Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xavierka píše: Více
Nejde o dotknuti
ale už nazev diskuze značí o co tady jde.
@Rhian píše: Více
Přesně. Miluju léto, miluju vyběhnout z baráku ven a zpátky jen v tričku a pantoflích, miluju sezení venku, koupání, cestování, to že se nemusí topit, že kočky jsou celý den venku, letní večerní koncerty, grilování, vodu vodu vodu. Ale ne ty vedra!! Ne tropy od května do října. Pěkně 22 stupňů, v noci do 15. To je ideál, teplo, ale dá se všechno dělat, mozek funguje normálně a je chuť něco podnikat.
V tropech akorát napůl chcíplá přežívám zalezlá v ubedněném zatemněném baráku jak krtek.
@TRG píše: Více
Přesně tak. Cokoli doma i venku se dělá parádně při teplotách kolem 20-22, ne když je přes 30.
Ležet na sluníčku klidně, pod slunečníkem a u moře, s knížkou, pohoda. Ale jinak ne. Ne se grilovat, bleee
@aiwwa píše: Více
Taková teplota pravděpodobně pro mne nebude normální
@aiwwa píše: Více
Kazdy rok nám to nedá.. Protože se to těžko chápe.
Ale zase vysmahneme, ať si tu můžete notovat
@inkakřivák píše: Více
Já teda měla šaty poprvé včera… Mam ranni, takže jdu před pátou a to dosud byla ještě pěkná kosa.
Teď se poprvé dá jít i ráno, mírně nalehko
@TRG my máme od otravného hmyzu docela klid od doby, co máme na domě jiřičky. A ještě k tomu nám dělají úžasné kino.
Já musela dnes do města, jela jsem v devět, přijela před půl jednou, byla jsem víceméně v autě nebo v klimatizovaných prostorech, a není mi úplně dobře. Jsem unavená, bolí mě trochu hlava, na což jinak netrpím, kotníky oteklé. Do ničeho se mi nechce. Teď jsem vypnula počítač a budu doma v chladku. Venku se to neda. Pěkná otrava.
@Venetia píše: Více
Jako co presne se na tom tezko chape?
To je zase pro me zahada. Ja miluji sychravo, zatazeno, citim se v takovem pocasi fyzicky i psychicky skvele a presto nemam problem pochopit, ze jsou lidi, kteri to radi nemaji. ![]()
@Venetia píše: Více
Mne teda prijde, ze k pochopeni je stejne tezke/lehke oboje - mit rad vedro i nemit rad vedro. Jsou to jen dva ruzne stavy podminek
.
Mám ráda jaro, miluju jaro, ale nesnáším pyly a alergie.
Mám ráda léto, miluju že se dá chodit naboso a v šatech a koupat se. Nesnášim třicetistupňový vedra.
Mám ráda podzim, tam mi snad nevadí nic, pokud je hezky a pořád jen neleje.
Mám ráda i zimu. Nesnáším ledoky a náledí. Bojím se v tom chodit.
Tak snad nejsem až tak divná.
Nejsmutnejsi na tom vsem je, že já osobne jsem tady na nikoho nezautocila, neurážela. Jediné, co jsem napsala, že ještě žadné horko pořadně nebylo. A ano že mám ráda leto. Ani jednou nerekla, ze ten kdo leto nesnasí je divnej nebo sem jsem došla zámerně provokovat. A ceho jsem se dočkala? Že bych mela vypadnout do jine skupiny, a jak vas tady provokuju, ze nerespektuju ja vás, přitom je to naopak. Protože zřejmě kdo není s váma, je proti vám, že? ![]()
@xavierka píše: Více
A myslíš, že lidem, kterým je z vedra zle, nepřijde jako provokace, libovat si tady nad vedrem? Já zatím jen zdvojnásobila dávku léků na astma. Ještě chvíli vedra a začnu zvracet.
Mimochodem, tohle vůbec není normální květnové počasí. Co nepomrzlo, to uschne.
@Havlova píše: Více
tak mí sourozenci budou mít koncem týdne narozky a co si tak pamatuju některé oslavy kulatin a půlkulatin na zahradě, tak taková tepla bývala. I si pamatuju, že třeba otevíralo koupaliště dřív než začátkem června, jak obvykle bývá otevíračka.
@Havlova píše: Více
Holky to nemá cenu. Já nechtela nikomu uskodit, abych se tu dohadovala jako díte v MŠ „ne lepši je léto, ne lepsi je zima,“ a furt dokola, na to fakt asi nemam naladu ani kapacitu. Zkuhrat kvůli počasí…no nic Vsem pekne zdravi, ať léto ve zdraví přežijete. ![]()