Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@bigl píše:
@Renca8
Nechala jsem se očkovat. Mám si taky založit diskuzi?
Založ! A zeptej se, jestli to má někdo stejně. To bude originální.
@luckaa85 Ne, spis spousta lidí jako ty, nedokaze pochopit, ze je dost lidi, kteri se naockovali protože chtějí. A jsou dost otravni.
Covid a ockovani resi hlavne neockovany. Nechapu proc. Porad nejake hejty. Ja jsem take ockovana, je kolem me dost lidi co pracuji ve zdravotnictvi a jejich zazitky jim nezavidim. Pokazde slysim. Ty ses ockovana? Jezisi ty ses ovce, takovej sajrajt do sebe cpat nebudu. Vsak vam to nikdo nenuti, takze nechapu ty vykriky. Kazdeho vec
maximalne se ze me stane zombie se 3 rukama takze vam vlastne delame sluzbu ![]()
@Borrealis píše:
a proč s tím ostatní otravujete??když se to bojíte říct na veřejnosti, proč o tom zakládáte diskuse?
už jste jak vegani, ti taky s tím svým pseudonáboženstvím otravují na potkání
Jak kteří, mě dcery jsou veganky už 6 let, a nikomu to nevnucuji, naopak mají s tím problém ostatní, což nechápu, je jim do toho houby, stejně jako tak jestli je někdo očkovaný nebo ne
Jsem jednoznacne Pro. Nechala jsem se ockovat i s probihajici aktivni boreliozou. Prvni davka byla tyden po kousnuti a to jsem o borelce jeste nevedela, druha davka uz s rozjetou borelkou a tyden lecby na ATB a vse ok.
Je to ctvrt roku a zadny nasledky po tom nemam.
@Cizinka 999 on ma kazdy potrebu vsude kricet sve pravdy a nevidi ze se o to nikdo neprosi. Lidi by se meli zamerit na sebe, a ne probirat jak ziji ostatni.
@Renca8 píše:člověk aby se bál to říct na veřejnosti, ale založí o tom na veřejném serveru veřejnou diskuzi 😂 😂 Zakládáš si tu fanklub?
Nenecham se ockovat na covid. Clovek aby se bal tohle na verejnosti rict. Mate to tak take? Neverim tem vakcinam. Mate to tak take? Nebo jste jednoznacne pro
Příspěvek upraven 26.10.21 v 22:41
@j.a.n.i1 píše:
@Borrealis To bude tim, ze nejsi pediatr![]()
To je svatá pravda. ![]()
Ale jinak dobrý argument pro antivax matky. Očkovat nenechám, protože kojenec vakcínu nechce a tím pádem to není respektující přístup.
Ani bych se nedivila, kdyby se tím už někdo oháněl.
@Renca8 píše:
Nenecham se ockovat na covid. Clovek aby se bal tohle na verejnosti rict. Mate to tak take? Neverim tem vakcinam. Mate to tak take? Nebo jste jednoznacne pro
Ne, nemám to tak. Jsem lékař, jsem pro očkování a jsem očkovaná. Víc k tomu nemám chuť ani energii dodávat…
@luckaa85 píše:
@Trojlístek a jak drsná? Pokud jsi s tím v pohode tak ti přece muze byt sumak co k tomu mají ostatní ne? Ja ockovana nejsem a nemám to v plánu, proste nechci podlehnout tomuhle vydírání. Tys to asi nějak nezvládla?
Protože nechci a nemám potřebu poslouchat kraviny. Asi přesně to, co ty píšeš. Kdo tě vydira a čím přesně? Dyť vy ty svoje hloupé řeči ani neumíte správně pojmenovat. Mě jako neockovanou nikdo nikdy nevydiral. Kde na tyhle pitomosti chodíte fakt nevím. Spíš vy nezvladate pochopit situaci, jste totálně zabednění, protože třeba zrovna ty tvrdíš, že tě někdo vydírá. A jaksi to tak vůbec není.
Příspěvek upraven 26.10.21 v 22:44
@Sabinka píše:
Ne, nemám to tak. Jsem lékař, jsem pro očkování a jsem očkovaná. Víc k tomu nemám chuť ani energii dodávat…
No tak stejný názor na to má 90% lékařů. U nás i ve světě.
Ale pak tu máme tu chytřejší část populace ( u nás cca 30% antivax), co tomu fakt hooodně rozumí a ti by těm lékařům měli vysvětlit, že jsou vlastně úplně mimo. ![]()
Už me celý covid leze krkem. Hlavně jak s tím otravují děti, člověk nemůže nic plánovat, aby mu dítě nespadlo do karantény a nedrepelo úplně zdravé doma ( pozitivitu skutečně neberu jako znak nemoci). Lidé jsou rozdělení na ockofanatiky a neockofanatiky. Já očkovaná jsem jen a jen proto, abych měla klid( jako všichni kolem mě). A rozhodně na nejake testování kašlu, i když už to na mě taky bylo zkoušeno. Jo, podlehla jsem nátlaku, chci mít klid.
Příspěvek upraven 26.10.21 v 22:47
@Trojlístek joo to je nejlepsi.. oni nas chteji vyhladit. Chteji nam vse vzit proto vypustili ten covid. A ja se vzdycky zeptam. A kdo oni? No prej oni… No proste nevedi. Slysi a ctou to co chteji a nekdy me to desi, ze si nenajdou nejaky duveryhodny zdroj a veri nejakemu posahanemu pisalkovi.
@Trojlístek píše:
Protože nechci a nemám potřebu poslouchat kraviny. Asi přesně to, co ty píšeš. Kdo tě vydira a čím přesně? Dyť vy ty svoje hloupé řeči ani neumíte správně pojmenovat. Mně jako neockovanou nikdo nikdy nevydiral. Kde na tyhle pitomosti chodíte fakt nevím. Spíš vy nezvladate pochopit situaci, jste totálně zabednění, protože třeba zrovna ty tvrdíš, že tě někdo vydírá. A jaksi to tak vůbec není.
To jsi měla problémy s nervama už předtím, nebo jde taky o vedlejší účinek včelky? ![]()