Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenže zapršelo ale bez studené fronty budeme takhle zdechat dál. Na dalších devět dní mi to ukazuje pořád kolem 34°C a doma už máme skoro 29°C..Už mi začíná hrabat z toho ![]()
@Risanka Vypadá to tak. Vecer sprchlo, aspoň máme zalito.
Nejlépe je ve sklepě. Krásných 21 stupnů. Jestli bude přes 30 každý den, asi se přestěhuju do sklepa. ![]()
@cecetka píše: Více
Takhle to měla naše teta na jižním Slovensku. Ještě před revolucí si pamatuju, jak jsme u nich byli na návštěvě a oni byli na léto přestěhování ve sklepě. Měli tam pokoj na spaní a takovou provizorní kuchyň s obývákem ![]()
No u nás ani kapka, venku už je 24, doma 25, tak to za chvíli začnu zavírat
@aiwwa píše: Více
Aha, to mě nenapadlo. Ale včera u nás naštěstí nebyly, i když nad námi byla ta bílá část. Nebo jsem si aspoň nevšimla. Ještě to na zahradě zkontroluju.
@aiwwa píše: Více
Jsem chcíplej… Právě jsem dojel domů, v bytě už mám 22,6 a sbírám odvahu vylézt do patra pod betonovou střechu a střešní okna, abych nařezal kartóny pro výrobu zákopových svíček… Snad to dám…
![]()
@Hanča1234 píše: Více
No však, to byla teplota doma ![]()
Tak edit, už 29. ![]()
Příspěvek upraven 21.06.26 v 14:54
@Havlova píše: Více
V patře bude nejmíň 50, ale nemám tam teploměr, takže ze mě poteče, ale horko tam nebude…
![]()
@Hanča1234 píše: Více
Nechápu ta omílaná přiblblá doporučení, že by klimatizace v bytě měla být nastavena tak o 5 stupňů méně než venku. To určitě - venku je 35 stupňů a mě bude „ochlazovat“ 30stupňový vánek.
To vymýšlí nějaký deb.il a tupé redaktorky v novinách to jen opakují.
Teď vás určitě nastvu, ale my jsme se konečně dočkali. Nádherně lilo, ale tak. A i se ochladilo, otevřeli jsme dveře.
Příspěvek upraven 21.06.26 v 16:50
Tak koukám, že doma na tom teda ještě nejsme tak hrozně, bydlíme v posledním patře, nad náma půda, než jsme odcházeli bylo doma 26.5.
Ráno se to podařilo vyvětrat na těch 25…
Máme teda severní a východní byt, jen jeden pokoj na jih, ale tam se to taky drží.
Dneska jsem teda s mladým vyrazila na koupák, je tu ve stínu snesitelně.
Ale podle předpovědi, tak má být celý týden, to bude po mě…
Tady to vypadalo že něco bude. Ale nakonec nic moc. Spíš nic než moc. Asi nás to nějak obešlo, či co.