Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já, jsem měla pocit že už je vzduch ok. Dala jsem se do úklidu. Po dvou hodinách sem zralá na postel ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Tak já jsem doma sám, tak si mohu vybrat: v ložnici 21°C, v obýváku 22°C, v dětském pokoji 26°C, v kuchyni 27°C a mé pracovně cca 28°C. Akorát je problém, jak v tomhle fungovat a nenastydnout?
![]()
Trochu to kleslo a začalo pofukovat, takže mohu vypnout klimu v ložnici a obýváku a jít konečně spát.
![]()
Aj s letom sa vraj spajaju sezonne depresie. Uz sa tomu faktu necudujem.
Venku 22, ale i tak dusno.
V kanceláři 28. Nechce se to vyvětrat. ![]()
@Venetia píše: Více
Opravdyu pršelo v Jihlavě, když jsem přijel po 15. hodině k jedné autodílně, začalo kapat, po chvíli slejvák, asi 5 minut padaly kroupy a po 16. hodině místama nestíhaly kanály, nebo byly spíš ucpaný, kolem centra u City parku jsme se brodili v hluboké vodě, už už jsem čakal, že mi voda začne téct přes práh do auta, ta těsnění kolem dveří po 24 letech už taky nejsou co bývala… ![]()
@bse.pedro viděla jsem fotky z Vysočiny že včerejška, a byl to dost mazec. U nás naštěstí jen déšť v noci. Tedy s bouřkou, ale žádné kroupy.
Dneska hlásí déšť i na území, kde bydlím. Nepršelo už aspoň dva týdny, ne-li tři. Moc tomu nevěřím, ale bylo by to potřeba. Příroda dost strádá.
Nemam ráda vedro uz aby to léto skončilo jeste ze máme doma klimatizaci ale venku hnus uz aby byla zima nebo aspoň podzim ![]()