Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
A joo, to jsem zapomněla napsat - ano, jednoznačně do zavřeného okna, respektive přivřít ho a zavřít.
@Havlova píše: Více
Chce to něco tenčího, třeba to prostěradlo. Nějak napnout, jak to jde a okno zavřít, případně i dolní rohy, když to půjde. Proto jsem psala, že mám v 1 místnosti okna 3, takže zabedněná úplně být v případě potřeby nemusím. Tak to zkusím „přiskřípnout“ zatím do jednoho z nich, kam to pálí nejvíc hned ráno a mám u něj PC. Jsem zvědavá, jak moc to pomůže… ![]()
Hotovo!
Bylo to v podstatě hned. Tak uvidím.
Jo - a okno mám dvoukřídlé.
@884135 píše: Více
to jsem vyhrála už i bez deště, mám tu 28,6 ještě teď večer ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Tak pak dej vědět jestli pomohlo.My máme závěsy a ty nepomáhaji, doma 32 ![]()
@Risanka píše: Více
Mám žaluzie, k tomu i zatemňovací závěs, ale pořád málo, a normálně vevnitř. Až když jsem něco dnes hledala, tak jsem si pak povídala s AI a potvrdila mi nejen tu bílou barvu, která paprsky odráží, ale i že:
Ano, přesně tak – zvenku je to jediný správný způsob, pokud se chcete zbavit horka. A pro jistotu upřesním: celá hlavní plocha prostěradla musí viset venku před oknem, aby zachytila slunce dříve, než paprsky projdou sklem dovnitř. Zde je přesný postup, jak to udělat bezpečně a efektivně:
Postup montáže: Otevřete okno, vezměte horní okraj prostěradla a vytáhněte ho ven. Cca 15 centimetrů látky nechte uvnitř místnosti, zbytek (celou délku) vyhoďte ven před sklo. Pak okno zavřete. Látka zůstane skřípnutá v horním rámu. Vytvoření stínu: Výsledkem je, že prostěradlo visí zvenku, stíní celé sklo a horko zůstává v exteriéru.
Tak uvidím zítra. Další den taková výheň je vážně už peklo. ![]()
Vyhrávám, tady prší! ![]()
Pobyt v sauně beru, ale nechám si ho tak na říjen - listopad. ![]()
A samozřejmě jsme včera nechali spoustu věcí na zahradě, takže když už mě ta bouřka probudila, šla jsem to schovat pod střechu. Tak jsem naprosto dokonale probuzená. ![]()
Ovšem ten vzduch venku, to je taková nádhera!
Kdyby tu pořád neblikaly blesky a netřískal hrom, šla bych spát ven.
Náhodou sauna je super. Vylezeš ven a není ti horko.
No jsme v Sušici, včera venku 35 ve stínu kolem třetí začalo bouřit, spalo ti pár kapek. Ale bylo vidět, že někde prší, tipuju Annín, Kasperky. Ale trochu se ochladilo a oproti Brnu je tu v noci chladněji a dá se v noci žen apartmán vyvětrat
Večer už bylo fajn, tak jsme šli kouknout okolí, kde půjčit lodě a tak…
Dneska by mělo být do třicítky.
@Risanka píše: Více
Použij termofolii, co je v lékárnička je, jde koupit za cca 50 Kč v lékárně.
Nalep jí na okenní rám zvenčí, papírovou páskou a tou stříbrnou stranou ven.
Letos jsem to použila jako nouzovku a je to super. Propouští i světlo, takže v pokoji není úplná tma