Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: VíceŽádnou novou diskuzi! Tady budeme aneb chlapi chlapům, když se tady probírají ta teplá témata!
Jak jsem četla těm příspěvek, jen jsem souhlasně pokývala hlavou. Na přeplněné koupaliště se mi jít a ukazovat nechce, přírodní koupání kvalitou vody zavání gynekologickými problémy, má pleť není na opalování vhodná. Též v paneláku, navíc žijeme na vždy nejteplejší jižní Moravě, všechna okna bytu na západ. Lidé to většinou nechápou, například tchýně nám ještě záviděla, že tu máme v létě hodně sluníčka, když máme okna na ten západ. Paní ze starého chladného domu to nepochopí
A to nezmiňuji MHD, odér spolucestujících, navíc kolikrát bez klimatizace. A on ani větrák či klimatizace není pro zdraví ideální, nachlazení, záněty očí z průvanu. Už se těším na podzim ![]()
@KalamityJohn píše: Více
Architekt ví, kde to budou stavět, samozřejmě. Ale nemuze o tom rozhodovat - pro ty pomalejší. A nebuď tak divokej, je to veřejná diskuze.
O panoramatech bych moc nemluvila - jak muzes s takovou citlivosti žít v Americe, to nepochopím. A mimochodem nová zástavba na Pankráci, to je teprve dílo. Zlatý žižkovský vysílač.
@inkakřivák píše: Více
Znova a pomalejc. Ne ní to o ar chi tek to vi, je to o ko mu nis tech.
@aiwwa píše: Více
@adresa píše: Více
Omlouvám se, neměl jsem to sem tahat. ![]()
Virginia je zpátky v normálním létě - 30 přes den a 20 v noci. Příští týden zase 35.
Tak tohle je jedna z mála dlouhodobých diskuzi, která zůstává v tématu. Byla by škoda to tady zasít spamem.
Správně! Když vy břízolit, tak my kachličky. Když vy přistavět, tak my to poženeme o štok. A když vy inženýrku, tak my…To budete koukat!!!
![]()
Tady, z vlastní píle, přihodím hymnu vlákna.
https://www.youtube.com/watch?…
Není to úplně k věci, ale refrén „slunce mi z mozku, vyrábí trosku“ je celkem případnej.
Dělala jsem si legraci, vždyť tady se v každé diskuzi semele občas i něco jiného.
A s problémy v přechodu přišly holky právě v souvislosti s počasím ![]()
@aiwwa píše: Více
Máš pravdu, tak odteď jen striktně o počasí, tedy o tom, že nemáme rádi horko.
Vlastně léto. Ale to já miluju, jen nesnáším ty tropy.
Hezké
zbytek napíšu do Co dnes vaříte, tam to zatím berou tolerantně jako pokec a ne jako spam, když to není jen o vaření