Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tyniste píše:
No tak ses politoval, vysvětlil jsi nám, proč to všechno nějakým způsobem nejde… Tipy, kteří si jen stěžují a vymlouvají mě vyložene odpuzují z dáli. Především bys měl změnit svůj přístup. Proboha tak se přihlaš do tanečních, na naší VŠ jsou kurzy po večerech, vždy převaha holek. Přihlaš se do fotografickýho kroužku, kurzu vaření, kurzu angličtiny, němčiny, španělštiny (mám pokračovat?) - co je lepšího než kurz, kde si s někým budeš povídat nebo tančit?… Najdi si práci s větším kolektivem… Víš co, a nebo ne, počkám si, až napíšeš proč to vlastně vůbec nejde.
Přihlásí se do kurzu, vysoli pěknou palku a tam žádný vhodný objekt…To se vyplatí ![]()
@tyniste píše:
No tak ses politoval, vysvětlil jsi nám, proč to všechno nějakým způsobem nejde… Tipy, kteří si jen stěžují a vymlouvají mě vyložene odpuzují z dáli. Především bys měl změnit svůj přístup. Proboha tak se přihlaš do tanečních, na naší VŠ jsou kurzy po večerech, vždy převaha holek. Přihlaš se do fotografickýho kroužku, kurzu vaření, kurzu angličtiny, němčiny, španělštiny (mám pokračovat?) - co je lepšího než kurz, kde si s někým budeš povídat nebo tančit?… Najdi si práci s větším kolektivem… Víš co, a nebo ne, počkám si, až napíšeš proč to vlastně vůbec nejde.
Já tu už po druhé opakuji, že se nelituji, jen říkám, jak to je. Ten dotaz jsem sem napsal otevřeně, tak jak to je, tak jak to cítím. Protože, když si tu budu něco vymýšlet, nebo přikrášlovat, tak mi asi těžko může někdo poradit.
(Já po známých také nechodím a neříkám, že nikoho nemám. No tady to klidně řeknu jak to je, protože se neznáme.) Že tohle někomu vadí nebo, že ho to odpuzuje chápu (slyšel jsem i názory holek, kt. říkaly, že kluk, který neumí holku oslovit, by měl jít do háje a měl by být celý život sám apod.,) a respektuji to. Každý to hold má jinak. Proto mě trochu vadí, když tady napíšu já svůj pohled a někdo se hned musí začít strefovat a odsuzovat to…
Kdyby si uživatelka „tyniste“ přečetla to co jsem psal pořádně, tak by věděla, že VŠ studuji dálkově (a mám ji od domova 150 km), tak tam jezdit na kurzy fakt nebudu. Studovat na denním, tak to pak není problém se seznámit.
Ale ten kurz fotografování klidně zkusím. Trochu pochybuji, že to pomůže, protože se do nich přihlašují hlavně chlapi, ale proč ne, aspoň poznám nějaké nové lidi. (Upřímně, ten taneční kurz by byl ztráta peněz a času, kdysi jsem na něj chodil a příliš to nedopadlo.)
Hele se divím, že mladý kluk nenajde holku. Musíš jít mezi lidi, mít nějakého koníčka, půjde to samo. Nepíšeš, jak vypadáš, jak se oblékáš…jestli tě obléká mamka stylem po dědovi, tak se nemůžeš divit.
Možná ti smrdí s pusy, máš akne ![]()
Neznáme tě, skus se zeptat nějaké ženské, která tě zná, kde je problém. Ne maminky.
Pardon za anonym. nejsi moc nesmělej, naopak moc vlezlej…důvodů může být milion.
Tak si to tady procitam, a Honzu plne chapu. Take jsem si prochazel presne timhle co jsem se zde docetl. Holku sice nemam ale mam suor kamaradku a ona sice nema chlapa ale ma 2 deti tak se snazim za ni jezdit ma hodne znamych vzdycky kdyz za ni jedu dame prochazku je nam soolu fajn muzu s ni probirat cokoliv je mi s ni dobre a jeste ji pozvu zajdem do kavarny na zakusek a bavim se s jejim 11 mesicnim synem hrozne me to bavi
take bych si pral partnerku a mit miminko podotykam za tou maminkou jezdim uz pres pul roku a nespali jsme spolu ale je nam dobre navic se chovam gantlemansky odlozim kabat, pomaham otviram dvere ono ve skutecnosti je to velice malo ale okoli to vidi a tim si kazdy chlap zadelava na uspech
![]()
@BrEyMeLo píše: …za tou maminkou jezdim uz pres pul roku a nespali jsme spolu … … a tim si kazdy chlap zadelava na uspech![]()
Tak hlavně abys to neprokaučoval a ona si mezitím nenašla někoho, kdo ji konečně ten sex poskytne? Romantik něžně čuchající ke květině pak bude překvapen, až přijde osel a tu kytku sežere? ![]()
@BrEyMeLo píše:
Tak si to tady procitam, a Honzu plne chapu. Take jsem si prochazel presne timhle co jsem se zde docetl. Holku sice nemam ale mam suor kamaradku a ona sice nema chlapa ale ma 2 deti tak se snazim za ni jezdit ma hodne znamych vzdycky kdyz za ni jedu dame prochazku je nam soolu fajn muzu s ni probirat cokoliv je mi s ni dobre a jeste ji pozvu zajdem do kavarny na zakusek a bavim se s jejim 11 mesicnim synem hrozne me to bavitake bych si pral partnerku a mit miminko podotykam za tou maminkou jezdim uz pres pul roku a nespali jsme spolu ale je nam dobre navic se chovam gantlemansky odlozim kabat, pomaham otviram dvere ono ve skutecnosti je to velice malo ale okoli to vidi a tim si kazdy chlap zadelava na uspech
![]()
Jestli ti honzo muzu poradit. Mas rad sport cviceni atd… pri cviceni se jednak seznamis, uvolnis endorfiny, driv nebo pozdeji budes stastny sam na sebe timto krokem zahltis okoli budou te sledovat, povidat si o tobe proste zacnes na sebe upozornovat. Dalsi vec je jak se oblekas velice dulezita!!! Zda li vonis, cistis si zuby. Muzes to podporit tim ze si koupis vonafku ci parfem s feromony
ver ze kluku co by oslovovaly cizi zeny po okoli je velice malo nechci rict ze to je trapne to ne zajdi do nehakeho klubu pobav se odvazej se, pokud se porad stydis, pomoz si alkoholem pokud ti to nepomaha jdi do klubu do vedlejsiho mesta a muzu ti rici ze stud opadne neni dobre chodit sam na akci domluv si kamarady a tam to muzes zkouset a cvicit jak je libo kdyz to povim takhle muzes si tam udelat ostudu max. Tam uz nepojedes. Dalsi velice dulezita a nenamahava vec koukej holce co se ti libi do oci i na dalku uvidis skoro vzdy ocni kontak upozorni a s jejim chovani vyctes hodne, muze na tebe rknout, usmeje se nebo taky se otoci a sklopi hlavu. Nebo zajdi za barmanem co pije tamhleta slecna objednas co pije barman to odnese povi ze to je od tebe vysledek mas na stole. Jdes sbalit holku nebo abych to dobre rekl dat ji jasne na jevo ze se ti libi bez toho aniz bys musel povedet B nebo C. Jo a abych nezapomel klidne si tu seznamku udelej tam to muzes take cvicit s pohodli domova take tam jsem ale porad tam jsou ty same pipiny a cekaji asi ze se tam objevi CR7. Koukej po zensky usmivej se sem tam mrkni tim nechci rici ze nemusis umet mluvit az se to zkratka podari nahodit vzajemny kontak tak budes muset mluvit. Zkousej a uvidis hlavne se neboj
vzdyt ony take chodi na rande se strachem samozrejme ta co ma 50 rande tak u te to je jako snidane ale pozir jak jde o opravdu pekneho kluka tak je vzdycky nervozni protoze to nechce pokazit
![]()
@BrEyMeLo píše:
Jestli ti honzo muzu poradit. Mas rad sport cviceni atd… pri cviceni se jednak seznamis, uvolnis endorfiny, driv nebo pozdeji budes stastny sam na sebe timto krokem zahltis okoli budou te sledovat, povidat si o tobe proste zacnes na sebe upozornovat. Dalsi vec je jak se oblekas velice dulezita!!! Zda li vonis, cistis si zuby. Muzes to podporit tim ze si koupis vonafku ci parfem s feromonyver ze kluku co by oslovovaly cizi zeny po okoli je velice malo nechci rict ze to je trapne to ne zajdi do nehakeho klubu pobav se odvazej se, pokud se porad stydis, pomoz si alkoholem pokud ti to nepomaha jdi do klubu do vedlejsiho mesta a muzu ti rici ze stud opadne neni dobre chodit sam na akci domluv si kamarady a tam to muzes zkouset a cvicit jak je libo kdyz to povim takhle muzes si tam udelat ostudu max. Tam uz nepojedes. Dalsi velice dulezita a nenamahava vec koukej holce co se ti libi do oci i na dalku uvidis skoro vzdy ocni kontak upozorni a s jejim chovani vyctes hodne, muze na tebe rknout, usmeje se nebo taky se otoci a sklopi hlavu. Nebo zajdi za barmanem co pije tamhleta slecna objednas co pije barman to odnese povi ze to je od tebe vysledek mas na stole. Jdes sbalit holku nebo abych to dobre rekl dat ji jasne na jevo ze se ti libi bez toho aniz bys musel povedet B nebo C. Jo a abych nezapomel klidne si tu seznamku udelej tam to muzes take cvicit s pohodli domova take tam jsem ale porad tam jsou ty same pipiny a cekaji asi ze se tam objevi CR7. Koukej po zensky usmivej se sem tam mrkni tim nechci rici ze nemusis umet mluvit az se to zkratka podari nahodit vzajemny kontak tak budes muset mluvit. Zkousej a uvidis hlavne se neboj
vzdyt ony take chodi na rande se strachem samozrejme ta co ma 50 rande tak u te to je jako snidane ale pozir jak jde o opravdu pekneho kluka tak je vzdycky nervozni protoze to nechce pokazit
![]()
![]()
![]()
Kdo umí - umí, kdo neumí - učí.
![]()
Důvody proč už někoho nemáš, nebo se nemůžeš seznámit nejsou jen ty, které uvádíš jsou to především důvody, které se týkají řekla bych i tvé osobnosti jako takové a tvých povahových rysů. Např. jako je tvá introvertni povaha, způsob uvažování atd. a víš o sobě, že jsi chytrý, dotahuješ věci dokonce, pilný a ochotný na sobě pracovat rozvíjet se, jsi si vědom svých kvalit i nekvalit a i kdyby si měl nabídnout víc než někdo tak ti to nevadí nekoukáš přímo na to aby žena měla školy atd jako ty, ale neprekypuješ sebevědomím ba naopak máš ho nízké ač by tak nízké být nemuselo vůbec až bych řekla zbytečněsám sebe moc shazuješ…a na jednu stranu si uvědomuješ, že tvá osobnost a povaha je poněkud jiná a možná i složitější než je u většiny těch tvých vrstevníků a jsi s tím smířený a bereš to i od okolí pokud tě tak vnímá, nebo označí. A na druhou stranu bys rád se snažil víc zapadnout víc extrovertace atd… a ono to nejde a doufáš, že najdeš někoho kdo tě tak jak jsi už prostě bude brát a pokud se taková najde tak je jedno co bude mít za vzdělání atd bude pro tebe důležitý, že je tvou spřízněností a takovou hledáš? Uvědomuješ si že jsi vyzralejší typ na svůj věk a možná proto si rozumíš víc se staršími ženami, nebo ty mladší a ve tvým věku s těma si nemáš moc co říct mají to v hlavě jinak srovnáno než ty. Budeš mít složité si někoho najít, ale myslím, že na každého čeká polovička i na tebe jednou. Jen moc nad vším asi přemýšlíš. ![]()
Třeba tu píše, aby se seznámil tady… Holky jste tu nějaká nezadaná, co se chce seznámit?
@Aenne píše:
Vždy som mala rada originálnych ľudí, ktorí nejdu s prúdom. Páči sa mi, že nepodliehate žiadnej debilnej norme priemeru, ale robíte veci tak, ako ich vy cítite…sexu je všade prebytok, ten nie je problém, ponuka prevyšuje dopyt, suložiť podla trendov dokáže každý, aj idiot…láska je problém, tej je zúfalo málo…
Problém je, že chlapec si tu cestu nevolí dobrovolně. On by si vrznul rád, ale stojí před personálním problémem.
@honza555 píše:Minulý týden jsem byl v archivu, a přijely tam 2 holky z našeho města, a něco chtěly ohledně jedné události. No, a když jsem je viděl, jak se hrabou ve fotkách, které již mám dávno v počítači, tak jsem jim nabídl - doufajíc, že se s nimi nějak seznámím - že jim ty fotky pošlu. No poslaly mě do háje, debatu ukončily, a tím i moji snahu se s někým seznámit (a to jsem nemyslel na nějaké balení, spíš jen někoho znát).
Sice off topic, ale když už tě baví to psaní, zkus popracovat na přechodnících.
@Jancka_K píše:
Třeba tu píše, aby se seznámil tady… Holky jste tu nějaká nezadaná, co se chce seznámit?
Tak po té otevřené zpovědi tady pochybuji, že by o mě nějaká uživatelka fóra měla zájem (to bych musel napsat asi něco jiného a jinak), ale těžko říct…
@Pedro 00 píše:
Problém je, že chlapec si tu cestu nevolí dobrovolně. On by si vrznul rád, ale stojí před personálním problémem.
Pokud by si chlapec chtěl vrznout, tak si někde může zaplatit, a vrzne si kolikrát chce a na to nepotřebuje žádný vztah. Jenže to není to, co hledám, byť chápu, že pro spousty mladých kluků (a často i holek) je toto ve vztahu to nejdůležitější.