Nenávidím otce mého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30419
27.8.17 12:07
@Anonymní píše:
Ty jsi se snad zblaznila. Nic takového po něm nechci. Ani nemůžu chtít když se o malou vůbec neumí sám postarat. V základu jsem chtěla abych tady nemusela do čtyř do rána poslouchat střílení a jeho nadávky když hraje on-line na konzoli a povídá si tady s ostatními hraci, směje se nahlas, nadává atd… to bych chtěla vidět jak bys to tolerovala ty kdyby se ti dítě budilo každou hodinu. A když už konečně s tím přestane a zalehne tak chrape tak, ze já nemůžu spát už vůbec. Takže jsme 5 měsíců nevyspala kvůli malé- což je pochopitelne ale i kvůli němu, který ji budí. Kvůli chrápání není ochoten jít spát vedle… tak já mám tedy ustoupit ve všem a líbat mu nohy za to ze se laskavě uraci jít do práce- vůbec nebudu mluvit o tom ze mi 20 krát denně vola- bez nadsázky 20 krát a stěžuje si na tu práci na lidi kolem a na všechno. Takže mi teda vážně chceš říct ze to já jsme tady ta špatná a já mám tohle tolerovat a snášet???

Upřímně řečeno nechápu, proč mu neřekneš, aby to vypnul, protože vás to ruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.17 12:30
@pepeknámořník píše:
Pardon, ale vycházim z toho, co tu padlo v diskuzi, doma s váma nežiju. Předtim tu v diskuzi nikde nepadlo do podrobna, jaký kulisy provazejí to jeho hraní na PC, ani co se odehrává v práci, takže si laskavě odpusť nějaký, že jsem se „zbláznila“ :zed:

Všechno jsem to tady psala…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.17 12:31
@hanka.br. píše:
Upřímně řečeno nechápu, proč mu neřekneš, aby to vypnul, protože vás to ruší.

Rekla jsem nespočet krát. Proste je mu to jedno…

• Citovat
  • Upravit
30419
27.8.17 12:42
@Anonymní píše:

Tak to je bezva partner. Toho se drž. No hlavně, že se ti podařilo ho dotlačit k tomu dítěti, to jsi udělala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.8.17 12:54
@pepeknámořník píše:
Aha, takže když nepoběží na zavolání ke koupání, tak se to vykládá jako nezájem? Zajímavé… Upřímě jestli je u toho koupání obohacován takovými perlami typu: „ťu ťu, ňu ňu ty můj malý broučku broučínku“, nebo „podívej, jak si náš mimísek hezky pšouknul do vodičky, ten je tak roztomilý, hele jak hezky vaničkujeme“ tak se nedivim že se tomu radši vyhýbá. Na jeho místě bych si šel taky radši hrát PC hry, než muset snášet tohle. Tohle už neni o tom, že to dítě potřebuje neustálou péči, je to o tom, že jsi si z něho udělala svojí modlu, a svět okolo přestal existovat. A ne, nesouhlasím s názorem, že dítě je práce na plný úvazek (pokud je zdrávé, a neni nějak vážně postižené, potom ano, potom z něj je práce na plný úvazek), nicméně ty by jsi zřejmě chtěla, aby potom, co přijde z práce nastoupil další, řekněme takovou „odlehčenou“ směnu na dítěti.

Tak tady se zas musim smat ja.. :mrgreen: Mas deti?? :mrgreen: Tobe prijde, ze chlap, co by se jen sel kouknout na koupani sveho ditete jako dalsi smena? :roll: nikdo po nem zvatlani prece nechce! Zakladatelce jde prece o to, aby mel nejaky zajem o to dite. A ne ze ho prehlizi jak krajinu a ty ho este omlouváš. To jsou tu vsichni tak necitelni nebo se mi to zdá?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.8.17 12:59

Jo a novinka Pepku, dite peci opravdu potrebuje, narozdil od chlapa. Protoze ten, kdyz mu snad neco vadi, umi se ozvat. Nebo se ma o ne taky ženská starat jako o batole? :mrgreen:

A zakladatelko, neodpovedelas mi ani na jednu otazku a to te tu braním :? Tak hodne zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@LennaZS píše:
Nedávno jsem tady klikla na diskuzi a s otevřenou pusou jsem pročítala všechny ty komentáře, kde jsme si navzájem snažily pomoct, podpořit se. Ač téma tak na hraně, neslo se v přátelském duchu. Až pak jsem si všimla, že je to asi 6 let staré. Nedalo mi to a pročetla jsem si podobných diskuzí víc. Nevím co se tedy v roce 2015 stalo, ale najednou se z fajn holek, co dokáží poradit, dodat sílu a nesoudit jen tak z jednoho příspěvku..stalo stádo matek ala „všechno vím, všechno znám, všude jsem byla třikrát, naprosto bez chyby, vy ostatní jste krá*y a za všechno si můžete samy“. Asi nějaké erupce na slunci, protože z fajn holek se stalo něco tak nepříjemného, že to ani možné není. Na prstě jedné ruky bych napočítala uživatelky, co konstruktivně poradí, neplivají jed a aroganci. Není to trochu škoda? :nevim:

Posunula se doba a bude hůř. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
849

Asi se tu reaguje jen na same negativa. Na hezke slovo uz asi nikdo neslysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.8.17 13:03

Nechapu, proc ho neposles nekam hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.17 13:14

@TeriiTerii omlouvám se věnuji veškerou energii pochopení těch negativních… o tohle jsem fakt nestala ani se na to neptala.. lituji toho ze jsem to sem napsala. Zhledem k tomu ze jsem tady našla spoustu dobrých rad jsem žila v domění ze i v tomhle někdo opravdu pořadí.
Bohužel jsem se mýlila.

Pořad si nemyslím ze je to neřešitelný problém ale asi si s tím radši poradím sama…

• Citovat
  • Upravit
27.8.17 13:23

@TeriiTerii
Kde jsi z mých příspěvků vyčetla, že dítě nepotřebuje peči?? To by mě opravdu zajímalo. To s tim žvatláním jsi vůbec nepochopila, tak na to reagovat nemá smysl. Ono jak tady zakladatelka psala, tak se zřejmě o dítě ten její zajímá, jen né tolik, kolik by si zakladatelka představovala, a tady nastává ten problém na který celou diskuzi poukazuju, tedy co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat druhému, to si ale měli vyjasnit dávno před dítětem. Například to hraní her se dělo určitě dávno před děckem, to určitě nepřišlo najednou s těhotenstvím. A že vám tady nabourávám tu vaší maminovskou skupinovou konformitu, ve které se utvrzujete ve vašich často mylných názor? no jo no od toho jsou veřejné diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
27.8.17 13:27

@Kobliha51 hnus. Stále více mě to utvrzuje v tom, že naše stěhování „do divočiny“ je dobrý nápad. Už jen dva dny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
27.8.17 13:33
@pepeknámořník píše:
Aha, takže když nepoběží na zavolání ke koupání, tak se to vykládá jako nezájem? Zajímavé… Upřímě jestli je u toho koupání obohacován takovými perlami typu: „ťu ťu, ňu ňu ty můj malý broučku broučínku“, nebo „podívej, jak si náš mimísek hezky pšouknul do vodičky, ten je tak roztomilý, hele jak hezky vaničkujeme“ tak se nedivim že se tomu radši vyhýbá. Na jeho místě bych si šel taky radši hrát PC hry, než muset snášet tohle. Tohle už neni o tom, že to dítě potřebuje neustálou péči, je to o tom, že jsi si z něho udělala svojí modlu, a svět okolo přestal existovat. A ne, nesouhlasím s názorem, že dítě je práce na plný úvazek (pokud je zdrávé, a neni nějak vážně postižené, potom ano, potom z něj je práce na plný úvazek), nicméně ty by jsi zřejmě chtěla, aby potom, co přijde z práce nastoupil další, řekněme takovou „odlehčenou“ směnu na dítěti.

Promiň, ale malý mi miminko, které je závislé na péči okolí v jistém směru přednost přede vším má. Chlap si chleba s máslem namaže, pětiměsíční dítě se bez pomoci nenají, atd atd. A to šišlání většina matek si myslím neprovozuje.
Můj chlap taky nepřebalil, bál se, má ruce jak lopaty. Nekoupal dokud byly děti miminka, prostě se bál. Ale přišel z práce, vykoupal se a vzal mimino a dal si ho na hruď a tak spolu leželi, buď oba spali, nebo chlap čučel na hokej a co já vím…hlavně mladší to miloval, spinkal jak, no jak miminko :lol:.Nebo vzal dítě a chodil po bytě, ukazoval, zabavoval, mezitím co já uklízela, vařila. Ono se dá dítěti věnovat i jinak než jen infantilním šišláním nad vanou víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
27.8.17 13:36
@Anonymní píše:

Sorry jako, ale to je hulvát. Co zkusit poradnu, mediátora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.17 13:36
@pepeknámořník píše:
@TeriiTerii
Kde jsi z mých příspěvků vyčetla, že dítě nepotřebuje peči?? To by mě opravdu zajímalo. To s tim žvatláním jsi vůbec nepochopila, tak na to reagovat nemá smysl. Ono jak tady zakladatelka psala, tak se zřejmě o dítě ten její zajímá, jen né tolik, kolik by si zakladatelka představovala, a tady nastává ten problém na který celou diskuzi poukazuju, tedy co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat druhému, to si ale měli vyjasnit dávno před dítětem. Například to hraní her se dělo určitě dávno před děckem, to určitě nepřišlo najednou s těhotenstvím. A že vám tady nabourávám tu vaší maminovskou skupinovou konformitu, ve které se utvrzujete ve vašich často mylných názor? no jo no od toho jsou veřejné diskuze.

Samozřejmě ze to bylo i predtim, proto jsem to cele těhotenství i řešila a říkala ze to takhle po nocích nepůjde- říkal ze to dělat nebude. Koupila jsem mu i sluchatka za 3500,– aby nás tím nerusil ale říká ze se mu potí uši a nechce je používat. Já mu nezakazuji se hrát ať si hraje. Nenutim ho aby tady na malou dělal tutu nunu- ani já to nedělám. Jen chci aby dostal toho co říkal a trosku se nám- mě i malý věnoval. Ne celých 24 hodin strávil následovně: 12 hodin spánku, 11 hodin hraní, a zbytek kouření jídlo a srani…

Sorry ale už jsem tady z toho fakt naštvaná. Nejsem žádná blbka ani 20ti letá zlatokopka. Nepíšu to tady s žádnou nadsázkou ale tak jak to opravdu je. A fakt si nemyslím ze je to v pořádku. Než nebylo dítě tak fajn hraj si i 11 hodin do rána klidně vůbec ani nespi, taky jsem si rada hrála na PC. Ale proboha vše má svoje meze a s dítětem se posouvají trosku někam jinam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky