Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dorazila Vám už nemocenská za květen?
(KB)
Příspěvek upraven 09.06.22 v 08:41
@wolfie22 každému chodí jinak, záleží kdy tvůj Dr posle podklady na sociálku.
@Kriss Tina To vím taky
jsem na nemocenské už dlouho, ale poslední dobou se to posílá asi jak chce, ale nevadí.
Jen mě zajímalo jestli už dorazila někomu, nebo má posledních pár měsíců stejný problém jako já ![]()
@wolfie22 záleží na tom Dr, většinou si tam musíš sama zavolat, aby ses připomněla a poslal to včas. Někdo to pošle ke konci měsíce, někdo zapomene a pošle to třeba až začátkem dalšího. Nikým jiným se ale řídit nemůžeš, že Máňa odvedle už nemocenskou má na účtu a ty ne je úplně normální, protože její Dr poslal dřív podklady.
Ahojky,
Mám taky jeden dotaz. Jsem na PN. Vždy mi peníze ze socky chodily kolem 10 a tento měsíc nic, tak jsem jen pro info napsala na socku, zda mají můj lístek od doktora evidovany a oni ze ne. Doktorka mi zase tvrdila, že ano, tak jsem se pidila dal a zjistila jsem, že to samozřejmě vždy lékař posílá elektronicky, ale za květen to z nějakého důvodu poslali papírově, jenže tam něco nezaskrtli, takže to socka nezaevidovala…tak jsem si to byla včera vybehat a tím pádem mám lístek na peníze jakože odevzdany až 13.6., i když byl neúplný zaslaný 31.5… mohu se zeptat, zda je šance, že peníze přijdou do konce měsíce??
@Majdasss záleží na rychlosti té sociálky, jako mají na to 30 dní, ale třeba u nás to většinou stihnou zpracovat a poslat do dvou týdnů.
@Kriss Tina jasný, právě…mně to vždy přišlo do tech 14 dnů od poslání, ale ted jak se to pokazilo, tak doufám, že to aspoň do konce tohoto měsíce dojde…spíš nechápu, že když to tedy doktorka vyplni špatně, tak že to socka nedá vedet…
Ahojte, chtěla jsem se zeptat. Marodim uz delší dobu se zadama.
1.6. jsem nastoupila do nemocnice na operaci, cca týden jsem tam byla.
Doteď mi nepřišla nemocenská. Volala jsem na ČSSZ a tam mi bylo řečeno, že tam nemají lístek na peníze.
Kdo jim to měl poslat, obvodní doktorka, nebo ta nemocnice když jsem u nich nastoupila 1.
Budu moc ráda za odpoved a radu ![]()
@Kriss Tina tak mi psali ze socialky, že mi peníze za obdobi 1.5.az 16.6.poslali včera, ten cerven poslali část proto, že jsem tam lístek dala až 13.6., takže v červenci už mi přijde jen zbytek za červen ![]()