Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už je zase 31 🥵
Odpoledne má pršet a hodně foukat. Až do půlnoci.
@cecetka píše: Více
Snad k vám to ochlazení brzy přijde. ![]()
V Praze konečně prší a je lehce přes 20.
@cecetka píše: Více
u nás už dvě hodiny prší a ochladilo se. Podle předpovědi. jinak tak ve snu. Horko a horko.
Kde je ten déšť
tady je přes 31, docela vlhko a na chcípnutí… radar ukazuje nic. Slibovali, že v 5 bude pršet a nic ani omylem (apokalypsu tu ovšem znova nechceme, to se radši budem grilovat, ale taková normální bouřka by přišla vhod)
@Catalina123 píše: Více
my máme stále 37 stupňů, ale začal velký vítr s poryvama
Déšť byl tady, kolem 13. hodiny, i s kroupama o průměru cca 1cm, fičák, průtrž, popadaný stromy… ![]()
Když to začínalo, byl jsem zrovna na cestě domů, na konci jedné vesnice mi letěl proti autu plastový sud na vodu, stačil jsem se vyhnout, pak mi něco vletělo přímo pod čumák, asi paleta od toho sudu, tu jsem přejel…
![]()
@stinga píše: Více
Zlínský kraj? Na ty teploty dnes jsem se dívala, otřes…
@bse.pedro 58536426 [/citaceň
kde?
já jsem trochu na pomezí toho, abych si to přála (zároveň ano a taky ne, protože si dost živě pamatuju, co to tu udělalo před pár lety, ideální by byl zahradnický déšť no…)
ano, Zlínský, slibovali déšť od 17 hodin, ale pořád nic, ani to zatím úplně nevypadá, je teda oblačno a vítr, to je změna, ve 20 je u nás koncert na náměstí, tak asi začne pršet, až to bude mít začínat ![]()
Tady stále 25 a zataženo, doma 27, okna rozražená, pes spokojený.
Na zahradě nádhera.