Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
26.10.21 22:22
@Renca8 píše:
Nenecham se ockovat na covid. Clovek aby se bal tohle na verejnosti rict. Mate to tak take? Neverim tem vakcinam. Mate to tak take? Nebo jste jednoznacne pro

a proč s tím ostatní otravujete??

když se to bojíte říct na veřejnosti, proč o tom zakládáte diskuse?

už jste jak vegani, ti taky s tím svým pseudonáboženstvím otravují na potkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101577
26.10.21 22:23

@jednažena Ja bych ti taky odpovedela, ze ti je po tom kulovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
26.10.21 22:24

Ja sem rada, ze mam kolem sebe fajn lidi a nedelime se na 2 skupiny ockovani a neockovani. Respektujeme se navzajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.10.21 22:24
@korneli píše:
Též tu sra**u nechci, ať si to dají ti, co to chtějí a necpou to do lidí, co to nechtějí!! :cert:

nikdy se mi nepovedlo naočkovat někoho kdo nechtěl
ani jednou

tak nějak úplně nevím, kdo to cpe někomu, kdo to nechce, to jako svážou nebožáka do kozelce? střílej ty vakcíny kuší do zad???

tyhlety řečový obraty…hmmmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.10.21 22:25

Já v sobě mám i nějaká nepovinná očkování, protože jsem si je prostě pro sebe vyhodnotila jako vhodná. Ale ty lži, manipulace a nátlak ohledně covid vakcín (které mimochodem nejsou zdaleka tak účinné, jak se původně slibovalo, soudě dle čísel z JIP), jsou pro mě docela problém. Skvělé věci se obvykle nemusí nikomu nabízet stylem „pistole u hlavy.“

Myslím, že z toho taky plynou výkřiky podobné téhle diskuzi. Neočkovaní jsou stále intenzivněji šikanovaní a někteří pak mají potřebu se ozvat s tím, že ano, je v pořádku si o zdravotní péči rozhodovat sám a ne, není v pořádku čelit kvůli tomu útokům a penalizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101577
26.10.21 22:26

@Borrealis To bude tim, ze nejsi pediatr :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
26.10.21 22:27

@j.a.n.i1 V pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
26.10.21 22:28
@Borrealis píše:
ani jednou

tak nějak úplně nevím, kdo to cpe někomu, kdo to nechce, to jako svážou nebožáka do kozelce? střílej ty vakcíny kuší do zad???

Svěrací kazajky jsi nezkoušela? :think: To by mohlo zabrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.10.21 22:29

Neočkuj se, tvoje věc…však to nebude dlouho trvat a protilátky obdržíš přirozenou cestou… :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
18118
26.10.21 22:29

@jednažena A proč se každého ptáš, proč se nechal očkovat? K čemu ti ta informace je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.10.21 22:30

Očkovaná jsem jsem těhotná ale bohužel jsem i tak chytla covid ale i tak jsem ráda třeba kdybych nebyla měla bych horší průběh ale to samozřejmě nevím jinak mě štve taky jak všichni zbrojí proti sobě každého věc jak chce když nechce tak nechce kdo chce tak chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.10.21 22:31
@Borrealis píše:
ani jednou

Neboj, už vám schvalujou narkotizační pušky a foukačky… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1728
26.10.21 22:31

@Trojlístek a jak drsná? Pokud jsi s tím v pohode tak ti přece muze byt sumak co k tomu mají ostatní ne? Ja ockovana nejsem a nemám to v plánu, proste nechci podlehnout tomuhle vydírání. Tys to asi nějak nezvládla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
26.10.21 22:32
@bigl píše:
@jednažena A proč se každého ptáš, proč se nechal očkovat? K čemu ti ta informace je?

Kazdeho ne, jen pratel. Zatim sama nejsem rozhodnuta, tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
26.10.21 22:32
@Renca8 píše:
Nenecham se ockovat na covid. Clovek aby se bal tohle na verejnosti rict. Mate to tak take? Neverim tem vakcinam. Mate to tak take? Nebo jste jednoznacne pro

Jsem jednoznacne pro a ano priznavam, ze na lidi jako jsy ty zacinam mit alergii, samozrejme ne vsichni se ockovat mohou. Protoze jen kvuli takovym jako jsi ty bude pripadny lockdown.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek