Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Takový léto je typické pro mírný pás. Ještě pořád prší málo. Chtělo by to pořádně, několik dní.
@aiwwa píše: Více
Kdyby sprchlo každou noc, a ve dne bylo teplo (do 25), ničemu by to nevadilo a přírodě to jen prospělo.
@Zvedava1 píše: Více
To by bylo ideální. ![]()
Ale klidně stačí 20, max 23 stupňů jako dneska. ![]()
tak na běžný pracovní život určitě ano, ale co koupaliště? to by asi zkrachovaly, a děcka také rády koupání
@stinga píše: Více
Vždyť je všude voda vyhřátá po těch vedrech. Např. Petynka, 23 stupňů voda.
To jsme se jako děcka ve 20+ běžně koupaly v rybníku. To jako dneska musí bejt na koupání 30 stupňů?
@Anna766 píše: Více
No, beztak po pár dnech vedra he už ta kvalita vody v pytli. Než sinice, to raději chladnější a čistou vodu.
@Anna766 píše: Více
no ve 20 stupních bych se teda nekoupala, to není koupací počasí,
mamka mi říkala, že za svého dětství se vždy dívala na teploměr a když bylo 24+, tak se razilo na koupaliště,
mám ten dojem, že nyní ani není koupaliště otevřené, pokud je míň než 24 stupňů, by se jim nevyplatil provoz, protože by tam moc nikdo nepřišel
u nás už druhý den prší
od Prahy jsme sakra daleko a rybníky tu také nemáme,
a jasně - pršet musí, déšť je potřebný i ochlazení,
akorát jsem reagovala, že kdyby bylo celé léto do 23 stupňů, tak by koupaliště asi zkrachovaly, a kdyby takové počasí bylo, tak by přece voda nemohla být vyhřátá
U nas otevřeno je. Známí si libovali jak tam je méně lidí a je to fajn. Že tam není narváno jak za těch třicítek.
No, vždyť takové počasí bylo běžně a na koupaliště se normálně chodilo. Já se koupala jako dítě v řece a bylo tam vždycky plno lidí. Dneska jsem tam skoro sama, nikdo se neotužuje a pak potřebuje v létě aby bylo 30+.
no ono těch 30+ je a bude, ať si to přejeme nebo ne, přece
@cecetka píše: Více
Snad k vám dojde, co je teď u nás. 23, polojasno, trochu větřík. Ale hlavně suchý vzduch. ![]()
No právě, že bude. Proto máme tuhle nadávací diskuzi.
to he jediný co proti tomu můžeme dělat. ![]()