Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Renca8 píše:
Nenecham se ockovat na covid. Clovek aby se bal tohle na verejnosti rict. Mate to tak take? Neverim tem vakcinam. Mate to tak take? Nebo jste jednoznacne pro
a proč s tím ostatní otravujete??
když se to bojíte říct na veřejnosti, proč o tom zakládáte diskuse?
už jste jak vegani, ti taky s tím svým pseudonáboženstvím otravují na potkání
@jednažena Ja bych ti taky odpovedela, ze ti je po tom kulovy…
Ja sem rada, ze mam kolem sebe fajn lidi a nedelime se na 2 skupiny ockovani a neockovani. Respektujeme se navzajem.
@korneli píše:
Též tu sra**u nechci, ať si to dají ti, co to chtějí a necpou to do lidí, co to nechtějí!!
nikdy se mi nepovedlo naočkovat někoho kdo nechtěl
ani jednou
tak nějak úplně nevím, kdo to cpe někomu, kdo to nechce, to jako svážou nebožáka do kozelce? střílej ty vakcíny kuší do zad???
tyhlety řečový obraty…hmmmmm
Já v sobě mám i nějaká nepovinná očkování, protože jsem si je prostě pro sebe vyhodnotila jako vhodná. Ale ty lži, manipulace a nátlak ohledně covid vakcín (které mimochodem nejsou zdaleka tak účinné, jak se původně slibovalo, soudě dle čísel z JIP), jsou pro mě docela problém. Skvělé věci se obvykle nemusí nikomu nabízet stylem „pistole u hlavy.“
Myslím, že z toho taky plynou výkřiky podobné téhle diskuzi. Neočkovaní jsou stále intenzivněji šikanovaní a někteří pak mají potřebu se ozvat s tím, že ano, je v pořádku si o zdravotní péči rozhodovat sám a ne, není v pořádku čelit kvůli tomu útokům a penalizaci.
@Borrealis píše:
ani jednoutak nějak úplně nevím, kdo to cpe někomu, kdo to nechce, to jako svážou nebožáka do kozelce? střílej ty vakcíny kuší do zad???
Svěrací kazajky jsi nezkoušela?
To by mohlo zabrat. ![]()
Neočkuj se, tvoje věc…však to nebude dlouho trvat a protilátky obdržíš přirozenou cestou…
.
@jednažena A proč se každého ptáš, proč se nechal očkovat? K čemu ti ta informace je?
Očkovaná jsem jsem těhotná ale bohužel jsem i tak chytla covid ale i tak jsem ráda třeba kdybych nebyla měla bych horší průběh ale to samozřejmě nevím jinak mě štve taky jak všichni zbrojí proti sobě každého věc jak chce když nechce tak nechce kdo chce tak chce
@Borrealis píše:
ani jednoutak nějak úplně nevím, kdo to cpe někomu, kdo to nechce, to jako svážou nebožáka do kozelce? střílej ty vakcíny kuší do zad???
Neboj, už vám schvalujou narkotizační pušky a foukačky… ![]()
@Trojlístek a jak drsná? Pokud jsi s tím v pohode tak ti přece muze byt sumak co k tomu mají ostatní ne? Ja ockovana nejsem a nemám to v plánu, proste nechci podlehnout tomuhle vydírání. Tys to asi nějak nezvládla?
@bigl píše:
@jednažena A proč se každého ptáš, proč se nechal očkovat? K čemu ti ta informace je?
Kazdeho ne, jen pratel. Zatim sama nejsem rozhodnuta, tak asi proto.
@Renca8 píše:
Nenecham se ockovat na covid. Clovek aby se bal tohle na verejnosti rict. Mate to tak take? Neverim tem vakcinam. Mate to tak take? Nebo jste jednoznacne pro
Jsem jednoznacne pro a ano priznavam, ze na lidi jako jsy ty zacinam mit alergii, samozrejme ne vsichni se ockovat mohou. Protoze jen kvuli takovym jako jsi ty bude pripadny lockdown.