Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
27.10.21 08:36
@jannina1 píše:
@RosaryProsimte odkud cerpas? Nic takoveho jsem od nikoho neslysela a pokud ano, je to ohedinely extremista ktery nestoji za citovani.

Jako ty hvězdy?
https://www.novinky.cz/…ani-40347389

Oni to budou extrémisti. Ale už jen to, že to nějakého vola napadne, je úplně za hranicí mé fantazie.

• Citovat
  • Upravit
106163
27.10.21 08:37
@Renca8 píše:
Nenecham se ockovat na covid. Clovek aby se bal tohle na verejnosti rict. Mate to tak take? Neverim tem vakcinam. Mate to tak take? Nebo jste jednoznacne pro

Uz skoro jo :roll:
Zvazuju to, vyckavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.21 08:39
@šklíbakočka píše:
Já nehodlám nikoho přesvědčovat, já jen doufám, že neočkovaní nebudou chodit do stejného bazénu (kina, hospody atd.) jako já. Ale jak píšu výše, zrovna Šutka to kontroluje docela hodně, nechtějí být asi znovu zavření. Je mi zcela lhostejné, koho naštvu nebo jestli Vám vadím. Lidé v mém okolí jsou očkovaní všichni a jen se nechci (pokud možno) potkávat s neočkovanými. Čili jejich svoboda je jejich svoboda, ale holt asi budou nějak omezení v pohybu (což mj. je teď v řadě států). Jejich volba.

Jsi uplny blazen? Za 1.jsi tedy ockovana, cili si udelala tecku za covidem, jak te tedy muzou neockovani ohrozit? Nebo, ze by vakcina nebyla tak skvela? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106163
27.10.21 08:39
@bigl píše:
@Renca8
Nechala jsem se očkovat. Mám si taky založit diskuzi?

určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.21 08:41
@Venetia píše:
Uz skoro jo :roll:
Zvazuju to, vyckavam

Delas dobre, zatim jde jen o podminecne schvaleni vakciny, kdy se nezadouci ucinky a ucinnost vakciny vyhodnocuje. Prodlouzeni zatim neprobehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.10.21 08:44
@jannina1 píše:
Janli nezlob se, ale jak může vakcína obsahovat virus, vždyť výrobce garantuje že žádný virus ani živý ani mrtvý tyto vakcíny neobsahují! Obsahují pouze spike protein pro ten který právě dělá záněty a rozhodí organismus.Příspěvek upraven 27.10.21 v 08:30

Poruchy menstruačního cyklu jsou po covidu i po vakcínách, takže logicky za to nemůže samotná vakcína, ale něco, co má společnýho vakcína i virus.

• Citovat
  • Upravit
9085
27.10.21 08:46
@jannina1 píše:
Jsi uplny blazen? Za 1.jsi tedy ockovana, cili si udelala tecku za covidem, jak te tedy muzou neockovani ohrozit? Nebo, ze by vakcina nebyla tak skvela? ;)

Blázen rozhodně nejsem. Jsem naopak velmi racionální osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Janli píše:
Poruchy menstruačního cyklu jsou po covidu i po vakcínách, takže logicky za to nemůže samotná vakcína, ale něco, co má společnýho vakcína i virus.

Ale virus rozhodne ne, ten ve vakcine neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106163
@Borrealis píše:
nikdy se mi nepovedlo naočkovat někoho kdo nechtěl
ani jednou

tak nějak úplně nevím, kdo to cpe někomu, kdo to nechce, to jako svážou nebožáka do kozelce? střílej ty vakcíny kuší do zad???

tyhlety řečový obraty…hmmmmm

nátlak, kecy :D Nuceni nemusí byt jen fyzického razu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17314

Já třeba očkovaná jsem a protože pracuji ve zdravotnictví uvažuji i o třetí dávce.
Ale není důvod o tom zakládat diskuzi.
Nelíbí se mi to škatulkování a označování očkovaných a neočkovaných, celá ta atmosféra kolem je na nic.
Ale je to každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.21 08:47
@šklíbakočka píše:
Blázen rozhodně nejsem. Jsem naopak velmi racionální osoba.

Chovaš se tak. Neuznavas osobni svobodu a chces ockovane nadřadit nad jinou skupinu lidi.To uz tu jednou bylo, ze? Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
27.10.21 08:48
@lilith1 píše:
V Italii bylo lidi jen par a ze neockovani v daleko vetsi mire plni nemocnice, je nepopiratelny fakt. A jen diky jim zase dojde k odkladani dalsich operaci az se oddeleni zaplni.. Tak to proste je.

Nevim, nemam takovou statistiku k dispozici. Kazdopadne ukazovat prstem, ze tamhletem muze za lockdown/coronu nam nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
27.10.21 08:48
@šklíbakočka píše:
Já nehodlám nikoho přesvědčovat, já jen doufám, že neočkovaní nebudou chodit do stejného bazénu (kina, hospody atd.) jako já. Ale jak píšu výše, zrovna Šutka to kontroluje docela hodně, nechtějí být asi znovu zavření. Je mi zcela lhostejné, koho naštvu nebo jestli Vám vadím. Lidé v mém okolí jsou očkovaní všichni a jen se nechci (pokud možno) potkávat s neočkovanými. Čili jejich svoboda je jejich svoboda, ale holt asi budou nějak omezení v pohybu (což mj. je teď v řadě států). Jejich volba.

Upřímně receno, ten ockovany muze byt klidně nebezpecnejsi nez neockovany s pcr testem, takze nechapu tu averzi vuci neockovanym :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.10.21 08:49
@azaleila píše:
Já třeba očkovaná jsem a protože pracuji ve zdravotnictví uvažuji i o třetí dávce.
Ale není důvod o tom zakládat diskuzi.
Nelíbí se mi to škatulkování a označování očkovaných a neočkovaných, celá ta atmosféra kolem je na nic.
Ale je to každého věc.

Přesně. Ať se každý stara o sve zdravi jak umi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
27.10.21 08:50
@Janli píše:

Tipuju, ze za to muze telo vytvářející protilatky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek