Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My máme vodu 35° momentálně. Extrém nevyžádaný. Už na noc ani nezakrýváme. Ať se voda přes noc umírní. Přes den zas vyšplhá. Mi to teda nevadí. Ale termály nepotřebujeme. Výhodu teplo má. Od rána pereme peřiny a polštáře. Rychle schnou.
Psa jsem zavřela do garáže. Tam má krásně chladno. Když pro něj jdu po nějaké době, ať jde čůrat. Tak dělá, že je hluchý. Ani se nehne.
@884135 píše: Více
No tak to je síla, tak tam by mě nikdo nedostal. Fuj
@Bellino píše: Více
Taky to tak mám. Ale musím uznat, když jdu domů pro něco, kde jedou klimatizace, tam je výborně. Proti vysmaženému venku je doma dobře. Mám ráda vodu, takže jsem od oběda v těch nevyžádaných termálech
.
@Jazmine píše: Více
Hnus, že jo. A to si vezmi, že ležíš celý den na nekryté dece a praží do Tebe slunce. Mimochodem, spálení kůže u malých dětí zvyšuje riziko melanomu v dospělosti. Na tý dece Ti lidi kouří pod nos, smrad zpocených těl, řvou tam děti a ty se tam griluješ v pohodě 40 stupňu.
![]()
@stinga píše: Více
Hele není pravda. Ve zděném domě pokud celý den fakt nevětráš, vyvětráš jen ráno a večer, zatáhneš zavěsy, pak máš rozdíl i cca 10 stupňů dolů oproti venku i bez klimky. Píšou to lidi i v té diskuzi. Vidím to i na baráku na teploměru. I včera říkali ať lidé staří, nemocní apod. raději zůstanou doma a nikam nechodí. 100× lepší doma studená sprcha, než absolvovat tohle. Nebo aspoň pro mě ![]()
Ale v paneláku je to asi o dost jiné, tam je asi výheň
@884135 píše: Více
No ty kráso
Kdo normální tohle dobrovolně absolvuje? ![]()
@Quinn7 píše: Více
Já čtu po internetu jak si to někteří užívají a jak je to skvělý ale já mam pocit že už žiju v troubě. Doma mam teď 31°C a leze to dál
Ty kecy o užívání píšou určitě lidi co mají doma snesitelně, pak chvíli někam vypadnou do výhně ale vrátí se domu do snesitelna.
@Jazmine píše: VíceČíňani normální nejsou
@vokishka píše: Více
Přesně, konečně v klidu vlezu do bazénu, má 32 ![]()
Venku 36, doma také okolo 30. U nás se nehne ani lístek. Ale mám vyprané deky a polštáře, během chvilky suché.