Nemáme rádi léto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38062
8.7.26 18:28
@jege píše: Více
… Známe. :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38062
8.7.26 18:44

Co mi to.. @ jege, založ diskuzi. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37691
8.7.26 19:01
@M_Vladim píše: Více
Žádnou novou diskuzi! Tady budeme aneb chlapi chlapům, když se tady probírají ta teplá témata! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.7.26 19:27

Jak jsem četla těm příspěvek, jen jsem souhlasně pokývala hlavou. Na přeplněné koupaliště se mi jít a ukazovat nechce, přírodní koupání kvalitou vody zavání gynekologickými problémy, má pleť není na opalování vhodná. Též v paneláku, navíc žijeme na vždy nejteplejší jižní Moravě, všechna okna bytu na západ. Lidé to většinou nechápou, například tchýně nám ještě záviděla, že tu máme v létě hodně sluníčka, když máme okna na ten západ. Paní ze starého chladného domu to nepochopí :roll: A to nezmiňuji MHD, odér spolucestujících, navíc kolikrát bez klimatizace. A on ani větrák či klimatizace není pro zdraví ideální, nachlazení, záněty očí z průvanu. Už se těším na podzim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80389
8.7.26 20:26
@KalamityJohn píše: Více

Architekt ví, kde to budou stavět, samozřejmě. Ale nemuze o tom rozhodovat - pro ty pomalejší. A nebuď tak divokej, je to veřejná diskuze.
O panoramatech bych moc nemluvila - jak muzes s takovou citlivosti žít v Americe, to nepochopím. A mimochodem nová zástavba na Pankráci, to je teprve dílo. Zlatý žižkovský vysílač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21303
8.7.26 20:34
@inkakřivák píše: Více

Znova a pomalejc. Ne ní to o ar chi tek to vi, je to o ko mu nis tech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 22:47
@aiwwa píše: Více
:lol: a na architektonické taky? A komunistické plundrování památek? A když na začátku vždycky napíšeme NEMÁME RÁDI HICE, tak to ostatní už můžeme? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21303
8.7.26 23:03
@adresa píše: Více

Omlouvám se, neměl jsem to sem tahat. :kytka:

Virginia je zpátky v normálním létě - 30 přes den a 20 v noci. Příští týden zase 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117035
8.7.26 23:13

Tak tohle je jedna z mála dlouhodobých diskuzi, která zůstává v tématu. Byla by škoda to tady zasít spamem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37691
8.7.26 23:15

Správně! Když vy břízolit, tak my kachličky. Když vy přistavět, tak my to poženeme o štok. A když vy inženýrku, tak my…To budete koukat!!! :* :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21303
8.7.26 23:19

@adresa

Tady, z vlastní píle, přihodím hymnu vlákna.

https://www.youtube.com/watch?…

Není to úplně k věci, ale refrén „slunce mi z mozku, vyrábí trosku“ je celkem případnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 23:20

Dělala jsem si legraci, vždyť tady se v každé diskuzi semele občas i něco jiného.
A s problémy v přechodu přišly holky právě v souvislosti s počasím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 23:22
@aiwwa píše: Více

Máš pravdu, tak odteď jen striktně o počasí, tedy o tom, že nemáme rádi horko.
Vlastně léto. Ale to já miluju, jen nesnáším ty tropy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 23:25
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 23:27

Hezké :kytka: zbytek napíšu do Co dnes vaříte, tam to zatím berou tolerantně jako pokec a ne jako spam, když to není jen o vaření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová