Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@honza555 píše:
Pokud by si chlapec chtěl vrznout, tak si někde může zaplatit, a vrzne si kolikrát chce a na to nepotřebuje žádný vztah. Jenže to není to, co hledám, byť chápu, že pro spousty mladých kluků (a často i holek) je toto ve vztahu to nejdůležitější.
No já nevím, jak bude ta vyvolení nadšená, až zjistí, že máš sex až na zadních pozicích
@sirikit píše:
Kdo umí - umí, kdo neumí - učí.![]()
![]()
Myslím, že v originále to znělo…Kdo umí, ten umí…kdo neumí, ten píše ![]()
@ontario7 píše:
Myslím, že v originále to znělo…Kdo umí, ten umí…kdo neumí, ten píše
Psát pán taky moc neumí..
![]()
@sirikit píše:
Psát pán taky moc neumí..![]()
![]()
To nevím, ale citát zněl takhle
![]()
@ontario7 píše:
To nevím, ale citát zněl takhle![]()
To ale musíme ututlat, abychom si nehnojili vlastní řady.
![]()
Píšeme tady všichni. ![]()
@Aenne píše:
Mezi umělci se to říka takhle :Kto umí, ten to dělá.
Kto to neumí, ten to učí.
A kto to neumí ani dělat, ani učit, ten je kunsthistorik a kritik umění
Něco podobného se říkalo mezi doktory.
Už nevím přesně, jak to bylo, ale končilo to tak, že „nejhloupější lékař jde raději dělat revizního lékaře pro VZP“ ![]()
V praxi to tenkrát vypadalo tak, že kontroloval, jestli ostatní doktoři co léčí neprovádí moc výkonů navíc a nepředpisují zbytečně moc léků než je potřeba a jestli neposílají pacienty na příliš mnoho vyšetření. ![]()
Asi to bude znít povrchně, ale problém bude zcela jistě ve Tvém vzhledu. My ženy, když spatříme nového muže, tak se podvědomě v prvních vteřinách rozhodneme, jestli tomu muži dáme šanci, jen podle vzhledu. Proto hezcí muži nemusejí žádnou lásku nikdy hledat, protože my ženy se ně samy automaticky lepíme jak vosy na bonbón. Teprve po tom, až nás muž zaujme vzhledem, začínáme se zajímat o jeho povahu, která je pro vztah důležitější, než ten vzhled. Nechce se mi ale věřit, že jsi ve 22 letech panic, to by byl snad světový rekord, nikoho takového jsem v životě nepotkala.
@Intoška píše:
Asi to bude znít povrchně, ale problém bude zcela jistě ve Tvém vzhledu. My ženy, když spatříme nového muže, tak se podvědomě v prvních vteřinách rozhodneme, jestli tomu muži dáme šanci, jen podle vzhledu. Proto hezcí muži nemusejí žádnou lásku nikdy hledat, protože my ženy se ně samy automaticky lepíme jak vosy na bonbón. Teprve po tom, až nás muž zaujme vzhledem, začínáme se zajímat o jeho povahu, která je pro vztah důležitější, než ten vzhled. Nechce se mi ale věřit, že jsi ve 22 letech panic, to by byl snad světový rekord, nikoho takového jsem v životě nepotkala.
No, ptal jsem se včera spolužačky ve škole, kt. je 30, co si o tom myslí, když se na mě podívá, jako na chlapa (jako jestli vypadám tak hrozně, nebo kde je problém).
Vypadlo z ní, že z většiny kluků v mém věku se dá cítit nějaký sexappeal (nebo jak to říct). Ze mě ale prý nic takového nevyzařuje. Když se mnou mluví, tak cítí zodpovědnost, spolehlivost, ctnost, ale nic, co by nějak přitahovalo. Tak možná je tohle problém.
A pak taky možná vadí, že ve 22 vypadám tak na 17 - 18, podle toho, jak mi všude každý tyká. Což mi v poslední době začíná dost vadit.
@Intoška Já přišel o panictví ve 23 letech.
Vskutku existují bytosti, které nejsou zvyklé dostávat všechno zadarmo jako vy ženy.
Vy ženy máte sice své nevýhody jako že máte měsíčky, každej po vás čumí, jste fyzicky často velmi slabé, zákeřné, prohnané… atd
Ovšem na druhé straně máte mnoho výhod, jež my muži nemáme.
Vám ženám jde jen o peníze, kdyby jste chtěli čestnost a lásku hodného muže, už dávno bychom nebyli osamělí!!!
Já mohl prve zasunout už ve 13ti, ale problém byl jinde.
Poprvé jsem ochutnal vůni ženského klína v 8mi letech.
Pravdou je, že vy ženy v dnešní době jste namyšlené potvory a i když na vás čumím jak idiot, ani si nevšivmnete.
Jste nechápavé, člověk už neví, co vám říci.
Jsem osamělý, volám po lásce a vy jste na tolik citlivé, že mne ani nepohladíte.
V květnu to bude rok, co jsem bez vztahu, jinak jsem už více jak měsíc bez sexu.
Vy ženy máte nosánky nahoru, nebo jste nepřiměřeně ošklivé.
Namísto aby jste mladého kolegu kolektivně podpořili, či se mu nějaká ozvala, spíše jej haníte a srážíte.
Vždyť on proboha touží po lásce Hovada!!!
Tohle fórum je pro nevyrovnaná individua jimiž většina z vás jste a já jsem extrametro nevyrovnaný!!!
A já za sebe poradit neumím, neboť jsem nepřišel na to, proč jsou ženy takové a muži tací, proč mají lidé minimum zkušeností a nemají srdce!!!
Prosím anonym. To zní skoro jako ode mě, chápu jak to máš. Jedná holka měla legraci brzy potom co se dozvěděla že je má první (pro vztah) se mi dál vysmála že jsem nikdy neměl sex (sama mi aktivně říkala co vše už zažila, ne detailně ale stejně. Mluvila snad více o bývalých než o mě). Bylo to ve fázi randění, poznávali jsme se. Další holku jsem měl opravdu rád (první vážnější vztah asi
), ale připadalo mi, že má například radši své přátele. Pořád jsem se přizpůsoboval jen já. Neříkám že mě asi neměla ráda, to ne, určitě mě nevyužívala, ale prostě jsem nebyl spokojený. Život bych takhle žít v partnerství nechtěl, kdo by si chtěl připadat jako nějaké druhé housle. Do toho se po čase začínala chovat podle sebe (předvádění lepšího člověka na začátku mizelo), a to mě štvalo. Kamarádi klidně, ale pro dlouholetý rodinný život by to nevyhovovalo.
náročný opravdu nejsem.
A nyní po čase? Jedná holčina tady je, ale to pravé to taky asi není. Je to jako na houpačce, někdy zažívám hrozně milující pocit, kdy bych ji nejraději snesl modré z nebe, jindy se na sebe dokážeme kvůli blbostem (nedorozumění, nepochopení) a rozdílnostem na sebe tak naštvat, že si říkám jestli se k sobě vůbec hodíme. Zažívám navíc ten předchozí pocit, kdy si říkám jestli mě má ráda. A k mé nezkušenosti? Nadšená z toho teda není, taky má bohatší minulost. Nejsme spolu tak dlouho, nechci mít sex s holkou jen tak, takže čekáme. Čekám jestli mi bude připadat holka jako ta pravá. Čím déle ji znám tak si myslím že ne
Nebrečím zde, ale tohle jsou ve zkratce mé zkušenosti se vztahem. Takže zakladateli - nehledej holku za každou cenu. Některé si tě zaslouží (tvou péči, lásku, starost a věrnost), jiné ne.