Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ou píše:
Ano, protože pokud to děláš kvůli své neschopnosti vyhodnotit informace a popasovat se s vlastními emocemi, tak tím ohrožuješ všechny okolo.A ano zcela právem jsi za člověka co je nebezpečný pitomec.
To že máš názor neznamená že máš správný názor a že jím nemůžeš ubližovat. Což děláš.
A ještě se tím chceš chlubit a chceš podpořit, aby se cítila jako hrdinka v odboji.
No, tak to není.
Jsi hlupaňa.
Plný souhlas s Vaším názorem, Ou.
@bse.pedro píše:
Kdo už má v sobě třetí dávku a chytil to…Tobě už přišel anonymní vyděračskej dopis od vlády z vystřiženejch písmenek z novin…
![]()
![]()
Běž to nahlásit policajtům, voni si toho vláďu odchyťej a půjde sedět, vydírání je trestnej čin…
![]()
![]()
@freeport píše:
Já ockovana jsem a jsem pro očkováni. A jsem přesvědčena, ze neockovane k tomu postupně donutí takovým způsobem, ze bez vakcíny nebudou moci téměř nic. A ještě si myslím, ze bez proockovanosti se covidu nezbavime, nebo ho alespoň z části nedostaneme pod kontrolu.
A já opravdu doufám, že k tomu dojde a nebudou moci skoro nic. V pořádku. Jejich svobodná volba. Ale ať se pak jejich život odehrává co nejdále od mého. Nechci je potkat v MHD, v bazénu, v kině, v práci, v obchodě, ať si pak sedí doma (třeba bez příjmu).
@MrsNorris píše:
Tak snad je na první pohled vidět, že jsem napsala absolutní čísla. Ano, očkovaní v úmrtí vedou.
O různé proočkovanosti v různých věkových skupinách se zmiňuji taky (to má podle mě větší vliv, než prosté přihlédnutí k obecné proočkovanosti) a kdo chce, může si udělat kompletní statistiku.
jj, v absolutnich cislech uz 50 let vedou ockovani treba na spalnicky. Ze 100 000 zemrelych rocne je jich pres 90 000. Asi by se melo tim sajrajtem prestat ockovat.
@šklíbakočka píše:
A já opravdu doufám, že k tomu dojde a nebudou moci skoro nic. V pořádku. Jejich svobodná volba. Ale ať se pak jejich život odehrává co nejdále od mého. Nechci je potkat v MHD, v bazénu, v kině, v práci, v obchodě, ať si pak sedí doma (třeba bez příjmu).
To mysliš ironicky ne? Protoze ockovani jsou stejne infekcni jako neockovani. ![]()
To, ze maji stalou bezifekcnost je nejvetsi podvod na lidstvu.
Mě na tom štve ta hrozná nelogika. Neočkované chtějí pomalu každý den testovat, testy si hezky zaplatí sami. Ach ti nezodpovědní, vždyť jen diky nim narůstá počet nakažených. Očkovaní se stačí prokázat certifikátem a automaticky jsou bráni jako bezinfekční, přitom osobně znám 2 lidi, z doslechu, zpráv nebo i tady je jasné, že i očkovaní onemocní. Ale po těch vláda nechce testy, protože jsou přece očkovaní a ti nikoho nemůžou nakazit. Nebo je to jen hloupý benefit, jejímž odebráním by nemělo neočkované obyvatelstvo motivaci k očkování?
@LadyDelRey píše:
Nechci. Stejně nás do toho bohužel přinutí…
Moje maminka je už 15 let po menopauze a hned po první dávce vakcíny začala krvácet 2 týdny v kuse. Sestra měla zas problém s nekonečnou menstruací. Tak si tak představuji, co za dobrý věci to musí obsahovat, když se ženám děje toto.
Jenže za to nemůže vakcína, ale ten samotný virus. Prodělala jsem ho a pak pár měsíců skoro nonstop krvácela. Teď se bez hormonů neobejdu. A má to tak spousta žen.
Stači se podivat na tabulky bud izraele nebo Anglie, na jipkach jsou rovnym dilem ockovani s neockovanymi. Takze nejaka „tecka za covidem“ je v soucasne situaci vice nez smesna.
@Borrealis píše:
@Trojlístekjaké přesně spoluzodpovědnosti?
já myslím že jde o plnou zodpovědnost – za sebe, za okolí, za své děti…zodpovědný člověk, který kouká kolem sebe se očkuje a vůbec to neřeší
zejména, je mu li nad 40 let
je mu li nad 60 tak se očkuje a ani nemrkne a hotovo a nebéká o tom někde v klubu seniorů
zažil o dost safra horší časy, než to, že mu bylo nabídnuto očkování na SARS virus, SARS znamená těžký akutní syndrom selhání dýchání a on to stále SARs je
i když teď ta indická snad opravdu mívá četněji ty mírné průběhy, ale stále to je SARs, nezapomínejme na to, nikdo nechceme ležet na ARO se SARs syndromem
kdy vám selhávají plíce a musíte na přístrojovou podporu, jinak už byste byl udušenka
Ale mně to psát nemusíš. Já ockovana jsem. Lidi mluví o sajrajtech a dalších podobných nesmyslech. To, že to je nějaká spoluzodpovědnost, tak oni se jí rádi vzdají a nechají to na těch ostatních kteří se očkovat nechají a ještě je nazvou dementy a pletou si pojmy z dojmy, že je někdo vydírá. Mně nevadi neočkování, když fakt neví z nějakého vnitřního přesvědčení. Ale já nejsem ta, která je chce přesvědčit, k tomu musí dojít sami. No a že je někdo magor? Tak si zaplatí testy, nevidím na tom jediný znak vydírání. Pořád mají volbu, jen jí nechtějí vidět udělat oběť a vézt se v systému těch odpovědných je přeci mnohem snazší.
@Janli píše:
Jenže za to nemůže vakcína, ale ten samotný virus. Prodělala jsem ho a pak pár měsíců skoro nonstop krvácela. Teď se bez hormonů neobejdu. A má to tak spousta žen.
Janli nezlob se, ale jak může vakcína obsahovat virus, vždyť výrobce garantuje že žádný virus ani živý ani mrtvý tyto vakcíny neobsahují! Obsahují pouze spike protein pro ten který právě dělá záněty a rozhodí organismus.
Příspěvek upraven 27.10.21 v 08:30
Ne, nemusíš se bát veřejně říct, že se nedáš očkovat. Protože to je každýmu očkovanýmu u zadele. Narozdíl od neočkovaných, kteří furt plivou po očkovaných. Krásné přirovnání mám v poslední době s tetovaným a netetovaným člověkem. Tomu co tetování má, tak tomu je šumák, že ho nemáš. To jen ten netetovaný má pindy na tetovaného. Jak si tu hrůzu může někdo na sebe dát, jak to bude vypadat ve stáří… bože kéž by se lidi starali sami o sebe. Toho se nedočkám ✌🏼 😂
Nechtěli jsme, ale zahnali nás tam, kam chtěli takže budeme muset, abychom mohli chodit do práce ![]()