Nemám žádnou kamarádku :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2106
11.4.12 13:30

Ahoj holky,tak ja jsem z Frydlantu.Je tady nekdo odtud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
16.4.12 18:32
@suwari píše:
Takže si dávám inzerát,že hledám kamarádku,s dětmi i bez dětí :) Já jsem z Černého Mostu.
Ahoj! Právě jsem si chtěla podat podobný inzerát :lol: Ale říkala jsem, že první zkouknu co kdo píše, abych nevypadala zas až moc zoufale 8o
Mám dvě děti, dceru 13 a syna 2roky. Bydlím na Hloubětíně, takže na čerňák chodím denně na procházky. Tak se ozvi! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
16.4.12 18:50

Já jsem z Prahy 9 - Vysočan, sice tu bydlíme už tři roky, ale moc lidí tu neznám. Taky bych ráda chodila ven s nějakými kamarádkami, ideálně někdo, kdo má zájem o módu a kosmetiku. Dělám si vizážistický kurz, takže třeba někdo, kdo by se občas nechal „pomalovat“ a pokecat o všem možným. Jo a mám syna, 8m. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
16.4.12 19:38

Ahoj @Manticora! Tak do vysočan je to taky kousek. Vždycky je lepší najít si kámošku z okolí, komu se pak chce někam dojíždět, obzvlášť s miminem :P Teda nemáte pocit, že hledát kamarádky je větší fuška než si najít chlapa? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
16.4.12 19:39

Ahojky, není tu někdo Brno - venkov? Žabčice, Židlochovice? Já 27 a Sebí 14M. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
11.5.12 19:32

ahoj ja jsem Brno -venkov,,sice nejsem primo z Brna ale tam se obcas dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
11.5.12 20:08

cukratko: a odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
11.5.12 20:13

nejsem sice nejblíž ale nejdál taky ne,kousek od Tišnova.Kamarádky nemám proto taky hledám někoho s kým bych mohla třeba aspon popovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
11.5.12 20:20

Ahoj. Bohužel na opačnou stranu :(

Příspěvek upraven 15.05.12 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 20:27
@Obyy píše:
Já bydlím v jednom jediném městě už od svého narození a popravdě, jedinou kamarádku je moje plyšová nedvědice…

Souhlas … mám to stejně tak. Jen jsem medvědici vyměnila za manžela a dcerku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.12 20:31

Mě příjde, že vy holky z velkého města to máte daleko snažší než my z vesnice. Když jsem kdysi vozila po Brně kočárek se synovcem, tak jsem se každou chvilku zapovídala s maminkou na písku, nebo v obchodě a kolikrát jsme se domluvily na další den. Tady na vesnici ( nedej bože, když jsi nově přistěhovaná) se na tebe ostatní maminky dívají akurát jako na vetřelce a kolikrát ani neodpoví na pozdrav.
Už mě to vůbec nebaví chodit den co den sama s kočárkem a nemít si s kým popovídat :zed: :( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
1058
11.5.12 20:40

no vidíš, já stejně moc kamarádek nemám. Je tu taky spousta přistěhovaných, ale ty se nebaví s místníma, takže já osobně to vnímám trochu opačně než ty, anonymní :nevim:

Příspěvek upraven 15.05.12 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
11.5.12 20:44
@Anonymní píše:
Mě příjde, že vy holky z velkého města to máte daleko snažší než my z vesnice. Když jsem kdysi vozila po Brně kočárek se synovcem, tak jsem se každou chvilku zapovídala s maminkou na písku, nebo v obchodě a kolikrát jsme se domluvily na další den. Tady na vesnici ( nedej bože, když jsi nově přistěhovaná) se na tebe ostatní maminky dívají akurát jako na vetřelce a kolikrát ani neodpoví na pozdrav.
Už mě to vůbec nebaví chodit den co den sama s kočárkem a nemít si s kým popovídat :zed: :( :,( :,( :,(

anonymni, ja teda nebydlim na uplne vesnici, ale na okraji Prahy. Mam to uplně stejně jako Ty.. Dcera už ma rok, každy den absolvujeme prochazu a pořad samy. Taky mě to nebavi. Obden propadam depkam a jedine na co se těšim je jednou za 3 měsice „prazdniny“ u rodičů, kde kamaradky mam.
Takže si myslim že kolikrat ani to město nepomůže :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
11.5.12 21:46

Já taky nesouhlasím že je to ve městě jednodušší, bydlím v Brně Bystrci už 4 roky a mám skoro 2-letého chlapečka a kamarádka nikde. Na písku se třeba zapojím do hovoru dvě tři věty ale nic z toho není a stejně jsou tam ty maminky už většinou po 2 či 3 spolu a o další nestojí :( Tak pokud je tu další opuštěná duše z Bystrce tak se můžeme sejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.5.12 21:56

@cukratko33 koukala jsem na mapu a jsme od sebe asi 56 km :roll: taky hledam kamosku. Jsem od Zdětína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí