Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1316
26.10.21 22:45

@Renca8 Tak nenechávej no. Tvoje věc. Nechápu, proč máš potřebu to tu ventilovat. Vy, antivax jste s tím už trapní a otravní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
26.10.21 22:45
@Hvezda70 píše:
@Cizinka 999 on ma kazdy potrebu vsude kricet sve pravdy a nevidi ze se o to nikdo neprosi. Lidi by se meli zamerit na sebe, a ne probirat jak ziji ostatni.

Přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
10942
26.10.21 22:47
@Hvezda70 píše:
@Trojlístek joo to je nejlepsi.. oni nas chteji vyhladit. Chteji nam vse vzit proto vypustili ten covid. A ja se vzdycky zeptam. A kdo oni? No prej oni… No proste nevedi. Slysi a ctou to co chteji a nekdy me to desi, ze si nenajdou nejaky duveryhodny zdroj a veri nejakemu posahanemu pisalkovi.

A pak mě fascinuje, kolik lidí má najednou taky známé v armádě a jak ta armáda vlastně ukrývá ty postižené, kteří se nechali očkovat. To je naprosto neuvěřitelné jaké kravine jsou tihle buuu lidí uvěřit. Hlavně tedy ženské a ty už si pak chlapa zpracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
26.10.21 22:47

@bigl ano bohužel taková je realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
26.10.21 22:48

Je mi to úplně fuk, jen mě unavuje, že když řeknu že já jsem, že se na mě ti co nechtějí, vrhnou jak vosy. Fakt je mi jedno jestli se nechají nebo nenechají…

Akorát teď švagrová, co se nenechala a její muž jí to nedovolil, má dost vážný průběh. Nikoho s následky po očkování neznám.

• Citovat
  • Upravit
10942
26.10.21 22:49
@MrsNorris píše:
To jsi měla problémy s nervama už předtím, nebo jde taky o vedlejší účinek včelky? :)

A proč si to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.10.21 22:51

Na to přece nemusíš zakládat diskuzi. V ČR je 10,7 mil lidí, z toho cca 1,2 mil dětí do 12 let, které se neočkují. 6,2 mil se naočkovat už nechalo a cca 3,3 mil lidí ještě ne. Otázkou snad jedině je, jestli se těch 3,3 mil lidí očkovat nechce, nemůže nebo vyčkávají třeba proto, že covid už prodělali nebo jsou těhotné, kojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
26.10.21 22:52

@lilith1 😂 😁to určitě, lockdown kvůli neockovanym. Hlavně ze i ockovany muzou covid roznaset, to je v pohode co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
26.10.21 22:52
@MrsNorris píše:
To jsi měla problémy s nervama už předtím, nebo jde taky o vedlejší účinek včelky? :)

V rodině jsme 4,tri očkování, já I manžel a 21 léta dcera studentka, všichni proto aby jsme měli ulehceny život. Ale měla jsem strach z té vakcíny, děti jsem neměla do 7 let očkované vůbec. Co mě štve, že u nás ve Švýcarsku už se můžou sami 15 létě děti očkovat než souhlasu rodičů, chodí do škol a dělají propagandu a tím se dcera 16 let chce jit na očkovat, ale hlavně proto že je v pubertě a revoltuje proti rodičům. Nepotřebuje je očkování, nikde kromě školy nechodí. Myslím tím restaurace, bazény, fitka, musea atd. Vadi mi ten tlak na mladistvé, které ještě tohle pořádně nechápu. Na co očkovat děti a mladistvé, když jejich průběh je hodně lehký? Je daleko lepší si tou nemoci projít, antigen vydzi o hodně dyl

• Citovat
  • Upravit
1724
26.10.21 22:55

@j.a.n.i1 Jj ptz lidi jsou tupi, spoustu co znám se nechali ockovat kvůli kadernici atd ne kvůli tomu aby měli menší příznaky/ průběh atd. I očkováni to muzou roznaset, ale pořad jsou horší ti neockovani. No uvidíme až začnou třeba očkováni umírat, to bude ficak 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
26.10.21 22:58
@luckaa85 píše:
@j.a.n.i1 Jj ptz lidi jsou tupi, spoustu co znám se nechali ockovat kvůli kadernici atd ne kvůli tomu aby měli menší příznaky/ průběh atd. I očkováni to muzou roznaset, ale pořad jsou horší ti neockovani. No uvidíme až začnou třeba očkováni umírat, to bude ficak 😞

Skoro jako by to bylo tvé přání a čekala jsi na to. Prostě zabednění chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
26.10.21 22:58
@Trojlístek píše:
A pak mě fascinuje, kolik lidí má najednou taky známé v armádě a jak ta armáda vlastně ukrývá ty postižené, kteří se nechali očkovat. To je naprosto neuvěřitelné jaké kravine jsou tihle buuu lidí uvěřit. Hlavně tedy ženské a ty už si pak chlapa zpracují.

Ale to jsou jen takové řeči, stejně jako o těch sajrajtech. Lidi pijí alkohol, kouři, co jedí, radši nemluvit, neubehne kilometr, ale řeší svoje zdraví ohledně vakcíny. Takové případy třeba moc nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
26.10.21 22:59

@Leenvecka zatim žádné následky nemáš, jako sorry ale takhle s tou borelioozou se muze nechat naockovat jen sebevrah. To ti na to doktor nic neřekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
26.10.21 23:01

@Trojlístek ne ja na to necekam, mě na to dva lidi umreli. Ale muze se to stát. Bohužel lidi si mysli ze vakcina je zazracna, ale to fakt ne.
Zabednene chování mas treba ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
26.10.21 23:01
@jednažena píše:
Ja si zatim stojim za tim, ze se ockovat nenecham.Ale kolem me jsou skoro vsichni ockovani a problem nema ani jedna strana. Kazdeho svobodna volba, zda se da ci ne. Akorat se kazdeho ptam, proc se dal a vetsina nechce odpovidat :mrgreen:.Az dodam, at rekne, ze kazdeho vec a volba, tak odpovi.Ja taky odpovim, proc nechci a taky se me dost lidi pta, zda jsem ockovama a proc ne. Zatim nechci, nevylucuji, ze se nakonec nenecham.Kor kdyz v okoli kazdy rikal ne a uz jsou.

Jsme očkovaní a klidně ti odpovím, proč. Protože moje nejstarší dcera si loni v srpnu ve věku 24 let prodělala středně silnou nákazu covidem a odnesla to rozvinutou leukémií. Do infekce byla zdravá, měla i krevní testy 2 týdny před nákazou, žádný náznak jakéhokoliv problému. Od covidu se už nikdy necítila dobře, stále unavená, čím dál slabší. Když se už neudržela ani 5 min v kuse na nohách, skončila na ER a padla tato diagnoza, 2 měsíce od covid nákazy. V době infekce covidem se jí udělaly záněty v celém těle, prý některý z těchto zánětů si zřejmě našel cestu do lymfatického systému a následně do kostní dřeně a spustil tuto nemoc. Dceři je nyní 25, matka pětileté holčičky. Jestli s námi tady bude ještě za 5-10 let, je ve hvězdách. Má za sebou již několik vln chemoterapie a prognoza, jak se nemoc bude dál vyvíjet, je velmi nejistá. I když nyní je snad trochu klid.
A ne, neměla žádné dispozice, byla to mladá zdravá štíhlá holka, studovala medicínu.
Za mě tedy raději to očkování, než pak nevědět, zda se dožiji dospělosti vlastního dítěte. Můj nejmladší syn má teprve 8 let, ještě dlouho nás potřebovat bude, takže ano, raději jsme přijali injekce s tím, že nás to alespoň nějak chrání. Pro dceru je již bohužel pozdě, i když se letos v květnu a červnu také nechala očkovat. A víš, co je paradox? Po těch dvou injekcích má krevní hladiny lepší než před nimi, nyní je bez chemoterapie a my jen doufáme, že to tak vydrží co nejdéle. I kdyby rok-dva, byl by to obrovský úspěch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek