Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
26.10.21 23:20
@MrsNorris píše:
Tak snad je na první pohled vidět, že jsem napsala absolutní čísla. Ano, očkovaní v úmrtí vedou.
O různé proočkovanosti v různých věkových skupinách se zmiňuji taky (to má podle mě větší vliv, než prosté přihlédnutí k obecné proočkovanosti) a kdo chce, může si udělat kompletní statistiku.

A až bude proočkováno přes 90 procent populace, tak těch zemřelých plně očkovaných bude ještě víc! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
26.10.21 23:22
@Anonymní píše:
Mno, kamarád bez očkování po covidu těžkej zápal plic a embolii, dostal se z toho jen tak tak a po půl roce má pořád problémy. Ale hlavně že má po covidu ty silnější protilátky, že jo.

To mi připomnělo mojí sestru. Silácké řeči, že ona covid dostat nemůže, protože má astma a denně kortikoidosteroidní inhalátor, že jí to řekl i její alergolog, že je chráněná a že si navíc nechala udělat test na protilátky a má krásných 381 jednotek a jak my jsme blbý, že jsme ze sebe udělali pokusný králíky, že nás to zabije, obrečela, že její děti se nechali očkovat atd.. Konspirátorka jak vyšitá, poslouchat se nedá. Hm..

Týden před volbami - prý se nastydla na zahradě. Třetí den už chrčela na průduškách, 5. den si letěla pro antibiotika, protože měla klasický zápal plic. Lékařka ji odmítla přijmout, že si musí nejdřív udělat pcr test. Ten odmítla, že si dělala doma antigen a byl negativní. Tak volala svému hrdinovi alergologovi, ten jí přijmul, oba bez roušky, prý jo, zápal plic, ale není to covid. Přesto byla nakonec okolím donucela na pcr jít. Než přišel výsledek, ještě seděla bez roušky (měla potvrzení od alergologa, že trpí astmatem a rouška by jí mohla znesnadnit dýchání (!!!) u volební komise. Kolik stačila nakazit lidí, nevíme, ale druhý volební den odpoledne (tedy po volbách) dorazil výsledek z pcr a světe div se, pozitivní.
Z těch prokázaně nakažených od ní byl její soused, který se u ní několikrát stavil na kafe, ten to odnesl taktéž zápalem plic a moji rodiče, u kterých se na kafe pro změnu několikrát stavěla ona, ale rodiče jsou po očkování a tak trochu posmrkávali asi 3 dny a pak je to přešlo.
Sestra stále není fit, ale ona přeci covid nemá, nemůže mít, antigen negativní, má protilátky a pcr zřejmě lže. Karanténa? U ní neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.10.21 23:22
@robínek píše:
A až bude proočkováno přes 90 procent populace, tak těch zemřelých plně očkovaných bude ještě víc! :lol:

Tak to je asi jen vlhký sen, ale každopádně by to tak bylo ;)

Mně třeba přijde zajímavé, že tam není dramatičtější věkový rozdíl. Asi je to skutečně tak, že navzdory všem těm sportujícím čtyřicátníkům, co na Emiminu umírali, mladší lidé na covid umírají zcela minimálně - bez ohledu na očkovací statut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
26.10.21 23:24
@Sunlight515 píše:
To mi připomnělo mojí sestru. Silácké řeči, že ona covid dostat nemůže, protože má astma a denně kortikoidosteroidní inhalátor, že jí to řekl i její alergolog, že je chráněná a že si navíc nechala udělat test na protilátky a má krásných 381 jednotek a jak my jsme blbý, že jsme ze sebe udělali pokusný králíky, že nás to zabije, obrečela, že její děti se nechali očkovat atd.. Konspirátorka jak vyšitá, poslouchat se nedá. Hm..Týden před volbami - prý se nastydla na zahradě. Třetí den už chrčela na průduškách, 5. den si letěla pro antibiotika, protože měla klasický zápal plic. Lékařka ji odmítla přijmout, že si musí nejdřív udělat pcr test. Ten odmítla, že si dělala doma antigen a byl negativní. Tak volala svému hrdinovi alergologovi, ten jí přijmul, oba bez roušky, prý jo, zápal plic, ale není to covid. Přesto byla nakonec okolím donucela na pcr jít. Než přišel výsledek, ještě seděla bez roušky (měla potvrzení od alergologa, že trpí astmatem a rouška by jí mohla znesnadnit dýchání (!!!) u volební komise. Kolik stačila nakazit lidí, nevíme, ale druhý volební den odpoledne (tedy po volbách) dorazil výsledek z pcr a světe div se, pozitivní.
Z těch prokázaně nakažených od ní byl její soused, který se u ní několikrát stavil na kafe, ten to odnesl taktéž zápalem plic a moji rodiče, u kterých se na kafe pro změnu několikrát stavěla ona, ale rodiče jsou po očkování a tak trochu posmrkávali asi 3 dny a pak je to přešlo.
Sestra stále není fit, ale ona přeci covid nemá, nemůže mít, antigen negativní, má protilátky a pcr zřejmě lže. Karanténa? U ní neexistuje.
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
26.10.21 23:27
I na stáří
@MrsNorris píše:
Tak pokud jde o úmrtí s covidem, za posledních 7 dní zemřelo 34 neočkovaných vs 37 plně očkovaných, takže tam už očkovaní vedou.Proočkovanost mezi staršími je vyšší, nicméně průměrný věk zemřelých se lišil pouze o 4 roky.

Jestli to nebude tím, že nejstarší generace je nejvíc proočkovaná. Mnozí to tak jako tak měli za pár, přesto to očkování přijali a jestli zemřeli v devadesáti na stáří a nemoci související se stářím, je už jedno, jsou vedeni jako očkovaní, ale jejich stařičká těla už prostě nemoce nezvládají a tudíž se ve statistice objeví, že stoletá bábi plně očkovaná zemřela na covid. I když by jí i bez očkování sejmula i klasická chřipka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874

@MrsNorris
Takže až bude miliardář platit 5 000 na daních stejně jako ten, kdo vydělává 30 000, tak to bude srovnatelné, protože absolutní čísla jsou stejná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
@MrsNorris píše:
Tak snad je na první pohled vidět, že jsem napsala absolutní čísla. Ano, očkovaní v úmrtí vedou.
O různé proočkovanosti v různých věkových skupinách se zmiňuji taky (to má podle mě větší vliv, než prosté přihlédnutí k obecné proočkovanosti) a kdo chce, může si udělat kompletní statistiku.

Tak asi když ti zemře 37 lidí ze 70 (očkovaní)a 34 ze 30 (neočkovaní), tak to nemůžeš porovnávat a tvrdit, že těch prvních bylo procentuálně víc, jestli na to má chabá matika stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
26.10.21 23:28

@Sunlight515 Dekuji za sdileni pribehu :hug:.At se dceri lepe a lepe :kytka:.Já se covidu taky bojim, ale jelikož nerozumim ockovanim a vse kolem toho, tak stale vaham. Nedokazu se zatim rozhodnout na 100%.Proto se ptam kamaradu, znamych podle ceho se rozhodli :andel: a co je presvedcilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.10.21 23:30

@Sunlight515

Já píšu: Proočkovanost mezi staršími je vyšší

Ty píšeš: Jestli to nebude tím, že nejstarší generace je nejvíc proočkovaná

No nic, zas jdu. Mně stačí teoretické debaty na Epipi tak jednou do měsíce :srdce: ;)

Příspěvek upraven 26.10.21 v 23:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
26.10.21 23:30
@jednažena píše:
@Sunlight515 Dekuji za sdileni pribehu :hug:.At se dceri lepe a lepe :kytka:.Já se covidu taky bojim, ale jelikož nerozumim ockovanim a vse kolem toho, tak stale vaham. Nedokazu se zatim rozhodnout na 100%.Proto se ptam kamaradu, znamych podle ceho se rozhodli :andel: a co je presvedcilo.

Ptej se lékařů, ne kamarádů. Já mám mezi kamarádkami dětskou lékařku, obvoďačku, neuroložku a gynekoložku a všechny se teda vzácně shodují. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
26.10.21 23:39

Nechci. Stejně nás do toho bohužel přinutí… :?
Moje maminka je už 15 let po menopauze a hned po první dávce vakcíny začala krvácet 2 týdny v kuse. Sestra měla zas problém s nekonečnou menstruací. Tak si tak představuji, co za dobrý věci to musí obsahovat, když se ženám děje toto. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
26.10.21 23:42
@LadyDelRey píše:
Moje maminka je už 15 let po menopauze a hned po první dávce vakcíny začala krvácet 2 týdny v kuse. Sestra měla zas problém s nekonečnou menstruací. Tak si tak představuji, co za dobrý věci to musí obsahovat, když se ženám děje toto. 8o

Nevím co tvé příbuzné, ale mě cyklus rozhodí kdejaká nemoc nebo větší stres. Co jim na to řekl lékař?

• Citovat
  • Upravit
18144
26.10.21 23:46
@LadyDelRey píše:
Moje maminka je už 15 let po menopauze a hned po první dávce vakcíny začala krvácet 2 týdny v kuse. Sestra měla zas problém s nekonečnou menstruací. Tak si tak představuji, co za dobrý věci to musí obsahovat, když se ženám děje toto. 8o

Tak covid určo obsahuje samý dobrý věci ;). Mojí kamarádce (45) už půl roku v kuse po prodělání padají chomáče vlasů a plíce má pořád v katastrofálním stavu, měla by dostat lázně, podle doktora, ale na pojišťovně jí řekli, že měla přijít dřív, že už jí je nedají. Jiná známá (42) už půl roku nic necítí. A kamarádka neuroložka by ti mohla vyprávět, co jí končí za případy v ordinaci, po prodělání. Ale po očkování tam zatím nemá nikoho s následky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.10.21 23:48
@LadyDelRey píše:

Já po druhé várce otěhotněla. Že by to bylo tím? :lol: :lol: :lol:
Né, teď vážně… Krátkodobé poruchy cyklu způsobují i jakékoliv jiné vakcíny… Tak to prostě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
26.10.21 23:50

Jsou i mnohem horší vakcíny, ale lidem to bohužel stále nedochází… :? Už desítky let umírá 100% lidí očkovaných proti tetanu, spalničkám a jánevímčemu ještě… 8o :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek