Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Dnes přivezou nové botníky. Na ty se taky těším. ![]()
@cecetka píše: Více
To jsou hrozivý obrázky. ![]()
Držím palce ať brzy topíte.
![]()
@nick mandarinka píše: Více
To je zvláštní, pritom ty parfémy jsou docela výrazné. Mám po covidech slabší čich a i tak musím smát polovinu dávky parfému
@cecetka píše: Více
Drobná radost, ale aspoň něco. Hlavně ať už můžete topit, aby se vám tam nerozjely plísně.
Máte to tam těžký, je mi vás všech moc líto. To je vám samozřejmě k prdu, tak aspoň přispíváme na sbírky.
@adresa Město Krnov je hodně poničené. Ale myslím, že domy stojí všechny. To, že v centru nejsou chodníky, ale vymleté díry, ve kterých jsou vidět všechny kabely, není to nejhorší. Železniční trať je místy tak podemletá, že levituje ve vzduchu, místy je i zkroucená jako horská dráha.
Ale v obcích kolem se lidem bourají domy, a to je horší.
![]()
Oživuji téma. Už se to zase blíží ![]()
Jsem jarní typ, takže teď jsem spokojená. ![]()
Jo, teď je to nejlepší. I zahrada slibuje všechno nej nej. Tak muzeme aspoň doufat. Třeba to nebude tak strašné.
@cecetka doufám, že už jste na tom zase o něco líp. Ty fotky mě připomněly rok 97 u nás. Zoufalý obraz zkázy.
Jinak současné počasí je paráda, mám energii a chuť něco dělat, přemýšlím, že bych zase začala běhat. V letních vedrech pak jenom přemýšlím jak přežít a nepotit se i bez pohybu.
Jo tohle počasí co je teď v dubnu je skvělý. Já bych ho klidně brala celý rok. Člověk se nepeče ani nemrzne a dá se být hodně venku.
Mam zcela opacny nazor, letos hrozna bida, porad zima, dny v tricku bych spocitala na prstech jedne ruky..zadne globalni otepleni letos zatim nepozoruju. Jeste jsem vubec nevytahla letni veci, oproti lonsku zklamani…
@Knihakniha píše: Více
Kromě včerejška už je 3 týdny teplo. A je jaro, tak kolik bys chtěla aby bylo?