde o představu,ale o to jak to prostě meni kamarádkami…tedy těma opravdovíma chodí.Jinak to vyplyne časem snad jak si ty dvě sednou. Jinak vyrazit někam je jiná věc než se přátelit teda aspoň pro mě!
Od zakladatelky: Já jsem z Prahy 9.V Praze bydlím už asi 5 let,ale jinak jsem z Moravy
Mám 2 syny(20 měíců a 2 měsíce)
Já si taky myslím,že o přátelství by se mělo pečovat,ale v dnešní době mi přijde,že si přátelství téměř nikdo neváží
Každý strašně brzo a rád zapomene,co spolu ti lidé zažili pěkného a po letech dělají,že se téměř neznají ![]()
@Anonymní zakladatelko a odkud z Prahy 9 to je teda taky dost podstatný
Jo já taky Moravačka prostě mě příjde,že tady to není tak osobní jak jsme zvyklé tam odnás.Jakoby ani nevěděli co přátelství znamená. Jsem upřímná neberu si moc servítky asi to až tak nebude,ale za tu dobu co jsem tady a poznala jsem pár lidí,mamin atd. mám prostě zatím tento názor.
A proč vlastně anonymně když hledáte kamarádku?
já už se ve Vás teda ztrácela
Takže vlastně nevím kdo jak odkud ![]()
Já bydlím v jednom jediném městě už od svého narození a popravdě, jedinou kamarádku je moje plyšová nedvědice…
Ahoj holky ![]()
já sice nejsem z Prahy, ale v době, kdy jsem otěhotněla s první dcerkou, jsem na tom nakonec byla dost podobně jako vy…v práci už to nebylo jako dřív…přece jen už jsem s nima nemohla na pivi a tak, že?
no a nakonec zůstala doma s malou, takže taky nic moc příležitost na kamarádky…ale jednu jsem si našla na netu a nakonec jsme zjistily, že jsme sousedky, bydlela ve stejné ulici o pár domů dál, ale vůbec jsme se neznaly a vídáme se dodnes, navštěvujeme se, právě tak pokecáme, jako my ženské potřebujem, že
a známe se od roku 2007 a letos mi jde dokonce za svědkyni
a když se mi narodila malá, tak mi fakt dost pomohla, i když v té době jsme se znaly jen chviličku, tak dodnes jsem jí za to fakt vděčná…už proto, že tohle prostě každý neudělá, proto ji beru za kamarádku a jsem ráda, že tu je ![]()
No a s druhou kamarádkou ( to mám holky, tip pro ty, co budou teprve rodit
) jsem poznala přímo v porodnici, když jsem tam nečekaně skončila s první dcerou ve 29.tt…byla jsem tam měsíc a ta kamarádka tam přišla asi 2 týdny před mým porodem a nakonec rodila týden po mě a taky se spolu bavíme dodnes ( už přes 4 roky) a hlavně máme stejně staré holky, že
ona je sice ted už v práci a já mám druhé mimčo, ale i tak se vidáme pořád, i když je to trošku časově náročnější, tak to vždy nějak uděláme a aspon jednou za 1-2 měsíce se navštívíme…vím, že to není moc, ale vím, že tu je ![]()
takže přeji hodně štěstí, at máte podobné štěstí jako já ![]()